All Inclusive Ombord

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen · Fra Amsterdam til Koblenz

Krydstogter
7 Dage

Tag med på helt unik rejse, der er et overflødighedshorn af forkælelse! Vitus Rejser fylder nemlig år, og det fejrer vi med et brag af et fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris sejler vi på Rhinen med All Inclusive, og undervejs underholdes vi af selveste Johnny Reimar - sikken' fest vi skal ha'!

Vi har sammensat et helt særligt fødselsdagskrydstogt på Rhinen, som starter i kanalbyen Amsterdam og tager os forbi historiske Arnhem, domkirkebyen Køln og Andernach med den berømte gejser, inden vi ender togtet i hyggelige Koblenz. Et flot krydstogt hvor vi oplever Rhinens skønneste områder og byer. På...

Tag med på helt unik rejse, der er et overflødighedshorn af forkælelse! Vitus Rejser fylder nemlig år, og det fejrer vi med et brag af et fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris sejler vi på Rhinen med All Inclusive, og undervejs underholdes vi af selveste Johnny Reimar - sikken' fest vi skal ha'!

Vi har sammensat et helt særligt fødselsdagskrydstogt på Rhinen, som starter i kanalbyen Amsterdam og tager os forbi historiske Arnhem, domkirkebyen Køln og Andernach med den berømte gejser, inden vi ender togtet i hyggelige Koblenz. Et flot krydstogt hvor vi oplever Rhinens skønneste områder og byer. På hele rejsen kører vi standsmæssigt med vores egne 4-stjernede busser, der følger os på hele togtet. Helpension og All Inclusive er selvfølgelig inkluderet på vores flotte skib MS Leonora.

Selve fødselsdagen fejrer vi med en skøn festaften den 1. august på krydstogtets 4. dag, hvor vi spiser lagkage, gætter løs om gode præmier i Vitus Rejsers store rejsequiz og holder festaften med skibets egen husmusiker.

Dagen efter fortsætter festen, når en af Danmarks mest elskede entertainere indtager scenen ombord. Efter middagen spiller Johnny Reimar nemlig op til dans, og med mere end 50 års erfaring på den danske musikscene tør vi godt love, at han disker op med en perlerække af hits, som vi både kan danse til og synge med på. De andre aftener skal nok også byde på liv og glade dage.

 Tag med på dette unikke fødselsdagstogt, hvor der i dén grad er forkælelse og fest på menuen!

Bemærk: Selvom vi har skibet for os selv, har vi et begrænset antal pladser, hvorfor vi anbefaler hurtig reservation. 

Kort - Fødselsdagskrydstogt på Rhinen - 2018

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på mellemdæk med fransk altan
1.350,-
Dobbeltkahyt på øvre dæk med fransk altan
1.800,-
Enekahyt på hoveddæk (nedre dæk)
2.550,-
Enekahyt på mellemdæk med fransk altan
3.900,-
Enekahyt på øvre dæk med fransk altan
4.350,-
Suite på øvre dæk med fransk altan
5.940,-
Afbestillingsforsikring
695,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 6 nætter på MS Leonora****
 • 6 x morgenmad (2.-7. dag)
 • 7 x frokost (1.-7. dag)
 • 6 x middag (1.-6. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00
 • Velkomstdrink ombord
 • 1 x fødseldagskage
 • En aften med underholdning ved Johnny Reimar
 • Vitus Rejsers store Rejsequiz med præmier 
 • Byvandring i Amsterdam 
 • Besøg i Arnhem og besøg på Airborne Museum 
 • Byvandring i Køln med besøg i Kölner Dom
 • Udflugt til gejseren ved Andernach
 • Byvandring i Koblenz
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet
 • Dansktalende rejseledere på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: Mod Amsterdam 

Med vores 4-stjernede busser går turen gennem Sjælland, over Rødby - Puttgarden og videre til Nordtyskland, hvor frokosten venter. Vi ankommer til Amsterdam først på aftenen, hvor MS Leonora venter på os. Vi bydes velkommen ombord med en velkomstdrink i loungen og en præsentation af skibets besætning. Herefter sætter vi os til bords i den hyggelige restaurant og nyder rejsens første middag med et godt glas vin til. Efter middagen underholder skibets husmusiker i loungen.

2. dag: Amsterdam 

Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Selvom det er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase midt i storbyen. Amsterdam bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærrene, tog Holland over, og med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur.

Rejselederen tilbyder en byrundtur til fods i centrum af Amsterdam, men du kan også udforske byen på egen hånd, gå på opdagelse i de fristende indkøbsgader eller besøge et museum. På Museumsplein ligger tre af de mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, Van Gogh Museet og Det Moderne Museum. Vi sørger for, at bussen sætter os af i nærheden, hvis der er nogen, der har lyst til at besøge et af de spændende museer. Vi anbefaler, at man køber billet til museerne hjemmefra. 

Mens vi nyder frokosten ombord, letter MS Leonora anker og sætter kursen sydpå mod Arnhem. Hele eftermiddagen kan du slappe af og nyde sejladsen fra skibets soldæk, inden vi igen sætter os ved det veldækkede middagsbord. Skibet lægger til i Arnhem hen under aftenen.

3. dag: Arnhem 

Vi nyder skibets store morgenbuffet, inden vi sammen med vores rejseleder begiver os tilbage i tiden til den 17. og 18. september 1944, hvor slaget ved Arnhem fandt sted. Slaget vil for altid være forbundet med byen. Fra skibet kører vi med bus mod området Oosterbeek, hvor vi besøger The Airborne Museum, der har til huse i det tidligere hotel Hartenstein. Det gamle hotel fungerede som hovedkvarter for den britiske militærdeling 1st Airborne Division, der spillede en afgørende rolle i slaget ved Arnhem. Det enestående museum levendegør historien om et af de af de mest afgørende slag i slutningen af 2. Verdenskrig. Rejselederen fortæller den spændende historie om General Montgomerys plan, Operation Market Garden, der gik ud på at lade mere end 10.000 faldskærmssoldater lande bag fjendens linjer på markerne ved Oosterbeek – vest for Arnhem. Operationen gik fuldstændig galt, fordi en tæt tåge faldt over Arnhem og gjorde det umuligt for de amerikanske og polske tropper at nå frem. Efter flere dages kamp var mere end 2.000 soldater dræbt og over 5.000 såret eller efterladt i den ødelagte by. Vi besøger desuden den nærliggende kirkegård, hvor mange af de næsten 2.000 faldne faldskærmssoldater ligger begravet.

Efter besøget på museet viser rejselederen os Arnhem, som også har en lang gågade med en masse gode butikker. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage ombord på MS Leonora, og kaptajnen sætter herfra kursen mod Køln. Undervejs hygger vi os med middag ombord.

4. dag: Køln og fødselsdagsfejring med lagkage og festaften

Nyd formiddagens sejlads på Rhinen. Er sommervejret med os, er det oplagt at beundre de forbipasserende landskaber fra en solstol på soldækket. Ved frokosttid ankommer vi til Køln, hvor rejselederen fører an på en byrundtur til fods. Fra skibets kajplads spadserer vi op til byens gamle centrum, hvor vi oplever de smukke huse og hyggelige gader. Herfra fortsætter vi mod byens vartegn, den berømte domkirke Kölner Dom, som er dedikeret til Jomfru Maria og St. Peter. Man påbegyndte byggeriet i 1248, og det tog mere end 600 år at færdiggøre det imponerende bygningsværk, som stod færdig i 1880. Vi kigger indenfor, og rejselederen fortæller om det fantastiske byggeri. Der er god tid til efterfølgende at udforske både kirken og byen på egen hånd. 

Efter frokosten ombord skal vi råbe hurra, kippe med flaget for Vitus Rejser og trakteres med kaffe og fødselsdagskage. Sidst på eftermiddagen mødes vi til en velkomstdrink i loungen, inden vi får serveret en delikat fødselsdagsgallamiddag i restauranten. Efter middagen samles vi igen i loungen, hvor vi sætter gang i de små grå med Vitus Rejsers store Rejsequiz. Der er gode præmier på spil. Der bliver naturligvis også mulighed for at få rørt benene, når skibets egen musiker spiller op til dans. 

5. dag: Andernach, gejserbobler og festaften med Johnny Reimar

Tidligt om morgenen sejler vi videre fra Køln mod byen Andernach, og hele formiddagen er dedikeret afslapning og hygge ombord, mens det bølgende landskab roligt glider forbi.

Vi ankommer til Andernach lige efter frokost og begiver os fra skibet ud på et boblende eventyr. Med bussen kører vi nemlig til et af dagens højdepunkter, det nye moderne museum og oplevelsescenter, Geysir. Vi ser først udstillingen og hører, hvordan gejseren dannes dybt nede i undergrunden. Derefter går vi ombord på en udflugtsbåd og sejler over til gejserens aktive område. Vi går gennem en lille naturskov, før vi kommer ud til selve gejseren, der kan springe helt op til 60 meter og dermed er verdens højst springende koldtvandsgejser. Den springer cirka hver 2. time, så når vi forhåbentlig har bevidnet et ordentligt sprøjt, sejler vi tilbage til bussen og kører retur til MS Leonora.

Efter aftenens middag er det tid til at kridte danseskoene og rette på tyrolerhatten, når Johnny Reimar spiller op til dans i loungen. Med sit imponerende bagkatalog af velkendte hits er den erfarne entertainer garant for en festlig aften.

6. dag: Koblenz 

Blev det lidt sent i går, er der mulighed for en afslappende formiddag på dækket. Vi ankommer til Koblenz, mens vi nyder frokosten ombord. Efter ankomst ser vi sammen nærmere på charmerende Koblenz på en byvandring. Der er efterfølgende god tid på egen hånd til at nyde byen, og hvis man har mod på det, kan man på egen hånd prøve svævebanen over floden. På denne rejsens sidste aften kan vi skåle på en dejlig rejse, når vi sammen nyder den sidste middag. Nyd denne sidste aften med en afskedsdrink i godt selskab, når husmusikeren en sidste gang underholder i den hyggelige lounge. 

7. dag: Hjemrejse

Det er tid at vinke farvel til MS Leonora og hendes venlige besætning, når vi efter morgenmaden kører retur mod Danmark. Sæt dig godt til rette, slap af, og nyd turen i vores behagelige bus. Vi spiser frokost på Lüneburger Heide, inden vi via færgen fra Puttgarden til Rødby hen ad på aftenen ankommer til København. 

Hotelinformation

MS Leonora ****, All Inclusive ombord
VisSkjul

​Glæd dig til at gå ombord på dette populære og moderne 4-stjernede skib med en afslappet atmosfære.

MS Leonora er bygget i 2008 og har plads til ca. 134 passagerer. Ombord finder du en flot panoramarestaurant, en hyggelig lounge og bar med levende musik hver aften, agterlounge med gratis kaffe og te døgnet rundt (fra maskine), et lille fitnesscenter og elevator (ej til soldækket). Skibet tilbyder gratis WiFi, men forbindelsen kan være ustabil, når vi sejler. På soldækket kan du om sommeren hoppe en tur i jacuzzien eller bare nøjes med at nyde det forbipasserende landskab fra en bekvem solstol.

All Inclusive

I skibets panoramarestaurant serveres den inkluderede helpension, som består af morgenbuffet med et stort udvalg af lune retter, pålæg og brød, en kombination af buffet og bordservering til frokost samt 4-retters menuer til middagene. Til alle frokoster og middage serveres der isvand og kaffe. Skibets vin, øl og vand (serveret i glas) er inkluderet i tidsrummet kl. 11.00-23.00, og priserne på øvrige drikkevarer er meget rimelige.

Kahytstyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket (nedre dæk). 

Mod tillæg kan der bestilles:
 • Enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk
 • Suiter på øvre dæk

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket (nedre dæk) har små vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket har glasskydedøre og fransk altan.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan.

Suiter på øvre dæk

Store kahytter på ca. 24 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, sofa, lænestol og sofabord, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badekåber. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan. Suiterne er på forespørgsel. 

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytterne er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytterne.
 
MS Leonora. Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora. Loungen på MS Leonora. Restauranten på MS Leonora. Soldækket på MS Leonora.