All Inclusive Ombord

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen · Fra Amsterdam til Koblenz

Krydstogter
5 Dage

Vitus Rejser fylder år, og det fejrer vi med et brag af et festligt fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris får du sejlads på Rhinen fra Amsterdam til Koblenz, helpension og All Inclusive ombord, den store rejsequiz samt musik og underholdning ved en af Danmarks helt unikke og festlige kunstnere: Skuespilleren og entertaineren Tommy Kenter. 

Vores helt særlige fødselsdagskrydstogt indledes i kanalbyen Amsterdam, tager os forbi historiske Arnhem og domkirkebyen Køln, inden vi ender i hyggelige Koblenz. Her kan du glæde dig til et både flot og festligt krydstogt, hvor vi oplever nogle af Rhinens imponerende områder og byer, mens vi nyder de...

Vitus Rejser fylder år, og det fejrer vi med et brag af et festligt fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris får du sejlads på Rhinen fra Amsterdam til Koblenz, helpension og All Inclusive ombord, den store rejsequiz samt musik og underholdning ved en af Danmarks helt unikke og festlige kunstnere: Skuespilleren og entertaineren Tommy Kenter. 

Vores helt særlige fødselsdagskrydstogt indledes i kanalbyen Amsterdam, tager os forbi historiske Arnhem og domkirkebyen Køln, inden vi ender i hyggelige Koblenz. Her kan du glæde dig til et både flot og festligt krydstogt, hvor vi oplever nogle af Rhinens imponerende områder og byer, mens vi nyder de smukke ogivelser. På rejsen kører vi standsmæssigt med vores egne 4-stjernede busser, der følger os på hele togtet. Helpension og All Inclusive er selvfølgelig inkluderet på vores lækre 4-stjernede skib MS Leonora.

Festlige indslag og underholdning med Tommy Kenter
Undervejs har vi sørget for masser af underholdning og festlige indslag, og det er med stor fornøjelse, at vi kan byde hele Danmarks Tommy Kenter velkommen ombord på MS Leonora. Vi kender ham alle - fra teatret, revyer, musicals, film - ja sågar fra Vild med dans - og senest fra den anmelderroste rolle som Tevye i Det Ny Teaters opsætning af Spillemand på en tagryg. Tommy Kenter mestrer hele registret, og med sit multitalent har han sammensat et specielt show for Vitus Rejsers gæster - et show fyldt med musik og komik. Glæd dig til hele to aftener med underholdning ved en af Danmarks dygtigste skuespillere og sjoveste entertainere, der både indtager scenen på rejsens 2. dag samt på rejsens 4. dag, hvor vi fejrer Vitus Rejsers fødselsdag.

Den 1. august fylder Vitus Rejser år, og det fejrer vi med lagkage, en særlig Winemakers Dinner, underholdning med Tommy Kenter og naturligvis Vitus Rejsers store rejsequiz, hvor der er gode præmier på højkant. De andre dage byder også på liv og glade dage med musik af skibets egen musiker.

Tag med på dette unikke fødselsdagstogt, hvor der i dén grad er forkælelse og fest på menuen!

Bemærk: Selvom vi har hele skibet for os selv, har vi et begrænset antal pladser, hvorfor vi anbefaler hurtig reservation. 

Kort - Fødselsdagskrydstogt på Rhinen - 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på mellemdæk med fransk altan
900,-
Dobbeltkahyt på øvre dæk med fransk altan
1.200,-
Enekahyt på hoveddæk (nedre dæk)
1.700,-
Enekahyt på mellemdæk med fransk altan
2.600,-
Enekahyt på øvre dæk med fransk altan
2.900,-
Suite på øvre dæk med fransk altan
3.690,-
Afbestillingsforsikring
465,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter ombord på MS Leonora****+
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 5 x frokost (1.-5. dag)
 • 3 x middag (1.-3. dag)
 • 1 x Winemakers Dinner (4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00
 • Velkomstdrink ombord
 • Fødseldagskage
 • 2 aftener med underholdning ved Tommy Kenter
 • Vitus Rejsers store rejsequiz med præmier 
 • Besøg i Arnhem og besøg på The Airborne Museum 
 • Byvandring i Køln med besøg i Kölner Dom
 • Byvandring i Koblenz
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 210,-
 • Dansktalende rejseledere på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby - Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 22.45
05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 22.30
06.30 København, Sjælør Station 22.00
06.45 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 21.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosk 21.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K/vest og hjemrejse Circle K/øst) 20.45
07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 20.30
07.55 Højmølle Kro 20.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 20.00
08.30 Maribo Banegård 19.55
08.40 Rødby Færge ved kontrol 19.30

Rute 4 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Bane 23.00
05.15 Svebølle Center 22.40
05.30 Jyderup Bane 22.30
05.50 Ruds-Vedby Bane 22.15
06.05 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 22.00
06.20 Sorø Busterminal 21.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 21.30
07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 21.15

Rute 5 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Bane 22.55
05.35 Vig forsamlingshus 22.40
05.40 Herrestrup busterminal 22.35
06.00 Holbæk Bane ved Jernbanevej 6 22.05
06.15 Tølløse Bane 21.40
06.40 Ringsted Bane 21.35
07.00 Haslev Bane 21.15

Rute 7 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 24.00
04.45 Helsingør Station ved Sundsiden 23.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 23.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 22.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 22.30
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: Mod Amsterdam  

Med vores bekvemme, 4-stjernede busser går turen sydpå fra Sjælland, over Rødby-Puttgarden til Nordtyskland, hvor frokosten venter. Vi ankommer til Amsterdam først på aftenen, hvor vores gode 4-stjernede skib MS Leonora venter os. Vi bydes velkommen ombord med en velkomstdrink i loungen og en præsentation af skibets besætning. Herefter sætter vi os til bords i den hyggelige restaurant og nyder rejsens første middag med vin til. Efter middagen underholder skibets egen musiker i loungen.

Inkluderede måltider: Frokost og middag. 

MS Leonora.

MS Leonora.

2. dag: Arnhem  

Hvis du står tidligt op, kan du nyde udsejlingen fra Amsterdam, hvor MS Leonora stille og roligt sætter kursen ned ad floden, og efter morgenbuffeten kan du slappe af på skibets soldæk. 

Vi ankommer til Arnhem efter frokost, og sammen med vores rejseleder begiver vi os tilbage i tiden til den 17. og 18. september 1944, hvor Slaget ved Arnhem fandt sted. Det berømte slag vil for altid være forbundet med byen. Fra skibet kører vi med bus mod området Oosterbeek, hvor vi besøger The Airborne Museum, der har til huse i det tidligere hotel Hartenstein. Det gamle hotel fungerede som hovedkvarter for den britiske militærdeling 1st Airborne Division, der spillede en afgørende rolle i slaget ved Arnhem. Museet og rejselederen levendegør den spændende historien om et af de mest afgørende slag i slutningen af 2. Verdenskrig, Operation Market Garden, der gik ud på at lade mere end 10.000 faldskærmssoldater lande bag fjendens linjer på markerne vest for Arnhem. Operationen gik dog fuldstændig galt, fordi en tæt tåge faldt over Arnhem og gjorde det umuligt for de amerikanske og polske tropper at nå frem. En tragisk historie som vi bliver meget klogere på under vores besøg på det enestående museum. Vi besøger desuden den nærliggende kirkegård, hvor mange af de mange faldne faldskærmssoldater ligger begravet. Efter besøget på museet viser rejselederen os Arnhem, som også har en lang gågade med en masse gode butikker.

Underholdning med Tommy Kenter

Efter middagen ombord er det tid til krydstogtets første show med Tommy Kenter. Sæt dig godt til rette i den hyggelige lounge, og lad dig underholde af et unikt show sammensat til Vitus Rejsers fødselsdagskrydstogt. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Glæd dig til et underholdende show med Tommy Kenter.

Glæd dig til et underholdende show med Tommy Kenter.

3. dag: Køln

Nyd formiddagens sejlads på Rhinen. Er sommervejret med os, er det oplagt at betragte de forbipasserende landskaber fra en solstol på soldækket.

Ved frokosttid ankommer vi til Køln, hvor rejselederen tager os med på en byrundtur til fods. Fra Rhinpromenaden spadserer vi op til byens gamle centrum, hvor vi oplever de smukke huse og hyggelige gader. Herfra fortsætter vi mod byens vartegn, den berømte domkirke, Kölner Dom, som er dedikeret til Jomfru Maria og Skt. Peter. Man påbegyndte byggeriet i 1248, og det tog mere end 600 år at færdiggøre det imponerende bygningsværk, som stod færdig i 1880. Vi kigger indenfor, og rejselederen fortæller om det fantastiske byggeri. Der er god tid til efterfølgende at udforske både kirken og byen på egen hånd.

Om aftenen nyder vi igen en god middag, og efterfølgende underholder skibets egen musiker i den hyggelige lounge.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Kølns domkirke med de imponerende tårne er en af verdens største kirker.

Kølns domkirke med de imponerende tårne er en af verdens største kirker.

4. Koblenz og fødselsdagsfejring 

Nyd en afslappende formiddag på dækket. Vi ankommer til Koblenz, mens vi nyder frokosten ombord. Byen ligger ved Deutsches Eck, det skarpe hjørne, hvor Mosel løber ud i Rhinen, og hvor statuen er Kejer Wilhelm troner. Efter ankomst ser vi sammen nærmere på charmerende Koblenz på en byvandring. Der er efterfølgende tid på egen hånd til at opleve den livlige by eller slappe af på skibet, inden eftermiddagens store fødsesldagsfejring.

Lagkage, Winemakers Dinner, quiz og Tommy Kenter

Om eftermiddagen hygger vi os med fødselsdagskage og kaffe på skibets dæk, inden vi mødes i loungen til Vitus Rejsers store rejsequiz, hvor der er særdeles gode præmier på højkant. Efterfølgende underholder Tommy Kenter med musik og komik i bedste showstil, inden vi sætter os til bords i skibets restaurant.

I dagens anledning får vi serveret en såkaldt Winemakers Dinner. Vores vært er den unge vinbonde Axel Emert, som til dagligt leder et vinhus i Traben-Trarbach. Huset trækker på mere end 150 års erfaring og tradition, men det bremser ikke unge Emert fra at have nogle meget kontante meninger om det at dyrke vin. Hans fortællinger er ikke alene informative, men også meget morsomme. Efter den interessante og velsmagende middag, spiller skibets musiker op til dans i loungen. MS Leonora ligger i Koblenz natten over.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Deutsches Eck, hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

Deutsches Eck, hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

5. dag: Hjemrejse

Det er tid til at vinke farvel til MS Leonora og hendes venlige besætning, når vi efter morgenmaden kører retur mod Danmark. Sæt dig godt til rette, slap af, og nyd turen i vores behagelige bus. Vi spiser frokost på Lüneburger Heide, inden vi via færgen fra Puttgarden til Rødby ankommer til Sjælland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

MS Leonora ****+, All Inclusive ombord
VisSkjul

Glæd dig til at gå ombord på dette populære og moderne 4-stjernede skib med en afslappet atmosfære.

MS Leonora er bygget i 2008 og har plads til ca. 134 passagerer. Ombord finder du en flot panoramarestaurant, en hyggelig lounge og bar med levende musik hver aften, agterlounge med gratis kaffe og te døgnet rundt (fra maskine), et lille fitnesscenter og elevator (ej til soldækket). Skibet tilbyder gratis WiFi, men forbindelsen kan være ustabil, når vi sejler. På soldækket kan du om sommeren hoppe en tur i jacuzzien eller bare nøjes med at nyde det forbipasserende landskab fra en bekvem solstol.

All Inclusive

I skibets panoramarestaurant serveres den inkluderede helpension, som består af morgenbuffet med et stort udvalg af lune retter, pålæg og brød, en kombination af buffet og bordservering til frokost samt 4-retters menuer til middagene. Til alle frokoster og middage serveres der isvand samt kaffe og te. Skibets vin, øl og vand (serveret i glas) er inkluderet i tidsrummet kl. 11.00-23.00, og priserne på øvrige drikkevarer er meget rimelige.

Kahytstyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket (nedre dæk). 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk
 • Suiter på øvre dæk

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket (nedre dæk) har små vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket har glasskydedøre og fransk altan.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan.

Suiter på øvre dæk

Store kahytter på ca. 24 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, sofa, lænestol og sofabord, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badekåber. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan. Suiterne er på forespørgsel. 

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytterne er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytterne.

MS Leonora.
MS Leonora.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
 Restauranten på MS Leonora.
Restauranten på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.