Traditionsrigt spansk nytår

Costa Tropical & Almuñécar · Nytår · 2023

Flyrejser
8 Dage

Byd nytåret velkommen på Sydspaniens tropiske kyst med ophold på et skønt 4-stjernet hotel ved den hyggelige by Almuñécar. Hver aften nyder vi en lækker buffetmiddag med vin, og nytåret fejrer vi med en flot gallamiddag. Rejsen byder desuden på spændende udflugter i charmerende Andalusien. 

December er en dejlig tid i Spanien, der altid kulminerer med en stemningsfuld nytårsaften. Byd 2024 velkommen under varmere himmelstrøg på Costa Tropical, hvor dagtemperaturen typisk ligger på omkring 15 grader.

Den smukke kyststrækning Costa Tropical er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Vi bor ved den charmerende by Almuñécar, der rummer mere end...

Byd nytåret velkommen på Sydspaniens tropiske kyst med ophold på et skønt 4-stjernet hotel ved den hyggelige by Almuñécar. Hver aften nyder vi en lækker buffetmiddag med vin, og nytåret fejrer vi med en flot gallamiddag. Rejsen byder desuden på spændende udflugter i charmerende Andalusien. 

December er en dejlig tid i Spanien, der altid kulminerer med en stemningsfuld nytårsaften. Byd 2024 velkommen under varmere himmelstrøg på Costa Tropical, hvor dagtemperaturen typisk ligger på omkring 15 grader.

Den smukke kyststrækning Costa Tropical er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Vi bor ved den charmerende by Almuñécar, der rummer mere end 3.000 års historie og ligger beskyttet af bjergkæder med udsigt til det azurblå Middelhav. Nyd livet på byens hyggelige torv eller gå en tur gennem de stejle, krogede gader forbi hvidkalkede huse med blomsterdekorerede balkoner.

Glæd dig til at bo på det dejlige 4-stjernede Hotel Bahía Tropical i værelser med balkon, hvor du kan slappe af og nyde de lune decembertemperaturer. Hver aften hygger vi os med en dejlig buffetmiddag med vin, og nytårsaften byder vi på en festlig gallamiddag med vin ad libitum. I løbet af rejsen tager vi på en række spændende udflugter, hvor vi oplever Andalusiens smukke byer, natur og store seværdigheder.

Kort - Costa Tropical og Almunecar - Nytår 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Juniorsuite
1.300,-
Eneværelse
1.399,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
595,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 244
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i Almuñécar på Hotel Bahía Tropical****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 6 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (1.-3. 4. 6. og 7. dag) 
 • 1 x nytårsgallamiddag, inkl. vin og vand samt fri bar fra kl. 00.00-03.00 (5. dag)
 • 1 x fri entré til hotellets spa
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Byvandring i Almuñécar
 • Udflugt til bjergområdet Las Alpujarras
 • Besøg på skinketørreri 
 • Heldagsudflugt til Granada
 • Udflugt til Nerja og den hvide landsby Frigiliana 
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Udflugter

Forbehold for ændringer i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa Tropical

Vi flyver fra København med SAS' morgenfly direkte til Málaga. Fra lufthavnen kører vi i bus direkte til vores dejlige hotel ved Almuñécar, hvor vi sammen skal tilbringe nytårsdagene.

Inkluderede måltider: Middag.

Udsigt over hyggelige Almuñécar.

Udsigt over hyggelige Almuñécar.

2. dag: Byvandring i Almuñécar

Om morgenen tager vi på en flot spadseretur langs havet til Almuñécars gamle bydel, der klynger sig til klippetoppen San Cristóbal, hvor vi finder den gamle borg. Livet i den gamle bydel føles, som om det har stået stille i mange år - uforandret, autentisk og utrolig hyggeligt. Turen fortsætter gennem de stejle gader, og der er tid til at opleve det stemningsfulde torv på egen hånd.

Sammen tager vi tilbage til hotellet, hvor vi nyder en dejlig frokost og efterfølgende har du tid til at slappe af. Gåturen er på cirka syv kilometer. Du kan også vælge at besøge den gamle bydel i Almuñécar, der nemt nås med den lokale bus fra hotellet.

Vi mødes igen i hotellets restaurant til aftenens middag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den gamle borg i Almuñécar.

Den gamle borg i Almuñécar.

3. dag: Bjergområdet Las Alpujarras

Dagens udflugt byder på en interessant halvdagstur til det kønne bjergområde Las Alpujarras, som er en del af Sierra Nevada. Området består af frodige bakker, indbydende dale, maleriske landsbyer og rislende vandløb. Vi kører et stykke langs kysten, hvorefter vi fortsætter ind i landet via en enom slugt, som gennem årtusinder er formet af floden Guadalfeo. Undervejs kommer vi gennem nogle af Andalusiens maleriske, hvide landsbyer - Pueblos Blancos.

Vi holder pause i den lille bjerglandsby Pampaneira, hvor vi nyder livet i de smalle gyder med smukke, velholdte huse. Nær Pitres besøger vi et skinketørreri, hvor tusindvis af de berømte Jamón Serrano-skinker hænger til tørre. Her hører vi om processen og får smagsprøver på den lækre spanske specialitet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Jamón Serrano-skinker hænger til tørre.

Jamón Serrano-skinker hænger til tørre.

4. dag: Noche Vieja - Nytårsaften 

I dag slapper vi af og lader op til 2024, som vi byder velkommen med nytårsfest på hotellet. Nytåret i Spanien er kendetegnet ved en helt særlig feststemning med glæde og håb for fremtiden. Nytårsaften hedder på spansk Noche Vieja - den gamle aften.

Sæt dig godt til rette i restauranten, og nyd den gode stemning, mens den lækre gallamiddag serveres. Maden akkompagneres med vin ad libitum. Her på årets sidste aften har man en helt særlig tradition i Spanien: Ved midnat spiser man 12 vindruer - én efter én i takt med urets klokkeslag, hvorefter man skåler i et glas bobler. Hvis du når at spise alle druerne inden det 12. klokkeslag, får du et år fyldt med lykke! Vi følger den spanske tradi­tion og håber på held og lykke for os alle! Derefter fejrer vi det nye år med fri bar fra kl. 00.00-03.00. Feliz año Nuevo - Godt nytår! 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Følg den spanske nytårstradition og spis 12 vindruer.

Følg den spanske nytårstradition og spis 12 vindruer.

5. dag: På egen hånd

De fleste vil nok istemme, at 1. januar bedst bruges i roligt tempo, så dagen er sat af til afslapning, hvor du eksempelvis kan gå en tur langs stranden, læse en god bog eller måske forkæle dig selv med et besøg i hotellets spa? Rejselederen kommer gerne med forslag til gode oplevelser. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Stranden i Almuñecár.

Stranden i Almuñecár.

6. dag: Eventyrlige Granada

I dag byder vi på en spændende heldagstur gennem det andalusiske bagland til den enestående by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada bjergene. Et gammelt citat siger: "Der findes i livet ingen smerte så stor som at være blind i Granada" - og det er ikke svært at forstå hvorfor!

Til fods udforsker vi den fortryllende by fyldt med historie, atmosfærefyldte gader og pladser. Vi oplever byens mange ansigter med en variation af stemninger og kulturer. På vores gåtur føres vi tilbage i tiden med fordums pomp og pragt, når vi udforsker nogle af Granadas allersmukkeste gader. Turen går blandt andet forbi rådhuset og gården Corral del Carbón med dens smukke balkoner.

Derefter er der god tid til at gå på opdagelse på egen hånd i den gamle bydel fyldt med hyggelige forretninger og måske til en herlig frokost på en af byens stemningsfulde restauranter. Mon ikke en ægte paella og et godt glas rødvin frister? Tag også et kig ind i den smukke domkirke, der er Spaniens vigtigste renæssancekirke, inden vi vender tilbage til hotellet.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Hyggeligt torv i Granada.

Hyggeligt torv i Granada.

7. dag: Fashionable Nerja og den hvide landsby Frigiliana 

Glæd dig til en malerisk halvdagsudflugt til Frigiliana og feriebyen Nerja, der ligger ufattelig smukt ved foden af Sierra de Almijara-bjerget. Vi spadserer her en tur på den kendte promenade langs Nerjas klippeforbjerg, Europas Balkon, der ligger som en terrasse over høje klipper med bjergene i baggrunden. 

Vi fortsætter efterfølgende udflugten lidt ind i baglandet til den idylliske landsby Frigiliana, der flere gange er kåret som Spaniens smukkeste og bedst bevarede landsby. Vi går en tur i den gamle bydel og ser på de idylliske trappegader og nyder de hvidkalkede huse med smedejernsgitre og farverige blomster. Fra toppen af byen er der en fremragende udsigt til Middelhavet, mandeltræer og olivenlunde.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den hvide by Frigiliana.

Den hvide by Frigiliana.

8. dag: Hjemrejse

Morgenmad på hotellet og efterfølgende kører vi mod Málaga lufthavn. Her flyver vi med SAS direkte til København, hvor vi ankommer om eftermiddagen.  

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Bahía Tropical ****, Almuñecár
VisSkjul

Elegant hotel beliggende i et roligt område af Almuñécar helt ned til strandpromenaden, som fører til den historiske bydel. Hotellet ligger i første række ud mod Middelhavet og til stranden Playa del Pozuelo. Der er cirka 3,5 kilometer til centrum, og lige uden for hotellet kører lokalbussen til centrum flere gange om dagen.

Overalt hersker en hyggelig stemning, og om aftenen er der jævnligt underholdning. Nyd den flotte udendørs pool, solterrasse og tagterrasse med havudsigt. Poolen er ikke opvarmet. Hotellet har elevator, bar og buffetrestaurant. Slap af i hotellets spa med sauna og jacuzzi, eller forkæl dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling (mod betaling). Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på 10 euro.

Måltider

I hotellets buffetrestaurant nyder vi de inkluderede måltider med et stort udvalg af spansk og international mad både morgen og aften. Til middagene er der på en del af rejserne inkluderet vin og vand, se oversigten "Inkluderet i prisen" på den enkelte rejse. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse.

Mod tillæg kan bestilles: 

 • Dobbeltværelse som eneværelse med balkon eller terrasse
 • Juniorsuite med balkon (kan kun bestilles til 2 personer) 

Dobbeltværelser

Store værelser på cirka 22 m2 med balkon eller terrasse på cirka 2 m2 med pooludsigt. Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. Dobbeltværelser kan bestilles som eneværelse. 

Bemærk: Pooludsigt kan ikke garanteres på rejserne " På opdagelse i Andalusien" og "Costa Tropical & Almuñécar jul og nytår".

Juniorsuiter

Store juniorsuiter på cirka 40 m2 beliggende på hotellets øverste etager med balkon med to solsenge, bord og stole samt udsigt mod pool og/eller havudsigt. Juniorsuiterne byder på opholdsrum med bord, stole og sofa samt et seperat soveværelse med kingsize-seng. Derudover findes der tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar, brusekabine og hårtørrer. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge (bemærk at der kun findes enkelte juniorsuiter med enkeltsenge, så twin beds kan ikke garanteres), skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. 

Bemærk: Juniorsuiter kan ikke bestilles på rejsen "På opdagelse i Andalusien".

Hotelfakta

Velkommen til Hotel Bahia Tropical i Almuñecar.
Velkommen til Hotel Bahia Tropical i Almuñecar.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Solterrasse på hotellet.
Solterrasse på hotellet.
Udsigten fra jacuzzien på solterrassen fejler bestemt ikke noget.
Udsigten fra jacuzzien på solterrassen fejler bestemt ikke noget.
Udsigten fra hotellets solterrasse er noget ganske specielt.
Udsigten fra hotellets solterrasse er noget ganske specielt.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på balkon på dobbeltværelse.
Eksempel på balkon på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse i dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse i dobbeltværelse.
Eksempel på junior suite.
Eksempel på junior suite.
Eksempel på balkon på junior suite.
Eksempel på balkon på junior suite.
Eksempel på badeværelse i junior suite.
Eksempel på badeværelse i junior suite.