5-stjernet skib!

Seinen · Nytårskrydstogt

Krydstogter
6 Dage

Sejl med på et stemningsfyldt krydstogt på Seinen, hvor vi nyder livet og All Inclusive på flot 5-stjernet skib. Her skåler vi 2019 ind i godt selskab med udsigt til fyrværkeri over Byernes By.

Tag med på dette førsteklasses All Inclusive-nytårskrydstogt på Seinen. Vi starter i Paris, hvor vi stiger ombord på vores flotte 5-stjernede skib MS Seine Princess og sætter kursen mod Normandiet. Undervejs nyder vi synet af de klassiske bindingsværkshuse, hvide klinter og bølgende landskaber, der omgiver Seinen. 

Vi lægger til i Rouen samt Caudebec-en-Caux og besøger blandt andet byerne Honfleur og Deauville, inden vi sejler tilbage til...

Sejl med på et stemningsfyldt krydstogt på Seinen, hvor vi nyder livet og All Inclusive på flot 5-stjernet skib. Her skåler vi 2019 ind i godt selskab med udsigt til fyrværkeri over Byernes By.

Tag med på dette førsteklasses All Inclusive-nytårskrydstogt på Seinen. Vi starter i Paris, hvor vi stiger ombord på vores flotte 5-stjernede skib MS Seine Princess og sætter kursen mod Normandiet. Undervejs nyder vi synet af de klassiske bindingsværkshuse, hvide klinter og bølgende landskaber, der omgiver Seinen. 

Vi lægger til i Rouen samt Caudebec-en-Caux og besøger blandt andet byerne Honfleur og Deauville, inden vi sejler tilbage til Paris. Udover at se de klassiske seværdigheder i den franske hovedstad, holder vi selvfølgelig en festlig og flot nytårsaften i de spektakulære omgivelser. Efter en aften med middag, musik og dans, skåler vi året ind med udsigt til det ikoniske Eiffeltårn og det farverige fyrværkeri over de parisiske tagrygge. En smukkere og mere romantisk start på det nye år skal man lede længe efter! 

Kort - Nytårskrydstogt på Seinen

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk (kategori A)
1.300,-
Enekahyt på hoveddæk (kategori B)
2.800,-
Enekahyt på øvre dæk (kategori A)
3.700,-
Afbestillingsforsikring
775,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r
 • Alle skatter og afgifter 
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 5 nætter på MS Seine Princess*****
 • 4 x morgenmad (2.-4. og 6. dag)
 • 1 x brunch (5. dag)
 • 5 x frokost (1.-4. og 6. dag)
 • 4 x middag (1.-3. og 5. dag)
 • 1 x nytårsmenu med vin (4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • Byvandring i Rouen
 • Byvandring i Honfleur
 • Besøg på Calvados-destilleri med smagsprøver
 • Byrundtur i Paris
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: København - Paris

Fra København flyver vi direkte med Air France til Paris. Fra lufthavnen kører vi til centrum, hvor frokosten venter på en lokal restaurant. Herefter vil der være lidt tid til at shoppe i Paris´ spændende butikker.

Sidst på eftermiddagen kører vi til vores skib MS Seine Princess, som ligger for kaj på Seinen - klar til at danne ramme om vores festlige nytårskrydstogt. Efter at vi er kommet godt på plads i vores kahytter, mødes vi i skibets hyggelige lounge, hvor rejselederen byder på en velkomstcocktail, og skibets besætning bliver præsenteret. Mens vi sætter kursen mod Normandiet og Rouen, serveres aftenens middag i restauranten. Er vi heldige, holder aftentemperaturen sig på den gode side af plusgraderne, så du med overtøjet på kan gå op på soldækket og nyde lidt af sejladsen til Rouen. Trænger du til varme i kinderne bagefter, har skibets bar både kaffe og den klassiske æblebrændevin Calvados.

Inkluderede måltider: Frokost, middag.

Paris er altid et smukt syn - også ved vintertide.

2. dag: Rouen 

Du kan nyde morgenkaffen i ro og mag, mens vi sejler på Seinen. Sejladsen tager os forbi hvide kalkstensklipper, idylliske landsbyer og et smukt landskab, som har inspireret så mange af de franske impressionister. Vi ankommer til Rouen lige efter frokost, hvor vi går i land og udforsker byen til fods. Her ser vi blandt andet den smukke domkirke og en kopi af Jellingestenen, der vidner om danske vikingers tilstedeværelse. Lige siden det gamle hertugdømme Normandiet blev oprettet i år 911, har Rouen været hovedby. Det var desuden på den gamle markedsplads i Rouen, at Jeanne d'Arc blev brændt på bålet. Efter byvandringen er der mulighed for egne eventyr i den smukke middelalderby, hvor de zebrastribede bindingsværkshuse ligger side om side. Tilbage på skibet serveres middagen, mens kaptajnen styrer skibet mod Caudebec-en-Caux.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

Middelalderbyen Rouen.

3. dag: Caudebec-en-Caux, Honfleur og Calvados-destilleri

Skibet lægger til i Caudebec-en-Caux, hvor vores bus venter på kajen for at tage os med til den maleriske havneby Honfleur. Byen kan prale af at have Frankrigs største trækirke, nemlig Skt. Cathrine. Vi tager på en lille byvandring og beundrer den yndige by, inden rejselederen finder en lokal restaurant, hvor vi nyder dagens frokost. Om eftermiddagen besøger vi et Calvados-destilleri og kører gennem de kendte badebyer Trouville og Deauville. Vi møder skibet igen i Rouen. Mens vi har fornøjet os med Calvados og besøg i smukke byer, har skibets besætning haft travlt og gjort klar til kaptajnens gallamiddag. Mens vi nyder de franskinspirerede retter, sejler skibet videre mod Paris. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

Den maleriske havneby Honfleur.

4. dag: Nytår i Paris

I dag nyder vi en afslappende dag ombord. Sov længe, bliv siddende over morgenkaffen, eller slå dig ned i loungen med en god bog, inden vi mødes til frokosten i skibets hyggelige restaurant. Hen ad eftermiddagen har vi fornøjelsen af at opleve den fine indsejling til den romantiske, franske hovedstad. I klart vejr kan vi her se den nye bydel, La Défense, med Otto Von Spreckelsens berømte Triumfbue. Der bliver lidt tid til at udforske Paris på egen hånd, mens køkkenchefen færdiggør årets sidste middag. Den festlige nytårsmenu bliver ledsaget af vine, som er udvalgt til retterne, og efter middagen er der musik og dans i loungen. Ved midnat skåler vi nytåret behørigt ind med et glas boblende champagne. Bagefter kan du nyde stemningen og udsigten til fyrværkeri over Eiffeltårnet og Paris fra skibets soldæk. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag. 

Fra skibet kan vi nyde udsigten til Eiffeltårnet.

5. dag: Byrundtur i Paris

Måske blev det sent i går? Vi tager den lidt med ro og slår morgenmad og frokost sammen til en lækker brunch om formiddagen. Herefter er det tid til at se lidt nærmere på Byernes By. Med bus kører vi forbi Operaen, Eiffeltårnet, Champs Élysées, Triumfbuen og Notre Dame. Den fascinerende franske hovedstad er fyldt med seværdigheder, og i dag ser vi de allerstørste. Mætte af indtryk vender vi tilbage til skibet og rejsens sidste middag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad (brunch), middag. 

Den ikoniske Triumfbue.

6. dag: Hjemrejse

Nyd morgenbuffeten ombord, inden vi midt på dagen vinker farvel til MS Seine Princess og kører mod lufthavnen. Undervejs spiser vi frokost. Med Air France tager vi med det sene eftermiddagsfly til København, hvor vi lander først på aftenen efter en festlig og formidabel nytårsrejse. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Hotelinformation

MS Seine Princess *****
VisSkjul

Flot og 5-stjernet skib med plads til ca. 110 passager fra det franske rederi Croisi Europe. MS Seine Princess blev totalrenoveret i 2017. Ombord på skibet finder du restaurant, lounge med bar og dansegulv, souvenirbutik, aircondition og et dejligt soldæk med liggestole. Rygning er kun tillladt på soldækket. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Kahytter

De velindrettede kahytter (ca. 14 m2) findes på øvre dæk (kategori A) og hoveddæk (kategori B). Kahytterne på øvre dæk har store panoramavinduer, der ikke kan åbnes. Kahytterne på hoveddæk har store vinduer, der ikke kan åbnes. I alle kahytter findes der aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved visse havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.