Direkte fly Paris t/r

Seinen · Vitus' All Inclusive · 2023 & 2024

Krydstogter
5 Dage

Nyd livet på dette førsteklasses flodkrydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus' All Inclusive.

Der er simpelthen dømt fransk charme for alle pengene, når vi på denne fortryllende sejlads oplever grønne områder med hvide klinter og hyggelige byer med karakteristiske bindingsværkshuse.

Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie samt besøg på et destilleri, der laver den karakteristiske æblebrændevin calvados. I de mange charmerende byer og rundt på de spændende byrundture, sørger vores dansktalende...

Nyd livet på dette førsteklasses flodkrydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus' All Inclusive.

Der er simpelthen dømt fransk charme for alle pengene, når vi på denne fortryllende sejlads oplever grønne områder med hvide klinter og hyggelige byer med karakteristiske bindingsværkshuse.

Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie samt besøg på et destilleri, der laver den karakteristiske æblebrændevin calvados. I de mange charmerende byer og rundt på de spændende byrundture, sørger vores dansktalende rejseleder naturligvis for, at du får alle de gode historier med.

Vores krydstogt indledes i byernes by Paris, hvor vi kører den store byrundtur for at opleve den franske hovedstads magi. Herefter er det tid til at læne sig tilbage og nyde den skønne udsigt fra soldækket på vores flotte skib, når vi sejler fra Paris gennem det naturskønne landskab til Mantes-la-Jolie, Normandiets hovedstad Rouen og kunstmalernes yndede havneby Honfleur. Til slut returnerer vi til Paris for at flyve hjem til København. 

Ombord på vores dejlige skib står personalet klar til at forkæle os. På denne rejse nyder vi Vitus' All Inclusive, hvilket betyder, at alle udflugter og måltider med drikkevarer er inkluderet, så du blot kan slappe af og nyde Frankrigs flotte natur og mange seværdigheder. 

Vitus' All Inclusive:
Med vores eget specialudviklede Vitus' All Inclusive-koncept er alle udflugter, entreer, måltider og drikkevarer ombord på skibet inkluderet i rejsens pris. 

Kort over Seinen

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
1.500,-
Eneværelse / Enekahyt på hoveddæk, kategori B
2.500,-
Eneværelse / Enekahyt på øvre dæk, kategori A
3.500,-
Afbestillingsforsikring 2023
750,-
Afbestillingsforsikring 2024
840,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Afr. 27/9-2023: 4 nætter ombord på MS Botticelli****
 • Afr. 13/8-2023 og 10/5-2024: 4 nætter ombord på MS Seine Princess****
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 3 x frokost (2.-4. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • Underholdning ombord
 • Byrundtur i Paris 
 • Udflugt til Giverny med besøg i Monets Have
 • Byvandring i Honfleur med besøg i stavkirken
 • Udflugt langs Côte Fleurie
 • Besøg på calvadosdestilleri med smagsprøver
 • Byvandring i Rouen
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi ca. kr. 175,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.

Afr. 10/5-2024: I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Du kan læse mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger".

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder I ro og mag her.

Dagsprogram

1. dag: Med fly til Paris

Vi indleder vores rejse med en formiddagsflyvning med Air France direkte til Paris. Her hentes vi af vores franske bus, der skal ledsage os på hele rejsen, og kører ud på den store byrundtur i Frankrigs fascinerende hovedstad. Vores dansktalende rejseleder guider os gennem byernes by med Sacre Coeur, Montmartre, Notre Dame, Pont Neuf, Concordepladsen, Champs-Élysées og Triumfbuen.

Sidst på eftermiddagen kører vi til vores skib, som ligger for kaj på Seinen lige ved Eiffeltårnet. Efter at have fundet os til rette i vores kahytter, mødes vi i loungen til en velkomstdrink og præsentation af besætningen. Vi nyder aftenens middag i restauranten, og efterfølgende underholder skibets musiker i loungen.

Inkluderede måltider: Middag.

Solen går ned bag Seinen og Eiffeltårnet.

Solen går ned bag Seinen og Eiffeltårnet.

2. dag: Poissy - Honfleur

I løbet af den tidlige morgen er vi anløbet Poissy, som ligger i Paris' vestlige forstæder. Efter morgenmaden går vi fra borde, og i vores bus kører vi mod den franske region Normandiet og byen Giverny. Her boede den populære impressionistiske maler Claude Monet i en årrække og det var netop her, at han malede nogle af sine bedste malerier. Vi besøger malerens fantastiske have, hvorfra han bl.a. fik sin inspiration.

Skibet sejler i mellemtiden videre mod Mantes La Jolie. Efter dagens formiddagsudflugt kører vi tilbage til skibet, hvor frokosten venter, og om eftermiddagen kan du fra dækket nyde den smukke sejlads videre mod Honfleur.

Om aftenen hygger vi os med middagen om bord. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.
 

Monets smukke have i Giverny.

Monets smukke have i Giverny.

3. dag: Honfleur - Rouen

Formiddagens sejlads bringer os til Honfleur, som er en af Frankrigs mest charmerende, livlige og maleriske havnebyer. Vi tager på en lille byvandring og besøger stavkirken, hvorefter der er tid på egen hånd til at nyde byen, inden vi vender tilbage til skibet og frokosten.

Om eftermiddagen kører vi på den flotte kyststrækning Côte Fleurie, hvor vi kommer forbi de mondæne badebyer Deauville og Trouville. Vi besøger også et destilleri, hvor man fremstiller den lokale æblebrændevin, calvados - og vi bliver naturligvis budt på smagsprøver. Om aftenen er vi inviteret til kaptajnens gallamiddag, som serveres, mens skibet sejler mod Rouen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Den lokale æblebrændevin calvados.

Den lokale æblebrændevin calvados.

4. dag:  Rouen - Paris

Efter morgenmaden skal vi på en byvandring opleve Normandiets gamle hovedstad Rouen, der er kendt for sine bindingsværkshuse, middelalderbygninger og den smukke katedral. Det var i Rouen den franske helgeninde Jeanne D’Arc endte sine dage, da hun blev brændt på bålet som kætter. Vi besøger det gamle marked Vieux Marché, hvor vi også finder Jeanne d’Arc-kirken. Vi ser den smukke katedral samt en kopi af Jellingestenen.

Efter en god frokost ombord nyder vi eftermiddagens sejlads mod Paris. Om aftenen nyder vi endnu en superb middag i skibets restaurant - og bagefter hygger vi os i loungen med musik og en ekstra drink.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Middelalderbyen Rouen.

Middelalderbyen Rouen.

5. dag: Hjemrejse 

Tidligt om morgenen nærmer vi os Paris, hvor du kan se den nye bydel La Défence med den store Triumfbue fra 1989, tegnet af danske Otto von Spreckelsen. De morgenfriske kan undervejs til vores kajplads nær Eiffeltårnet nyde en stemningsfuld sejlads under broer og forbi berømte bygninger og parker. Skibet ankommer i Paris ca. kl. 06.45.

Besætningen bærer bagagen til bussen, og efter morgenmaden kører vi mod lufthavnen. Med Air France flyver vi hjem til København, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

MS Botticelli ****
VisSkjul

Franskejet, moderne 4-stjernet flodkrydstogtskib med plads til 149 passagerer. MS Botticelli er renoveret i 2016, og ombord finder du en lys og indbydende restaurant, lounge med bar samt et stort soldæk med dækstole, så man rigtig kan nyde udsigten. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Måltider ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer.

All Inclusive-drikkevarer: 
Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Bemærk: All Inclusive-drikkevarer er ikke inkluderet på rejsen: Paris & Seinen fra 1. række​.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket, kategori B. 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
 • Enekahyt på hoveddæk, kategori B  
 • Enekahyt på øvre dæk, kategori A   

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har store vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har franske altaner med stort panoramavindue, der kan åbnes.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

MS Botticelli.
MS Botticelli.
Nyd krydstogtet ombord på MS Botticelli.
Nyd krydstogtet ombord på MS Botticelli.
Aftenstemning på MS Botticelli i Paris.
Aftenstemning på MS Botticelli i Paris.
Dækket på MS Botticelli.
Dækket på MS Botticelli.
Eiffeltårnet i smuk aftenbelysning set fra soldækket.
Eiffeltårnet i smuk aftenbelysning set fra soldækket.
Agterdækket på MS Botticelli i aftenbelysning.
Agterdækket på MS Botticelli i aftenbelysning.
Loungen og baren på MS Botticelli.
Loungen og baren på MS Botticelli.
Sæt dig til rette og nyd en drink eller en kop kaffe i loungen på MS Botticelli.
Sæt dig til rette og nyd en drink eller en kop kaffe i loungen på MS Botticelli.
Restauranten på MS Botticelli.
Restauranten på MS Botticelli.
Restauranten på MS Botticelli.
Restauranten på MS Botticelli.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.

MS Seine Princess ****
VisSkjul

Franskejet, moderne krydstogtskib med plads til ca. 130 passagerer. Ombord finder du en lys og venlig restaurant på øvre dæk samt butik, afslappet lounge med bar og soldæk. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Måltider ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer.

All Inclusive-drikkevarer: 
Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket, kategori B. 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
 • Enekahyt på hoveddæk, kategori B  
 • Enekahyt på øvre dæk, kategori A   

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 13m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har store vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 13m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har store vinduer, hvor øverste del kan åbnes.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

Velkommen til MS Seine Princess.
Velkommen til MS Seine Princess.
Paris by night med Eiffeltårnet i baggrunden.
Paris by night med Eiffeltårnet i baggrunden.
MS Seine Princess i aftenskumringen med Notre Dame i baggrunden.
MS Seine Princess i aftenskumringen med Notre Dame i baggrunden.
Aftenstemning ved Pont Alexandre III på Seinen i Paris.
Aftenstemning ved Pont Alexandre III på Seinen i Paris.
Eiffeltårnet i aftenbelysning set fra soldækket på MS Seine Princess.
Eiffeltårnet i aftenbelysning set fra soldækket på MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Restauranten på MS Seine Princess.
Nyd en drink i loungen ved baren på MS Seine Princess.
Nyd en drink i loungen ved baren på MS Seine Princess.
Sæt dig til rette i loungen ved baren på MS Seine Princess.
Sæt dig til rette i loungen ved baren på MS Seine Princess.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på hoveddæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om rejser "I ro og mag"

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder I ro og mag her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser: 

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.