Inkl. halvpension og udflugter

Costa Tropical & Almuñécar · Langtidsrejse på Hotel Bahía Tropical · 2022

Flyrejser
22 Dage

Der er så skønt ved Sydspaniens tropiske kyst. Her venter tre rolige uger under lune himmelstrøg ved pragtfulde Almuñécar med forkælelse, spændende udflugter og halvpension inkluderet. 

Den smukke kyststrækning Costa Tropical ligger på Spaniens sydkyst og er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Med klipper, små bugter og et mildt klima, som gør landskabet perfekt til dyrkning af eksotiske frugter og grøntsager, er Costa Tropical intet mindre end spektakulær og et dejligt sted at tilbringe tre ugers langtidsferie.

Vores lækre hotel finder du ved den charmerende by Almuñécar, som rummer mere end 3.000 års historie og ligger beskyttet af...

Der er så skønt ved Sydspaniens tropiske kyst. Her venter tre rolige uger under lune himmelstrøg ved pragtfulde Almuñécar med forkælelse, spændende udflugter og halvpension inkluderet. 

Den smukke kyststrækning Costa Tropical ligger på Spaniens sydkyst og er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Med klipper, små bugter og et mildt klima, som gør landskabet perfekt til dyrkning af eksotiske frugter og grøntsager, er Costa Tropical intet mindre end spektakulær og et dejligt sted at tilbringe tre ugers langtidsferie.

Vores lækre hotel finder du ved den charmerende by Almuñécar, som rummer mere end 3.000 års historie og ligger beskyttet af bjergkæder med udsigt til havet. Her bor d ved stranden og det azurblå Middelhav, og sammen hygger vi os med halvpension, inklusive vin til middagene.

I Andalusiens skønne landskaber og spændende byer oplever vi på en perlerække af oplevelsesrige udflugter. På hotellet er der desuden inkluderet en lærerig paella-demonstration, hvor du hører om, hvordan Spaniens mest berømte ret og den spanske sommerdrik sangria tilberedes, samt en enkelt entré til hotellets lækre spa.

Udover de mange dejlige oplevelser, har du god tid til at nyde de smukke omgivelser, hygge over måltiderne samt lære området og hinanden at kende – og selvfølgelig komme helt ned i gear! Nyd livet på Almuñécars hyggelige torv, eller gå en tur gennem de stejle, krogede gader forbi hvidkalkede huse med blomsterdekorerede balkoner. På Costa Tropical har vi ganske enkelt sørget for, at rammerne for din langtidsrejse er helt ideelle.

Kort - Langtidsrejse til Costa Tropical og Almunécar - Vinter 2019-2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
2.999,-
Juniorsuite
3.475,-
Afbestillingsforsikring
625,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Fortryllende Granada
399,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • 21 nætter i Almuñécar på Hotel Bahía Tropical****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 20 x middag, inkl. ½ fl. vin og vand (2.- 21. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 1 x entré til hotellets spa
 • Paella-demonstration, inkl. paellafrokost og sangria
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Byvandring i Almuñécar
 • Besøg hos skinkeproducent i Las Alpujarras
 • Udflugt til Nerja og den hvide landsby Frigiliana
 • Udflugt til Picassos fødeby Málaga
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa Tropical

Sidst på eftermiddagen flyver vi med Vueling direkte fra København til Málaga, hvor vi bydes velkommen af vores dansktalende rejseleder. Herefter fortsætter vi til vores hotel ved Almuñécar, der skal være vores hjem på den tropiske kyst i Andalusien. 

2. dag: Costa Tropical

I dag står vi op til den første dag i vores nye omgivelser. Vi har god tid til at nyde morgenmaden, inden rejselederen inviterer os ud på en hyggelig lille spadseretur i lokalområdet, så du kan lære lidt om byen og lokalområdet. Vi er tilbage på hotellet midt på dagen og her hygger vi os sammen med en dejlig frokost. Efterfølgende vil rejselederen give dig nogle praktiske råd og gode tips til ferien ligesom, du får information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost & middag 

Stranden i Almuñécar.

Stranden i Almuñécar.

3. dag: Byvandring i Almuñécar

Vi tager på en flot spadseretur langs havet til Almuñécars gamle bydel, der klynger sig til klippetoppen San Cristóbal, hvor vi finder den gamle borg. Livet i den gamle bydel føles, som om det har stået stille i mange år - uforandret, autentisk og utroligt hyggeligt.

Vi fortsætter med en byvandring i de stejle gader, hvorefter der er tid på egen hånd ved det hyggelige og meget stemningsfulde torv. Sammen tager vi tilbage på hotellet, hvor der er god tid til afslapning, inden vi hygger os med aftenens middag. Er man ikke færdig med at snuse rundt i Almuñécars gamle bydel, kan man også nemt tage en lokal bus tilbage til hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad & middag 

Den gamle borg i Almuñécar.

Den gamle borg i Almuñécar.

4.-21. dag: Ophold på Costa Tropical

Man keder sig bestemt ikke på en langtidsferie! Vi har arrangeret en række forskellige, spændende udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen, der kender området særdeles godt og kan alle de gode historier. Vil du have flere gode oplevelser, har du også mulighed for at tilkøbe et ekstraarrangement. I løbet af rejsen arrangerer hotellet næsten dagligt forskellige aktiviteter og har løbende aftenunderholdning.

Du kan læse om de inkluderede udflugter samt ekstraarrangementet nedenfor.

Inkluderede måltider: Morgenmad & middag 

22. dag: Hjemrejse

Efter tre skønne uger på Sydspaniens tropiske kyst er vi tanket op med solskin og klar til at vende hjem med dejlige ferieminder i bagagen. Om eftermiddagen flyver vi med Vueling direkte fra Málaga til København.

På rejsen er følgende udflugter og aktiviteter inkluderet:

Aktivitet: Paella-demonstration, inkl. paella og sangria

En rigtig hyggelig og lærerig oplevelse på hotellet, hvor vi hører om, hvordan Spaniens mest berømte ret paella tilberedes. Paella er en skøn krydret risret med de karakteristiske gule ris og masser af lækre, lokale ingredienser. Det populære måltid spises ofte til lokale byfester, hvor kokkene benytter store pander på op til syv meter i diameter.

Kokken viser os desuden hemmeligheden bag den ultimative spanske sommerdrink sangria. Den blodrøde og velsmagende drink er en blanding af rødvin, frugt og andre ingredienser. Efter den hyggelige seance nyder vi paellaen med et glas sangria til.

Den klassiske spanske Paella.

Den klassiske spanske Paella.

Udflugt: Bjergområdet Las Alpujarras

Vi tager på en interessant halvdagsudflugt til det smukke bjergområde Las Alpujarras, der er en del af Sierra Nevada. Området består af frodige bakker, indbydende dale, maleriske landsbyer og rislende vandløb. Vi kører et stykke langs kysten, hvorefter vi fortsætter ind i landet via en enorm slugt, som gennem årtusinder er formet af floden Guadalfeo. Undervejs kommer vi gennem nogle af Andalusiens charmerende, hvide landsbyer, Pueblos Blancos.

Vi holder pause i den lille idylliske bjerglandsby Pampaneira, hvor vi nyder livet i de smalle gyder med velholdte, smukke huse. Nær Pitres besøger vi et skinketørreri, hvor tusindvis af de berømte Jamón Serrano-skinker hænger til tørre. Her hører vi om processen og får smagsprøver på det lækre produkt.

Den lille idylliske bjerglandsby Pampaneira.

Den lille idylliske bjerglandsby Pampaneira.

Udflugt: Fashionable Nerja og den hvide landsby Frigiliana

Glæd dig til en malerisk halvdagsudflugt til Frigiliana og feriebyen Nerja, der ligger ufattelig smukt ved foden af Sierra de Almijara-bjerget. Vi spadserer her en tur på den kendte promenade langs Nerjas klippeforbjerg, Europas Balkon, der ligger som en terrasse over høje klipper med bjergene i baggrunden. 

Vi fortsætter efterfølgende udflugten lidt ind i baglandet til den idylliske landsby Frigiliana, der flere gange er kåret som Spaniens smukkeste og bedst bevarede landsby. Vi går en tur i den gamle bydel og ser på de idylliske trappegader og nyder de hvidkalkede huse med smedejernsgitre og farverige blomster. Fra toppen af byen er der en fremragende udsigt til Middelhavet, mandeltræer og olivenlunde.

Den hvide by Frigiliana.

Den hvide by Frigiliana.

Udflugt: Picassos fødeby Málaga

Spændende heldagsudflugt til Andalusiens næststørste by, Málaga - en flot og romantisk storby med en lang historie og mange kulturelle muligheder – her findes ikke mindre end 37 museer. Det smukke Picassomuseum er indrettet i et storslået, gammelt rigmandspalads, og midt i byen står en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På byrundturen passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten over den livlige havn.

Herefter er der tid på egen hånd, hvor du eksempelvis kan besøge Picassomuseet, Thyssenmuseet eller måske tage et kig ind i domkirken? Du kan også gå en tur gennem den gamle bydel med eventyrlige pladser, sandfarvede bygninger og smukke marmorbelagte gader. Eller bare slappe af og nyde livet på en af byens hyggelige fortovscafeer, inden vi igen tager tilbage til hotellet.  

Hestevogn i Málaga.

Hestevogn i Málaga.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangement:

Ekstraarrangement: Fortryllende Granada 

På denne flotte heldagsudflugt kører vi gennem Andalusiens bagland til Granada, der ligger vidunderligt ved foden af Spaniens højeste bjerg Sierra Nevada. Et gammelt citat siger: ”Der findes i livet ingen smerte så stor som at være blind i Granada”! - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Sammen oplever vi byens mange ansigter med en fantastisk variation af stemninger og kulturer. Det emmer af liv i denne fortryllende by, og til fods føres vi tilbage i tiden med fordums pomp og pragt, når vi udforsker nogle af Granadas smukke gader. Vi kommer blandt andet forbi rådhuset, gården Corral del Carbón med dens smukke balkoner, hvor der i bygningen findes spændende butikker med kunsthåndværk. Turen slutter ved den enorme domkirke, der er Spaniens vigtigste renæssancekirke.

Herefter kan du udforske byen på egen hånd måske med shopping eller besøg på en af Granadas hyggelige caféer – eller har du lyst til mere, kan du fortsætte byvandringen sammen med rejselederen cirka 1,5 kilometer op til byens ældste kvarter Albaicín. I den højtbeliggende bydel finder vi en labyrint af kringlede og stejle gader, og her gemmer Granada på nogle af byens mest fantastiske skatter.  Den mauriske tilstedeværelse i Spanien har resulteret i en storslået civilisation. Først efter næsten 800 år faldt den sidste mauriske bastion. I netværket af de små charmerende gader summer det af mellemøstlig og sydeuropæisk stemning. Her finder vi enestående minder fra den mauriske fortid fra dengang maurerne søgte tilflugt, da de kristne generobrede byen.

Idyllisk torv i Granada.

Idyllisk torv i Granada.

Hotelinformation

Hotel Bahía Tropical ****, Almuñecár
VisSkjul

Elegant hotel beliggende i et roligt område af Almuñécar helt ned til strandpromenaden, som fører til den historiske bydel. Hotellet ligger i første række ud mod Middelhavet og til stranden Playa del Pozuelo. Der er cirka 3,5 kilometer til centrum, og lige uden for hotellet kører lokalbussen til centrum flere gange om dagen.

Overalt hersker en hyggelig stemning, og om aftenen er der jævnligt underholdning. Nyd den flotte udendørs pool, solterrasse og tagterrasse med havudsigt. Poolen er ikke opvarmet. Hotellet har elevator, bar og buffetrestaurant. Slap af i hotellets spa med sauna og jacuzzi, eller forkæl dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling (mod betaling). Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på 10 euro.

Måltider

I hotellets buffetrestaurant nyder vi de inkluderede måltider med et stort udvalg af spansk og international mad både morgen og aften. Til middagene er der på en del af rejserne inkluderet vin og vand, se oversigten "Inkluderet i prisen" på den enkelte rejse. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse.

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Eneværelse (dobbeltværelse) med balkon eller terrasse
 • Juniorsuite (til 2 personer) med balkon 

Dobbelt- og eneværelser 

Store værelser på cirka 22m2 med balkon eller terrasse på cirka 2 m2 med pooludsigt. Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. 

Bemærk: Pooludsigt kan ikke garanteres på rejserne " På opdagelse i Andalusien" og "Costa Tropical & Almuñécar jul og nytår".

Juniorsuiter

Store juniorsuiter på cirka 40m2 beliggende på hotellets øverste etager med balkon med to solsenge, bord og stole samt udsigt mod pool og/eller havudsigt. Juniorsuiterne byder på opholdsrum med bord, stole og sofa samt et seperat soveværelse med kingsize-seng. Derudover findes der tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar, brusekabine og hårtørrer. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. 

Bemærk: Juniorsuiter kan ikke bestilles på rejsen "På opdagelse i Andalusien".

Læs mere om hotellet her.

Hotelfakta

Hotel Bahia Tropical
Hotel Bahia Tropical
Eksempel på dobbeltværelse på Hotel Bahia Tropical.
Eksempel på dobbeltværelse på Hotel Bahia Tropical.
Eksempel på juniorsuite på Hotel Bahia Tropical.
Eksempel på juniorsuite på Hotel Bahia Tropical.
Udendørs restaurant på Hotel Bahia Tropical.
Udendørs restaurant på Hotel Bahia Tropical.
Indendørs pool på Hotel Bahia Tropical.
Indendørs pool på Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet på Hotel Bahia Tropical i aftenbelysning.
Poolområdet på Hotel Bahia Tropical i aftenbelysning.