Særtilbud!

Minikrydstogt til Oslo med intimkoncert med Keld & Hilda · 2021

Krydstogter
3 Dage

I 2021 fejrer den ikoniske musikalske duo Keld & Hilda sammenlagt 100-års jubilæum på musikscenen. I den anledning har Vitus Rejser sammen med jubilarerne arrangeret en festlig koncertrejse. Sejl med fra København til Oslo på et minikrydstogt, hvor programmet byder på intimkoncert med Keld og Hilda, indholdsrig byrundtur i Oslo og masser af musikglæde i godt selskab.

Vi indleder minikrydstogtet i København, hvorfra vi sætter kurs mod Oslo, og undervejs vil der være koncert og underholdning med jubilarerne. Når vi ankommer til skønne Oslo skal vi naturligvis opleve en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet og Vigelandparken. Der er desuden...

I 2021 fejrer den ikoniske musikalske duo Keld & Hilda sammenlagt 100-års jubilæum på musikscenen. I den anledning har Vitus Rejser sammen med jubilarerne arrangeret en festlig koncertrejse. Sejl med fra København til Oslo på et minikrydstogt, hvor programmet byder på intimkoncert med Keld og Hilda, indholdsrig byrundtur i Oslo og masser af musikglæde i godt selskab.

Vi indleder minikrydstogtet i København, hvorfra vi sætter kurs mod Oslo, og undervejs vil der være koncert og underholdning med jubilarerne. Når vi ankommer til skønne Oslo skal vi naturligvis opleve en række af Oslos mange højdepunkter, såsom rådhuset, kongeslottet og Vigelandparken. Der er desuden inkluderet morgenbuffet og middag på båden. Glæd dig til, at vi byder velkommen ombord til et par hyggelige dage, hvor vi skal slappe af, spise god mad, opleve den dejlige norske hovedstad og ikke mindst - være med til at fejre Keld & Hildas 100-års jubilæum.

Intimkoncert og underholdning med Keld & Hilda

Der vil være sørget for masser af underholdning og musik, når vi byder hele Danmarks Keld & Hilda velkommen ombord. Rejsens hovedpersoner er klar til at give et brag af et show, når de skal markere milepælen på henholdvis 60 år siden Kelds debut og 40 år siden Hildas indtræden på scenen, hvilket tilsammen udgør deres fælles 100-års jubilæum i musikbranchen.

Keld & Hilda startede deres musikalske samarbejde i 1981 og har igennem årene indspillet en lang række plader, optrådt til utallige arrangementer og 32 gange haft sange med i Dansk Melodi Grand Prix, hvor det er blevet til 9 sejre! Deres musikalske bagkatalog er en kæmpe bedrift, og de mange års samarbejde afspejler sig i deres musikglæde, som vi vil kunne mærke, når vi skal opleve en eksklusiv intimkoncert kun for Vitus Rejsers gæster. På rejsens første aften er vi inviteret til koncert i Sky Club, hvor der vil blive mulighed for en svingom og fællessang i koncertens andet sæt. Du kan glæde dig til hele to aftener i Keld og Hildas selskab, da de udover intimkoncerten også vil underholde under middagen på sejlladsen retur fra Oslo.
 

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt, udvendig
300,-
Dobbeltkahyt, Commodore
800,-
Enekahyt, indvendig
600,-
Enekahyt, udvendig
900,-
Afbestillingsforsikring
130,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 2 nætter ombord på Crown Seaways
 • 2 x morgenbuffet i Restaurant 7 Seas (2. og 3. dag)
 • 1 x middagsbuffet, inkl. 1 glas husets vin, øl eller vand i Restaurant 7 Seas (1. dag)
 • 1 x 2 retters middag inkl. 1 glas husets vin, øl eller vand i restaurant Blue Riband (2. dag)
 • Velkomstmøde på skibet
 • Intimkoncert med Keld og Hilda i Sky Club (1.dag)
 • Underholdning med Keld og Hilda ved middagen (2.dag)
 • Byrundtur i Oslo
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Billed-id (pas eller kørekort) skal medbringes til brug ved ombordstigning, både i København og i Oslo.

Dagsprogram

1. dag: Med kurs mod Oslo og intimkoncert med Keld & Hilda

Vi mødes i DFDS-terminalen i København til indtjekning mellem kl. 12.00 og 12.30. Efter ombordstigning er der tid til at finde sig til rette i kahytten og sætte bagagen, og efterfølgende vil der blive afholdt velkomstmøde i skibets konferencecenter kl. 14.00. Her er der mulighed for at nyde en kop kaffe/te, en sodavand og lidt snacks og frugt.

Efter afsejling fra København vil der være mulighed for afslapning, inden den bugnende middagsbuffet med både kolde og lune retter til enhvers smag vil blive serveret i Restaurant 7 Seas. Der vil selvfølgelig være inkluderet en valgfri øl, vin eller sodavand til middagen.

Efter middagen er det tid til rejsens højdepunkt - koncerten med Keld & Hilda i Sky Club, hvor vi vil være med til at fejre deres fælles 100-års jubilæum. Det bliver en aften fyldt med musik og dans, når de to Grand Prix-legender går på scenen og spiller op til fest med de tidsløse popklassikere som "Vi skal gå hånd i hånd" og "Do you speak english". 

Inkluderede måltider: Middag.

100-års jubilarerne Keld & Hilda.

100-års jubilarerne Keld & Hilda.

2. dag: Byrundtur i Oslo

Stå tidligt op, og nyd den smukke indsejling til Oslo. Den store morgenbuffet er åben fra kl. 07.00 og frem til ankomsten i Oslo kl. 09.15.
Når vi har lagt til kaj i Oslo, skal vi på en spændende byrundtur i den mere end 1.000 år gamle by, som siden 1814 har fungeret som Norges hovedstad. Den fascinerende hovedstad har en rig historie, som vi vil dykke ned i undervejs på byrundturen. Vi passerer et hav af smukke og spændende bygninger, blandt andet operaen, fæstningen Akerhus, kongeslottet og Vigelandsparken.  

Når vi har set nærmere på Oslo på den lærerige byrundtur, kan du vælge at blive sat af i centrum af Oslo, hvor der vil være mulighed for at spise frokost eller besøge byens væld af butikker, lige fra store shoppingcentre til små lokale butikker eller hyggelige antikvariater. Du kan også vælge at køre med bussen tilbage til skibet igen. Du skal være ombord på skibet igen senest kl. 14.00, hvorefter det er tid til at nyde den fantastiske udsejlning gennem Oslofjorden - smukkere bliver det næsten ikke.

Vi mødes igen om aftenen på Restaurant Blue Riband hvor der bliver serveret en 2-retters middag og et inkluderet glas øl, vin eller vand til maden. Her vil Keld & Hilda underholde med sang og snak under middagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Oslos fine rådhus.

Oslos fine rådhus.

3. dag: Ankomst til København

Indsejlningen til vores egen København er nu også smuk, og du kan sagtens nå en tur op på dækket efter morgenbuffeten. Vi ankommer til København kl. 09.15 efter to festlige dage til søs.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Crown Seaways, DFDS
VisSkjul

Crown Seaways er et af DFDS’s to store skibe, der sejler mellem København og Oslo. Skibet, der også går under navnet Oslobåden, rummer flere restauranter, barer og café, natklub, taxfree-shop, soldæk samt indendørs poolområde med sauna og jacuzzi (mod betaling). Skibet har 12 dæk, og der er selvfølgelig elevator mellem disse. Under sejladsen anbefaler vi, at mobiltelefor sættes på flytilstand, da det maritime satellitnetværk medfører høje mobiltakster. Det er muligt at købe adgang til WiFi ombord.

Måltider

Ombord på Oslobåden findes fire forskellige restauranter. Den inkluderede morgenmad serveres i buffetrestauranten 7 Seas med en fantastisk udsigt over det åbne hav. Eventuelt inkluderede middage serveres enten i 7 Seas eller i Explorer's Steakhouse. Desuden er det muligt at købe pizza og pastaretter i Little Italy og skandinavisk gourmet i Restaurant SJØ. 

Kahytter

Skibet har både indvendige og udvendige kahytter med 2-5 sengepladser samt udvendige kahytter af typen Commodore med dobbeltseng. Alle kahytter har eget badeværelse. 

Prisen inkluderer ophold i delt indvendig dobbeltkahyt.

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Indvendig enekahyt 
 • Udvendig dobbelt- og enekahyt
 • Commodore-dobbeltkahyt

Indvendige dobbelt- og enekahytter

Kahytterne har to adskilte senge med et lille bord imellem. Der findes strømstik, knager, sengetøj og håndklæder i kahytten samt eget badeværelse med bruseniche. Der findes ikke hårtørrer. 

Udvendige dobbelt- og enekahytter

Kahytterne har to adskilte senge med et lille bord imellem. Der findes strømstik, knager, sengetøj og håndklæder i kahytten samt eget badeværelse med bruseniche. Der findes ikke hårtørrer. Derudover er der et stort vindue, der ikke kan åbnes. 

Commodore-dobbeltkahytter

Commodore-dobbeltkahytter er større end de øvrige kahytter og har dobbeltseng, tv og havudsigt. Der er badeværelse med bruseniche samt hårtørrer. Bor du i Commodore-kahyt, får du en voucher til gratis WiFi samt adgang til særlig Commodore-morgenbuffet, der bliver serveret i Explorer's Steakhouse. Desuden er der køleskab med en lille flaske mousserende vin (25 cl) og en flaske kildevand (50 cl) inkluderet pr. person.

DFDS Crown Seaways.
DFDS Crown Seaways.