Nytårsaften i Paris

Seinen · Nytårskrydstogt · 2023

Krydstogter
6 Dage

Klassisk og meget populært nytårskrydstogt på Seinen med nytårsaften i byernes by, Paris. Flodkrydstogtet bringer os til Rouen og Honfleur, mens vi nyder livet og All Inclusive ombord på vores flotte skib. Nytårsaften skåler vi 2024 ind i godt selskab med et festligt Paris som bagtæppe.

Vores rejse indledes i Paris, hvor vi går ombord på vores flotte skib MS Seine Princess og sætter kursen mod Normandiet. Undervejs nyder vi synet af de klassiske bindingsværkshuse, hvide klinter og bølgende landskaber, der omgiver Seinen, og så bliver vi også forkælet med den franske æblebrændevin calvados, når vi besøger et calvados-destilleri. På skibet er vores ophold med...

Klassisk og meget populært nytårskrydstogt på Seinen med nytårsaften i byernes by, Paris. Flodkrydstogtet bringer os til Rouen og Honfleur, mens vi nyder livet og All Inclusive ombord på vores flotte skib. Nytårsaften skåler vi 2024 ind i godt selskab med et festligt Paris som bagtæppe.

Vores rejse indledes i Paris, hvor vi går ombord på vores flotte skib MS Seine Princess og sætter kursen mod Normandiet. Undervejs nyder vi synet af de klassiske bindingsværkshuse, hvide klinter og bølgende landskaber, der omgiver Seinen, og så bliver vi også forkælet med den franske æblebrændevin calvados, når vi besøger et calvados-destilleri. På skibet er vores ophold med "All Inclusive", hvor vi kan nyde skibets gode mad og fri vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00.

Undervejs lægger vi til i Rouen samt Caudebec-en-Caux og besøger blandt andet byerne Honfleur og Deauville, inden vi sejler tilbage til Paris. Udover at se de klassiske seværdigheder i den franske hovedstad, holder vi selvfølgelig en festlig og flot nytårsaften i de spektakulære omgivelser. Efter en aften med middag, musik og dans, skåler vi 2024 ind med udsigt til det ikoniske Eiffeltårn og en festklædt fransk hovedstad. En smukkere og mere romantisk start på det nye år skal man lede længe efter! 

Kort - Nytårskrydstogt på Seinen

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk (kategori A)
1.500,-
Enekahyt på hoveddæk (kategori B)
3.200,-
Enekahyt på øvre dæk (kategori A)
4700,-
Afbestillingsforsikring
865,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r
 • Alle skatter og afgifter ca kr. 929,-
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 5 nætter ombord på MS Seine Princess****
 • 4 x morgenmad (2.-4. og 6. dag)
 • 1 x brunch (5. dag)
 • 3 x frokost (2.-4. dag)
 • 4 x middag (1.-3. og 5. dag)
 • 1 x nytårs-gallamiddag med vin (4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • Byvandring i Rouen
 • Byvandring i Honfleur
 • Besøg på calvados-destilleri med smagsprøver
 • Besøg i Latinerkvarteret i Paris 
 • Byrundtur i Paris
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 300,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Paris

Fra Københavns Lufthavn flyver vi med SAS's morgenfly til Paris. Fra lufthavnen kører vi ind til centrum af Paris, hvor vi skal besøge den gamle bydel i 5. Arrondissement, Latinerkvarteret. Sammen med rejselederen går vi en tur og ser blandt andet Panthéon, der i dag er et mausoleum for fremtrædende franske borgere.  Vi nyder også den storslåede katedral Notre Dame udefra, et af Paris' store vartegn, som blev voldsomt ødelagt under en stor brand i april 2019.

Frokosten er på egen hånd i området, som er fyldt med skønne barer og cafeer. Efter frokost kan du eventuelt shoppe og slentre en tur for at opleve det mest autentiske Paris. Slå dig ned på en café, og nyd en kop kaffe og en croisant på ægte parisisk manér.  

Sidst på eftermiddagen kører vi med bussen til den sydvestlige del af byen og det 15. arrondissement. Her ligger flodkrydstogtskibet MS Seine Princess for anker ved Quai de Grenelle blot et kvarters gang fra det unikke Eiffeltårn.

Efter at vi er kommet godt på plads i vores kahytter, mødes vi i skibets hyggelige lounge, hvor rejselederen byder på en velkomstcocktail, og skibets besætning bliver præsenteret. Mens vi sætter kursen mod Normandiet og Rouen, serveres aftenens middag i restauranten. Er vi heldige, holder aftentemperaturen sig på den gode side af plusgraderne, så du med overtøjet på kan gå op på soldækket og nyde lidt af sejladsen til Rouen. Trænger du til varme i kinderne bagefter, har skibets bar både kaffe og den klassiske æblebrændevin calvados.

Inkluderede måltider: Middag.

Paris og Seinen ved vintertide, Notre Dame

Paris og Seinen ved vintertide, Notre Dame

2. dag: Rouen 

Du kan nyde morgenkaffen i ro og mag, mens vi sejler på Seinen. Sejladsen tager os forbi hvide kalkstensklipper, idylliske landsbyer og et smukt landskab, som har inspireret så mange af de franske impressionister. Vi ankommer til Rouen lige efter frokost, hvor vi går i land og udforsker byen til fods. Her ser vi blandt andet den smukke domkirke og en kopi af Jellingestenen, der vidner om danske vikingers tilstedeværelse. Lige siden det gamle hertugdømme Normandiet blev grundlagt i år 911, har Rouen været hovedby. Det var i øvrigt på den gamle markedsplads i Rouen, at Jeanne d'Arc blev brændt på bålet.

Efter byvandringen er der mulighed for egne oplevelser i den smukke middelalderby, hvor de zebrastribede bindingsværkshuse ligger side om side. Tilbage på skibet serveres middagen, mens kaptajnen styrer skibet mod Caudebec-en-Caux.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Middelalderbyen Rouen.

Middelalderbyen Rouen.

3. dag: Caudebec-en-Caux, Honfleur og calvados-destilleri

Skibet lægger til i Caudebec-en-Caux, hvor vores bus venter på kajen for at tage os med til den maleriske havneby Honfleur. Byen kan prale af at have Frankrigs største trækirke, nemlig Sainte-Catherine-kirken. Vi tager på en lille byvandring og beundrer den yndige by, inden rejselederen finder en lokal restaurant, hvor vi nyder dagens frokost. Om eftermiddagen besøger vi et calvados-destilleri og kører gennem de kendte badebyer Trouville og Deauville.

Vi møder skibet igen i Rouen. Mens vi har fornøjet os med calvados og besøg i smukke byer, har skibets besætning haft travlt og gjort klar til kaptajnens gallamiddag. Mens vi nyder de franskinspirerede retter, sejler skibet videre tilbage mod Paris. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Honfleur ved vintertide.

Honfleur ved vintertide.

4. dag: Nytår i Paris - velkommen 2024 

I dag nyder vi en afslappende dag ombord. Sov længe, bliv siddende over morgenkaffen, eller slå dig ned i loungen med en god bog, inden vi mødes til frokosten i skibets hyggelige restaurant. Hen ad eftermiddagen har vi fornøjelsen af at opleve den fine indsejling til den romantiske, franske hovedstad. I klart vejr kan vi her se den nye bydel, La Défense, med Otto Von Spreckelsens berømte Menneskehedens Triumfbue.

Der bliver lidt tid til at udforske Paris på egen hånd, mens køkkenchefen færdiggør årets sidste middag. Den festlige nytårsmenu bliver ledsaget af vine, som er udvalgt til retterne, og efter middagen er der musik og dans i loungen. Ved midnat skåler vi nytåret behørigt ind med et glas boblende champagne. Bagefter kan du nyde stemningen og udsigten til Eiffeltårnet og Paris fra skibets soldæk. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og nytårsmiddag. 

Udsigt fra MS Seine Princess til Eiffeltårnet i Paris

Udsigt fra MS Seine Princess til Eiffeltårnet i Paris

5. dag: Byrundtur i Paris

Blev det lidt sent i går? Bare rolig. Vi tager den lidt med ro og slår morgenmad og frokost sammen til en lækker brunch om formiddagen.

Herefter er det tid til at se lidt nærmere på byernes by. Den fascinerende franske hovedstad er fyldt med seværdigheder, og i dag ser vi de allerstørste. Med bus kører vi byrundtur forbi operaen, Eiffeltårnet, Champs-Élysées, triumfbuen og Notre Dame. Mætte af indtryk vender vi tilbage til skibet og rejsens sidste middag. 

Inkluderede måltider: Brunch og middag. 

Triumfbuen i Paris.

Triumfbuen i Paris.

6. dag: Hjemrejse

Efter morgenbuffeten ombord vinker vi farvel til MS Seine Princess og kører mod lufthavnen. Vi flyver med SAS til København, hvor vi lander først på eftermiddagen efter en festlig og formidabel nytårsrejse. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

MS Seine Princess ****
VisSkjul

Flot, 4-stjernet skib med plads til cirka 135 passagerer fra det franske rederi Croisi Europe. MS Seine Princess blev totalrenoveret i 2010.

Ombord på skibet finder du restaurant, lounge med bar og dansegulv, souvenirbutik, aircondition og et dejligt soldæk med liggestole. Rygning er kun tillladt på soldækket. Der er gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket, kategori B. 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
 • Enekahyt på hoveddæk, kategori B  
 • Enekahyt på øvre dæk, kategori A   

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 13 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddæk har store vinduer, der ikke kan åbnes. 

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 13 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har store panoramavinduer, hvor øverste del er skyde-vindue, der kan åbnes.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

Velkommen ombord på MS Seine Princess.
Velkommen ombord på MS Seine Princess.
MS Seine Princess med Eiffeltårnet i aftenbelysning i baggrunden.
MS Seine Princess med Eiffeltårnet i aftenbelysning i baggrunden.
Nyd udsigten til Notre Dame ombord på MS Seine Princess.
Nyd udsigten til Notre Dame ombord på MS Seine Princess.
Sæt dig til rette og nyd en forfriskning i loungen MS Seine Princess.
Sæt dig til rette og nyd en forfriskning i loungen MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på øvre dæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på øvre dæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på øvre dæk.
Eksempel på dobbeltkahyt på øvre dæk.
Aftenssejlads på Seinen.
Aftenssejlads på Seinen.