Nu med direkte fly Paris t/r

Seinen · Vitus' All Inclusive · 2021

Krydstogter
5 Dage

Nyd livet på dette førsteklasses flodkrydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus' All Inclusive.

Der er simpelthen dømt fransk charme for alle pengene, når vi på denne fortryllende sejlads oplever grønne områder med hvide klinter og hyggelige byer med karakteristiske bindingsværkshuse. Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie samt besøg på et destilleri, der laver den karakteristiske æblebrændevin calvados. I de mange charmerende byer og rundt på de spændende byrundture, sørger vores dansktalende...

Nyd livet på dette førsteklasses flodkrydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus' All Inclusive.

Der er simpelthen dømt fransk charme for alle pengene, når vi på denne fortryllende sejlads oplever grønne områder med hvide klinter og hyggelige byer med karakteristiske bindingsværkshuse. Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie samt besøg på et destilleri, der laver den karakteristiske æblebrændevin calvados. I de mange charmerende byer og rundt på de spændende byrundture, sørger vores dansktalende rejseleder naturligvis for, at du får alle de gode historier med.

Vores krydstogt indledes i byernes by Paris, hvor vi kører den store byrundtur for at opleve den franske hovedstads magi. Herefter er det tid til at læne sig tilbage og nyde den skønne udsigt fra soldækket på vores flotte skib, når vi sejler fra  Paris gennem det naturskønne landskab til Les Andelys, Normandiets hovedstad Rouen og kunstmalernes yndede havneby Honfleur. Til slut returnerer vi til Paris for at flyve hjem til København. 

Ombord på vores dejlige skib står personalet klar til at forkæle os. På denne rejse nyder vi Vitus' All Inclusive, hvilket betyder, at alle udflugter og måltider med drikkevarer er inkluderet, så du blot kan slappe af og nyde Frankrigs flotte natur og mange seværdigheder. 

Vitus´ All Inclusive:
Med vores eget specialudviklede Vitus´ All Inclusive-koncept er alle udflugter, entreer, måltider og drikkevarer om bord på skibet inkluderet i rejsens pris. 

Rutekort - Krydstogt på Seinen.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
1.500,-
Eneværelse / Enekahyt på hoveddæk, kategori B
2.500,-
Eneværelse / Enekahyt på øvre dæk, kategori A
3.500,-
Afbestillingsforsikring
595,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r, inkl. skatter og afgifter
 • 4 nætter ombord på MS Renoir*****  
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 3 x frokost (2.-4. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • Underholdning ombord
 • Byrundtur i Paris 
 • Udflugt til Giverny med besøg i Monets Have
 • Byvandring i Honfleur med besøg i stavkirken
 • Udflugt langs Côte Fleurie
 • Besøg på calvadosdestilleri med smagsprøver
 • Byvandring i Rouen
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 200,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.
 

Dagsprogram

1. dag: Med fly til Paris

Vi indleder vores rejse med en formiddagsflyvning med Air France direkte til Paris. Her hentes vi at vores franske bus, der skal ledsage os på hele rejsen, og kører ud på den store byrundtur i Frankrigs fascinerende hovedstad. Vores dansktalende rejseleder guider os gennem byernes by med Sacre Coeur, Montmartre, Notre Dame, Pont Neuf, Concordepladsen, Champs-Élysées og Triumfbuen.

Sidst på eftermiddagen kører vi til vores skib, som ligger for kaj på Seinen lige ved Eiffeltårnet. Efter at have fundet os til rette i vores kahytter, mødes vi i loungen til en velkomstdrink og præsentation af besætningen. Vi nyder aftenens middag i restauranten, og efterfølgende underholder skibets musiker i loungen.

Inkluderede måltider: Middag.

Solen går ned bag Seinen og Eiffeltårnet.

Solen går ned bag Seinen og Eiffeltårnet.

2. dag: Les Andelys - Rouen

Nyd formiddagens sejlads fra skibets soldæk, mens Seinens omkringliggende landskaber og småbyer roligt glider forbi. Vi passerer gennem flere sluser, og efter en god frokost ombord ankommer vi til Les Andelys. Herfra kører vi med vores bus til Giverny, hvor maleren Claude Monet i en årrække boede og malede nogle af sine bedste malerier. Vi besøger selvfølgelig malerens fantastiske have, hvorfra han fik inspiration. 

Skibet sejler i mellemtiden videre mod Rouen, hvor vi møder det sidst på eftermiddagen. Vi hygger os med middagen ombord, og skibet ligger natten over i Rouen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.
 

Monets smukke have i Giverny.

Monets smukke have i Giverny.

3. dag: Honfleur - Rouen

Formiddagens sejlads bringer os til Honfleur, som er en af Frankrigs mest charmerende, livlige og maleriske havnebyer. Vi tager på en lille byvandring og besøger stavkirken, hvorefter der er tid på egen hånd til at nyde byen, inden vi vender tilbage til skibet og frokosten.

Om eftermiddagen kører vi på den flotte kyststrækning Côte Fleurie, hvor vi kommer forbi de mondæne badebyer Deauville og Trouville. Vi besøger også et destilleri, hvor man fremstiller den lokale æblebrændevin calvados - og vi bliver naturligvis budt på smagsprøver. Om aftenen er vi inviteret til kaptajnens gallamiddag, som serveres, mens skibet sejler mod Rouen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Den lokale æblebrændevin calvados.

Den lokale æblebrændevin calvados.

4. dag:  Rouen - Paris

Efter morgenmaden skal vi på en byvandring opleve Normandiets gamle hovedstad Rouen, der er kendt for sine bindingsværkshuse, middelalderbygninger og den smukke katedral. Det var i Rouen den franske helgeninde Jeanne D’Arc endte sine dage, da hun blev brændt på bålet som kætter. Vi besøger det gamle marked Vieux Marché, hvor vi også finder Jeanne d’Arc-kirken. Vi ser den smukke katedral samt en kopi af Jellingestenen.

Efter en god frokost ombord nyder vi eftermiddagens sejlads mod Paris. Når vi nærmer os byen, kan vi se den nye bydel La Défence med den store Triumfbue fra 1989, tegnet af danske Otto von Spreckelsen. Undervejs til vores kajplads nær Eiffeltårnet kan vi nyde en stemningsfuld sejlads under broer og forbi berømte bygninger og parker. Skibet ligger i Paris natten over.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Middelalderbyen Rouen.

Middelalderbyen Rouen.

5. dag: Hjemrejse 

Besætningen bærer bagagen til bussen, og efter morgenmaden kører vi mod lufthavnen. Med Air France flyver vi hjem til København, hvor vi ankommer først på eftermiddagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

MS Renoir *****
VisSkjul

Franskejet, moderne og 5-stjernet krydstogtskib med plads til cirka 110 passagerer. MS Renoir er renoveret i 2017, og ombord finder du en lys og indbydende restaurant, lounge med bar samt et stort soldæk med dækstole, så man rigtig kan nyde udsigten. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket, kategori A. 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
 • Enekahyt på hoveddæk, kategori B  
 • Enekahyt på øvre dæk, kategori A   

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Rummelige og velindrettede dobbeltkahytter på cirka 15m2 og enekahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har mindre vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Rummelige og velindrettede dobbeltkahytter på cirka 15m2 og enekahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har franske altaner med stort panoramavindue, der kan åbnes.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

Det elegante og 5-stjernede skib MS Renoir.
Det elegante og 5-stjernede skib MS Renoir.
Restauranten på MS Renoir.
Restauranten på MS Renoir.
Loungen på MS Renoir.
Loungen på MS Renoir.
Soldækket på MS Renoir.
Soldækket på MS Renoir.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddækket på MS Renoir.
Eksempel på dobbeltkahyt på hoveddækket på MS Renoir.
Eksempel på dobbeltkahyt på det øvre dæk på MS Renoir.
Eksempel på dobbeltkahyt på det øvre dæk på MS Renoir.
Eksempel på enekahyt på hoveddækket på MS Renoir.
Eksempel på enekahyt på hoveddækket på MS Renoir.