All Inclusive Ombord

Fødselsdagskrydstogt på Rhinen og Mosel · Fra Düsseldorf til Koblenz

Krydstogter
5 Dage

Vitus Rejser fylder år, og det fejrer vi med et brag af et festligt fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris får du sejlads på Rhinen fra Düsseldorf til Koblenz, sejlads op ad Mosel til Cochem og Bernkastel-Kues, helpension og All Inclusive ombord, den store rejsequiz samt musik og underholdning ved en af Danmarks helt unikke og festlige kunstnere: Skuespilleren og entertaineren Tommy Kenter. 

Vores helt særlige fødselsdagskrydstogt indledes i Düsseldorf, tager os op ad den romantiske Moselflod til vinbyerne Cochem og Bernkastel-Kues, inden vi ender i hyggelige Koblenz. Her kan du glæde dig til et både flot og festligt krydstogt, hvor vi oplever...

Vitus Rejser fylder år, og det fejrer vi med et brag af et festligt fødselsdagskrydstogt. Til en ekstraordinær god pris får du sejlads på Rhinen fra Düsseldorf til Koblenz, sejlads op ad Mosel til Cochem og Bernkastel-Kues, helpension og All Inclusive ombord, den store rejsequiz samt musik og underholdning ved en af Danmarks helt unikke og festlige kunstnere: Skuespilleren og entertaineren Tommy Kenter. 

Vores helt særlige fødselsdagskrydstogt indledes i Düsseldorf, tager os op ad den romantiske Moselflod til vinbyerne Cochem og Bernkastel-Kues, inden vi ender i hyggelige Koblenz. Her kan du glæde dig til et både flot og festligt krydstogt, hvor vi oplever nogle af Mosels og Rhinens imponerende områder og byer, mens vi nyder de smukke omgivelser. På rejsen kører vi standsmæssigt med vores egne 4-stjernede busser, der følger os på hele togtet. Helpension og All Inclusive er selvfølgelig inkluderet på vores lækre 4-stjernede skib MS Leonora.

Festlige indslag og underholdning med Tommy Kenter
Undervejs har vi sørget for masser af underholdning og festlige indslag, og det er med stor fornøjelse, at vi kan byde hele Danmarks Tommy Kenter velkommen ombord på MS Leonora. Vi kender ham alle - fra teatret, revyer, musicals, film - ja sågar fra Vild med dans - og senest fra den anmelderroste rolle som Tevye i Det Ny Teaters opsætning af Spillemand på en tagryg. Tommy Kenter mestrer hele registret, og med sit multitalent har han sammensat et specielt show for Vitus Rejsers gæster - et show fyldt med musik og komik. Glæd dig til hele to aftener med underholdning ved en af Danmarks dygtigste skuespillere og sjoveste entertainere, der både indtager scenen på rejsens 2. dag samt på rejsens 4. dag, hvor vi fejrer Vitus Rejsers fødselsdag.

Den 1. august fylder Vitus Rejser år, og det fejrer vi med lagkage, en særlig Winemakers Dinner, underholdning med Tommy Kenter og naturligvis Vitus Rejsers store rejsequiz, hvor der er gode præmier på højkant. De andre dage byder også på liv og glade dage med musik af skibets egen musiker.

Tag med på dette unikke fødselsdagstogt, hvor der i dén grad er forkælelse og fest på menuen!

Kort - Fødselsdagskrydstogt - Sommer 2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på mellemdæk med fransk altan
900,-
Dobbeltkahyt på øvre dæk med fransk altan
1.200,-
Enekahyt på hoveddæk (nedre dæk)
1.700,-
Enekahyt på mellemdæk med fransk altan
2.600,-
Enekahyt på øvre dæk med fransk altan
2.900,-
Suite på øvre dæk med fransk altan
3.690,-
Afbestillingsforsikring
465,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter ombord på MS Leonora****+
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 5 x frokost (1.-5. dag)
 • 3 x middag (1.-3. dag)
 • 1 x Winemakers Dinner (4. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl og vand fra kl. 11.00-23.00
 • Velkomstdrink ombord
 • Fødseldagskage
 • 2 aftener med underholdning ved Tommy Kenter
 • Vitus Rejsers store rejsequiz med præmier 
 • Besøg i Cochem, inkl. byrundtur med minitog
 • Byvandring i Bernkastel-Kues
 • Byvandring i Koblenz
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 210,-
 • Dansktalende rejseledere på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby - Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 22.45
05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 22.30
06.30 København, Sjælør Station 22.00
06.45 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 21.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosk 21.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K/vest og hjemrejse Circle K/øst) 20.45
07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 20.30
07.55 Højmølle Kro 20.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 20.00
08.30 Maribo Banegård 19.45
08.40 Rødby Færge ved kontrol 19.30

Rute 4 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Bane 23.00
05.15 Svebølle Center 22.40
05.30 Jyderup Bane 22.30
05.50 Ruds-Vedby Bane 22.15
06.05 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 22.00
06.20 Sorø Busterminal 21.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 21.30
07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 21.15

Rute 5 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Bane 22.55
05.35 Vig forsamlingshus 22.40
05.40 Herrestrup busterminal 22.35
06.00 Holbæk Bane ved Jernbanevej 6 22.05
06.15 Tølløse Bane 21.40
06.40 Ringsted Bane 21.35
07.00 Haslev Bane 21.15

Rute 7 · opsamlingsrute

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 24.00
04.45 Helsingør Station ved Sundsiden 23.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 23.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 22.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 22.30
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Dagsprogram

1. dag: Mod Düsseldorf  

Med vores bekvemme, 4-stjernede busser går turen sydpå fra Sjælland, over Rødby-Puttgarden til Nordtyskland, hvor frokosten venter. Vi ankommer til Düsseldorf først på aftenen, hvor vores gode 4-stjernede skib MS Leonora venter os.

Vi bydes velkommen ombord med en velkomstdrink i loungen og en præsentation af skibets besætning. Herefter sætter vi os til bords i den hyggelige restaurant og nyder rejsens første middag med vin til. Efter middagen underholder skibets egen musiker i loungen.

Inkluderede måltider: Frokost og middag. 

MS Leonora.

MS Leonora.

2. dag: Cochem    

Hvis du står tidligt op, kan du nyde indsejlingen ved Deutsches Eck fra Rhinen ind på Mosel, hvor MS Leonora stille og roligt sætter kursen op ad floden, og efter morgenmaden kan du slappe af på skibets soldæk. 

Vi ankommer til Cochem midt på dagen, og efter frokosten ombord skal vi se nærmere på denne charmerende vinby. Med et lille minitog kører vi gennem Cochem og langs de omkringliggende vinmarker. Vi har udsigt til Burg Cochem, som ligger højt hævet over byen og hvor adgang kun kan ske med specielle minibusser.

Cochem er en rigtig hyggelig og charmerende by at færdes i. Smalle brolagte gader, bindingsværkshuse med farvestrålende blomsterkasser og en dejlig Mosel-promenade, hvor man bliver fristet til at sætte sig på en restaurant og nyde et forfriskende glas Mosel-vin. Vi opholder os i Cochem hele eftermiddagen og er ombord igen på MS Leonora til middagen i skibets restaurant.          

Underholdning med Tommy Kenter

Efter middagen ombord er det tid til krydstogtets første show med Tommy Kenter. Sæt dig godt til rette i den hyggelige lounge, og lad dig underholde af et unikt show sammensat til Vitus Rejsers fødselsdagskrydstogt. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Glæd dig til et underholdende show med Tommy Kenter.

Glæd dig til et underholdende show med Tommy Kenter.

3. dag: Bernkastel-Kues

I løbet af natten er vi kommet endnu længere op ad Moselfloden og ankommer allerede inden morgenmaden til Bernkastel-Kues. Dobbeltbyen Bernkastel-Kues ligger på begge sider af floden og er forbundet med en bro. Bernkastel er afgjort en af de smukkeste og mest stemningsfulde vinbyer langs Mosel, og vi har hele formiddagen til oplevelser i byen.  

Med rejselederen går vi op i den hyggelige by med de smukke historiske bindingsværkshuse rundt om det gamle torv. De brolagte gader og farvestrålende blomsterkasser bidrager til et superhyggeligt miljø. Er du godt til bens, har du mulighed for at gå op til borgruinen Landshut, som ligger højt hævet over byen. Fra den gamle ruin har du en suveræn udsigt over hele området.

Ved frokosttid er vi atter ombord på MS Leonora, og under frokosten afsejler vi fra Bernkastel ned ad Mosel. Du kan nyde eftermiddagens sejlads ad den romantiske og bugtede flod gennem landskaber af vinbjerge og forbi små pittoreske vinbyer. Vi har kurs mod Koblenz og sejler hele eftermiddagen og aftenen.

Om aftenen nyder vi igen en god middag, og efterfølgende underholder skibets egen musiker i den hyggelige lounge.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Bindingsværkidyl i Bernkastel.

Bindingsværkidyl i Bernkastel.

4. Koblenz og fødselsdagsfejring 

MS Leonora har ligget natten over i Koblenz Unterwasser og sejler om morgenen ind til selve Koblenz. Byen ligger ved Deutsches Eck, det skarpe hjørne, hvor Mosel løber ud i Rhinen, og hvor statuen af Kejer Wilhelm troner med udsigt over Mosel og Rhinen samt op til borgen Ehrenbreitstein, som engang var Tysklands stærkeste fæstning. 

Efter ankomst ser vi sammen nærmere på charmerende Koblenz på en byvandring med rejselederen. Der er efterfølgende tid på egen hånd til at opleve den livlige by eller slappe af på skibet, inden eftermiddagens store fødsesldagsfejring.

Lagkage, Winemakers Dinner, quiz og Tommy Kenter

Om eftermiddagen hygger vi os med fødselsdagskage og kaffe på skibets dæk, inden vi mødes i loungen til Vitus Rejsers store rejsequiz, hvor der er særdeles gode præmier på højkant. Efterfølgende underholder Tommy Kenter med musik og komik i bedste showstil, inden vi sætter os til bords i skibets restaurant.

I dagens anledning får vi serveret en såkaldt Winemakers Dinner. Vores vært er den unge vinbonde Axel Emert, som til dagligt leder et vinhus i Traben-Trarbach. Huset trækker på mere end 150 års erfaring og tradition, men det bremser ikke unge Emert fra at have nogle meget kontante meninger om det at dyrke vin. Hans fortællinger er ikke alene informative, men også meget morsomme. Efter den interessante og velsmagende middag, spiller skibets musiker op til dans i loungen. MS Leonora ligger i Koblenz natten over.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Deutsches Eck, hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

Deutsches Eck, hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

5. dag: Hjemrejse

Det er tid til at vinke farvel til MS Leonora og hendes venlige besætning, når vi efter morgenmaden kører retur mod Danmark. Sæt dig godt til rette, slap af, og nyd turen i vores behagelige bus. Vi spiser frokost på Lüneburger Heide, inden vi via færgen fra Puttgarden til Rødby ankommer til Sjælland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

MS Leonora ****+, All Inclusive ombord
VisSkjul

Glæd dig til at gå ombord på dette populære og moderne 4-stjernede skib med en afslappet atmosfære.

MS Leonora er bygget i 2008 og har plads til ca. 134 passagerer. Ombord finder du en flot panoramarestaurant, en hyggelig lounge og bar med levende musik hver aften, agterlounge med gratis kaffe og te døgnet rundt (fra maskine), et lille fitnesscenter og elevator (ej til soldækket). Skibet tilbyder gratis WiFi, men forbindelsen kan være ustabil, når vi sejler. På soldækket kan du om sommeren hoppe en tur i jacuzzien eller bare nøjes med at nyde det forbipasserende landskab fra en bekvem solstol.

All Inclusive

I skibets panoramarestaurant serveres den inkluderede helpension, som består af morgenmadsservering med et stort udvalg af lune retter, pålæg og brød fra menu, 3-retters frokost med menuvalg samt 4-retters middage med menuvalg. Til alle frokoster og middage serveres der isvand samt kaffe og te. Skibets vin, øl og vand (serveret i glas) er inkluderet i tidsrummet kl. 11.00-23.00, og priserne på øvrige drikkevarer er meget rimelige.

Kahytstyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket (nedre dæk). 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk
 • Suiter på øvre dæk

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket (nedre dæk) har små vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket har glasskydedøre og fransk altan.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan.

Suiter på øvre dæk

Store kahytter på ca. 24 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, sofa, lænestol og sofabord, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badekåber. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan. Suiterne er på forespørgsel. 

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytterne er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytterne.

MS Leonora.
MS Leonora.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
 Restauranten på MS Leonora.
Restauranten på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.