All Inclusive ombord!

Sommerkrydstogt i Det Græske Øhav med All Inclusive · 2023

Krydstogter
8 Dage

Nyd et dejligt sommerkrydstogt i Det Græske Øhav, hvor vi byder på nogle af Grækenlands store seværdigheder, skønne lokale oplevelser på store og små øer samt et smut til Tyrkiet. Vores base er det hyggelige skib Celestyal Crystal, hvor vi har inkluderet helpension og All Inclusive premium drikkepakke ombord. 

Det Græske Øhav har med sit dejlige sommervejr, den gode mad og charmerende lokalbefolkning tryllebundet danskerne igennem årtier. Nu har du mulighed for at opleve nogle af de populære græske øer på et dejligt sommerkrydstogt, hvor vi også undervejs tager et smut til Tyrkiet. Vi sejler med det hyggelige skib Celestyal...

Nyd et dejligt sommerkrydstogt i Det Græske Øhav, hvor vi byder på nogle af Grækenlands store seværdigheder, skønne lokale oplevelser på store og små øer samt et smut til Tyrkiet. Vores base er det hyggelige skib Celestyal Crystal, hvor vi har inkluderet helpension og All Inclusive premium drikkepakke ombord. 

Det Græske Øhav har med sit dejlige sommervejr, den gode mad og charmerende lokalbefolkning tryllebundet danskerne igennem årtier. Nu har du mulighed for at opleve nogle af de populære græske øer på et dejligt sommerkrydstogt, hvor vi også undervejs tager et smut til Tyrkiet. Vi sejler med det hyggelige skib Celestyal Crystal, nyder havets brise og bliver forkælet på skibet med dejlige retter. 

Vores krydstogt indledes i Piræus, hvor vi stævner ud mod Thessaloniki, Grækenlands største by. Efter en lille afstikker til Kusadasi i Tyrkiet kommer vi til en perlerække af græske øer: Kreta med Heraklion fyldt med venetianske levn, Santorini med den smukke by Oia, der er kendt for de karakteristiske hvide huse med farverige blå tag, livsnyderøen Mykonos samt vulkanøen Milos, som er fyldt med geologiske vidundere. 

Programmet byder på flere spændende og inkluderede udflugter, og sammen skal vi bl.a. besøge den antikke oldtidsby Efesos, ligesom vi skal rundt på smukke Santorini og den uspolerede ø Milos, som byder på spektakulære naturscenerier. I programmet er der desuden god tid til afslapning på egen hånd, så du har også mulighed for at besøge en dejlig strand undervejs eller måske gå på opdagelse i landgangsbyernes gamle bydele.

Udgangspunktet for vores krydstogt er det hyggelige skib Celestyal Crystal fra rederiet Celestyal Cruises, der er et mindre krydstogtskib med en elegant atmosfære og plads til ca. 1.200 passagerer. Ombord kan du nyde inkluderet helpension og All Inclusive premium drikkepakke - de perfekte rammer for et skønt sommertogt i Det Græske Øhav.  

Kort - Krydstogt i Det Græske Øhav - Sommer 2023

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt, kat. XC
1.999,-
Juniorsuite (dobbeltkahyt) med balkon, kat. SBJ
3.599,-
Indvendig enekahyt, kat. IB
3.399,-
Udvendig enekahyt, kat. XC
5.799,-
Juniorsuite (enekahyt) med balkon, kat. SBJ
11.099,-
Afbestillingsforsikring
1.125,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Athen t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 388
 • Transfer lufthavn-hotel-skib t/r
 • 8 nætter ombord på Celestyal Crystal****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag) 
 • 6 x frokost (2.-7. dag)
 • 7 x middag (1.-7. dag)
 • All Inclusive-premium drikkepakke ombord på skibet
 • Byvandring i Thessaloniki
 • Udflugt til Efesos, inkl. entré
 • Udflugt på Santorini
 • Udflugt på Milos, inkl. besøg i katakomberne
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning
 • Obligatoriske drikkepenge i forbindelse med udflugter 
 • Lokalguide på alle udflugter
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen 

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Mod Grækenlands hovedstad, Athen

Afsejling kl. 17.00.

Vi flyver fra Københavns Lufthavn med SAS direkte til Athen, hvor vi ankommer midt på dagen. Fra lufthavnen kører vi med bus til havnebyen Piræus, hvor vi går ombord på vores hyggelige krydstogtskib fra Celestyal Cruises.

Efter vi har fundet os til rette i vores kahytter, mødes vi på skibets øverste dæk og nyder udsejlingen fra Piræus. Om aftenen er der velkomstmiddag i skibets restaurant. 

Inkluderede måltider: Middag.

Velkommen ombord på Celestyal Crystal.

Velkommen ombord på Celestyal Crystal.

2. dag: Thessaloniki, Grækenland

Ankomst kl. 10.00 og afsejling kl. 19.00.

Thessaloniki er Grækenlands næststørste by efter Athen og ligger på Hortiatisbjerget i bunden af Det Ægæiske Havs største bugt Thermaikos. Byens historie er både farverig og fascinerende, og her kan du stadig finde levn fra romerne, osmannerne og byzantinerne.  Thessaloniki var den rigeste by i Det Byzantinske Rige, og byens historie er righoldig.

Om formiddagen kan du, hvis du har lyst, gå på opdagelse sammen med rejselederen i Thessaloniki. Fra skibet går vi langs havnefronten og nyder den spektakulære udsigt over havet. Undervejs ser vi også byens imponerende landemærke, Det Hvide Tårn, der tidligere blev brugt som fængsel. 

På byvandringen hører vi om byens rige historie, når vi passerer Galerius’ triumfbue og den nærliggende rotunde, som stammer fra cirka 300 f.Kr. Vi besøger også Demetrius-kirken, byens vigtigste helligdom, som er dedikeret til Thessalonikis skytshelgen. I den gamle og charmerende bydel føler man sig helt hensat til en helt anden tidsalder.

På vej tilbage til skibet spadserer vi til Aristotelous-pladsen, som er opført som en hyldest til den berømte filosof Aristoteles, ligesom vi passerer det jødiske museum. Der er meget af se i Thessaloniki, og byvandringen er på cirka seks kilometer.

Vi er tilbage på skibet midt på dagen, så du kan nyde din frokost ombord. Om eftermiddagen har du mulighed for at gå i land igen og opleve endnu mere af Thessaloniki. Du kan også nyde skibets mange faciliteter eller måske slappe af med en god bog på soldækket.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Thessalonikis vartegn, Det Hvide Tårn.

Thessalonikis vartegn, Det Hvide Tårn.

3. dag: Tyrkiet, Kusadasi

Ankomst kl. 13.00 og afsejling kl. 19.00.

Midt på dagen lægger skibet til i den tyrkiske havneby Kusadasi. Herfra kører vi til bus til den unikke oldtidsby Efesos. Byen var en vigtig havneby på handelsruten mellem Rom og Asien, og området er fyldt med ruiner fra det antikke Grækenland og Det Romerske Rige.

Efesos blev grundlagt af grækerne i år 1.000 f.Kr. og blev en del af Romerriget i år 129 f.Kr., hvor byen blomstrede og tiltrak tusindvis af indbyggere. Den romerske indflydelse ses tydeligt i de enestående arkæologiske fund fra området. Vi skal blandt andet se det sted, hvor det prægtige Artemis-tempel stod. Templet var et af antikkens syv vidundere, bygget for at ære gudinden af samme navn. Vi kommer også forbi Celsus-biblioteket med den smukke facade og ser byens store teater, hvor der var plads til cirka 24.000 tilskuere. Efesos er en imponerende oplevelse, og man fornemmer overalt, at byen i oldtiden både var betydningsfuld og rig. 

Efter nogle timer kører vi tilbage til skibet i den smukke by Kusadasi. Gå en tur langs strandpromenaden, tag på opdagelse i byens atmosfærefyldte gader, eller oplev den charmerende bazar på egen hånd.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Celsus-biblioteket med den smukke facade.

Celsus-biblioteket med den smukke facade.

4. dag: Kreta og Heraklion, Grækenland

Ankomst kl. 08.00 og afsejling kl.19.00.

Om morgenen ankommer vi til Kretas største by Heraklion med 170.000 indbyggere. Byen rummer tusindvis af års historie og særligt i den gamle bydel finder man mange levn fra den venetianske periode.

Har du lyst, kan du gå med rejselederen til den smukke gamle havn, hvor farvestrålende fiskerbåde vugger i vandet foran resterne af de venetianske monumenter, som blev opført for mere end 400 år siden. Herfra kan du også se Fort Koules, som blev opført med henblik på at beskytte byen mod invasion. Herfra kan du gå på opdagelsen ind i byens gamle hjerte, som er fyldt med hyggelige butikker og små markeder. 

Du har også mulighed for at tilkøbe en af skibets udflugter med engelsktalende guide. Skibet tilbyder bl.a. udflugt til øens største seværdighed, som er det gamle minoriske palads Knossos, der ligger lige udenfor Heraklion. Knossos anses for at være Europas ældste by og den største på Kreta. I bronzealderen var området centrum for oldtidsfolket minoerne, som er navngivet efter kong Minos af Kreta. Knossos var et imponerende og luksuriøst bygningsværk fyldt med slotsgårde, templer og private værelser. Paladset med sine 1.400 værelser dækkede over et areal på 22.000m2, og her boede cirka 300 mennesker.

Det er både interessant og spændende at gå rundt i det store ruinområde, hvor du blandt andet har mulighed for at se kongen og dronningens private gemakker, ligesom du eventuelt kan se den ældste trone i Europa i tronrummet. Det er fascinerende at trække vejret i den årtusinde gamle by, og har du lidt fantasi, er det nemt at forestille sig de gamle legender komme til live i de unikke omgivelser. 

Du kan også vælge at sætte din egen dagsorden og nyde en dag på stranden eller skibet. Eller måske vil du spise en lokal frokost på en af de hyggelige tavernaer og shoppe lidt i en af Heraklions de skyggefulde gader. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Farvestrålende fiskerbåde i havnen i Heraklion.

Farvestrålende fiskerbåde i havnen i Heraklion.

5. dag: Santorini, Grækenland

Ankomst kl. 07.00 og afsejling kl. 00.30.
Santorini er nok Grækenlands smukkeste ø, og du har helt sikkert set billeder fra den unikke vulkanø, hvor landsbyer med hvide huse og blåmalede døre ligger spredt ud i det maleriske landskab.

Fra skibet kører vi først til landsbyerne Firostefani og Imerovigli, som ligger helt fantastisk på klippebalkoner 260 meter over havet med en forrygende udsigt over Det Ægæiske Hav. På vores panoramakøretur ser vi også Megalochori, som er omgivet af vingårde, og vi stopper for at nyde den betagende udsigt og måske fange det perfekte feriebillede. På afstand kan du skimte øens hovedstad Fira og de tre øer Thirassia, Palea Kameni og Nea Kameni, der ligger som en klynge omkring Santorini.

I landsbyen Oia slentrer vi en tur gennem de hyggelige gader fyldt med butikker, cafeer, gallerier og hoteller, som er bygget i den traditionelle kykladiske stil. Her får du tid på egen hånd til at shoppe, slappe af og nyde den helt særlige græske og romantiske atmosfære. Vi er tilbage på skibet midt på dagen, så du kan nyde din frokost ombord. Har du lyst, kan du gå i land og nyde eftermiddagen i den smukke landsby, hvor der er masser af muligheder for shopping i de hyggelige gader. Vi sejler først fra den spektakulære ø efter midnat.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Idylliske Oia på Santorini.

Idylliske Oia på Santorini.

6. dag: Mykonos, Grækenland

Ankomst kl. 08.00 og afsejling kl. 02.00.
I dag lægger vi til ved en sand perle i det græske øhav. Øen Mykonos er et hvidkalket paradis midt i Kykladernes hjerte og en trendy oase for livsnydere fra hele verden. Nyd dagen på en af Mykonos flotte strande, eller gå på opdagelse i en af de charmerende småbyer. 

Du kan selvfølgelig også gå med rejselederen på en lille byvandring gennem de smalle gader, hvor de hyggelige huse er bygget i typisk kykladestil. De hvide byer ligger spredt på skråningerne og er fyldt med huse med karakteriske blå balkoner og døre. I dag har du virkelig mulighed for at tage rejsens topfoto med et karakteristisk motiv fra Det Græske Øhav. Mykonos er også berømt for sine maleriske vindmøller, og mon ikke vi undervejs støder på pelikanen Petros, som er øens maskot. 

Du har hele dagen til rådighed på en af Grækenlands smukkeste øer med lækre strande og azurblåt badevand. Skibet sejler først videre mod Milos om natten.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Mykonos er indbegrebet af Grækenland.

Mykonos er indbegrebet af Grækenland.

7. dag: Milos, Grækenland

Ankomst kl. 09.00 og afsejling kl. 19.00.
Glæd dig til at besøge vulkanøen Milos, som er fyldt med varme kilder og smukke klippeformationer. Milos er dejligt autentisk og i turistmæssig sammenhæng stadig en usleben juvel.

Fra skibet kører vi i bus til Sarakiniko, en lille bugt, som er fyldt med hvide stenformationer, der er dannet af vulkanske udbrud. Dette landskab er øens vartegn og et af øens mange geologiske vidundere og måske det mest fotograferede sted i Kykladerne. Vi går en tur ned til bugten, så du oplever denne helt unikke strand tæt på. Måske du netop her føler, at du er landet på månen?

Vi fortsætter i bussen langs den maleriske kyst til den lille landsby Plaka, som er fyldt med brostensbelagte smalle stræder. Det er en klassisk lille by med hvide stenhuse omgivet af smukke bougainvilleaer. Her kan du måske købe lidt lækkerier i byens små butikker, som er særligt kendt for deres hjemmelavede søde sager. 

Udflugten byder også på et besøg i byens gamle katakomber, som er mere end 2.000 år gamle og anses for at være blandt de tre vigtigste i verden. Efter besøget her går vi gennem en lille olivenlund til et nærliggende amfiteater, som er restaureret i 2015. Herfra har man en fantastisk udsigt over bugten. På vej tilbage til bussen besøger vi det sted, hvor man i 1820 fandt statuen af kærlighedsgudinden Afrodite, som er et af de bedst kendte kunstværker fra det antikke Grækenland. Statuen er nu udstillet på Louvre i Paris.

Vi er tilbage på skibet ved frokosttid.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Den lille bugt Sarakiniko, der er fyldt med hvide stenformationer.

Den lille bugt Sarakiniko, der er fyldt med hvide stenformationer.

8. dag: Grækenland, Athen og hjemrejse

Ankomst kl. 07.00.
Det er blevet tid til at sige farvel til vores dejlige skib, som vi forlader efter morgenmaden. Vi kører fra Piræus til Athens lufthavn, hvorfra vi flyver med SAS direkte til København, hvor vi ankommer om eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Celestyal Crystal ****
VisSkjul

Celestyal Crystal er et elegant og mindre krydstogtskib, som har et luksuriøst design med en hyggelig og komfortabel indretning. På skibet er der ni passagerdæk, 479 kahytter med plads til cirka 1.200 passagerer samt et mandskab på cirka 406 personer. Skibet har elevator, soldæk med pool, wellnesscenter (mod betaling), diskotek, kasino, taxfreebutik, internethjørne og lægecenter ombord. Hver aften er der underholdning i skibets teater.  

Måltider og All Inclusive

Ombord findes fire restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter. Der skal betales tillæg for nogle specialrestauranter, men Vitus Rejsers gæster får en rabat på 25% på disse restauranter. Her bliver du forkælet af de talentfulde kokke, som fremstiller kulinariske lækkerier af friske middelhavsingredienser.

På skibet er der også fire komfortable barer i et stilfuldt design. I rejsens pris er inkluderet en premium drikkepakke med ikke alkoholiske og alkoholiske drikke.
 
Premium drikkepakke inkluderer: Cocktails op til 7 euro pr. genstand, spiritus op til 6 euro pr. genstand, sodavand, juice fra koncentrat, øl, vin (rød, hvid og rosé) op til 6 euro pr. glas, varm og kold kaffe, varm og kold te, mineralvand og danskvand. Visse drikkevarer er mod ekstrabetaling.

Kahytter

Vi benytter indvendige kahytter, kategori IB på dæk 4/5 (ca. 11m2), udvendige mod havet kategori XC på dæk 3/4 (cirka 14m2) og juniorsuiter med balkon kategori SBJ på dæk 6/7 (ca. 15m2 med cirka 3,5m2 balkon). 

Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Juniorsuiter har desuden en mindre siddegruppe.

Velkommen ombord på Celestyal Crystal.
Velkommen ombord på Celestyal Crystal.
Eksempel på udvendig dobbeltkahyt, kategori XC.
Eksempel på udvendig dobbeltkahyt, kategori XC.
Eksempel på juniorsuite med balkon, kategori SBJ.
Eksempel på juniorsuite med balkon, kategori SBJ.
Restaurant Amalthea på Celestyal Crystal.
Restaurant Amalthea på Celestyal Crystal.
Ombord på Celestyal Crystal er der inkluderet All Inclusive.
Ombord på Celestyal Crystal er der inkluderet All Inclusive.
Poolen på Celestyal Crystal.
Poolen på Celestyal Crystal.
Nyd den flotte havudsigt og en drink i baren.
Nyd den flotte havudsigt og en drink i baren.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Værd at vide om dit krydstogt i Det Græske Øjav

Bagage

På SAS´ fly må du medbringe 1 stk. indtjekket bagage ialt 23 kg, 1 stk. håndbagage med følgende mål 55 x 40 x 23 ialt 8 kg samt 1 lille håndtaske 40 x 30 x 15.  

Rejseforsikring

Det gule sygesikringskort dækker ikke evt. hjemtransport. Der skal derfor tegnes en separat rejseforsikring. Du kan evt. kontakte dit eget forsikringsselskab. Visse kreditkort indeholder også en rejseforsikring. Vitus Rejser tilbyder rejseforsikringer via Gouda Rejseforsikring. 

Klima

Athen: Ca. 29 grader 
Thessaloniki: Ca. 25 grader 
Kusadasi: Ca. 27 grader
Kreta: Ca. 25 grader
Santorini: Ca. 26 grader
Mykonos: Ca. 26 grader
Milos: Ca. 26 grader

Yderligere oplysninger fås på www.dmi.dk

Pas

Gyldigt pas skal medbringes. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst.
Vi gør desuden opmærksom på, at ingen sider i passet samt indersiden af omslaget må være beskadiget ved f.eks. at være iturevet eller på anden vis ødelagt, da man derved risikerer at blive afvist ved indrejse.

Rejseplan

Cirka 2 uger før afrejsen vil du modtage rejseplan og de sidste praktiske oplysninger i forbindelse med rejsen. 

Rygning

Rygning er som i Danmark mindre velset, og der er rygeforbud de fleste steder. Ligeledes er det ikke tilladt at ryge i lufthavne eller under al transport. Der er dog ofte dedikerede rygeområder – forhør dig om mulighederne. 

Udflugtspakke

I rejsens pris er inkluderet byvandring i Thessaloniki, udflugt til Efesos, udflugt på Santorini og på Milos. 

Vi gør opmærksom på, at udflugterne gennemføres i samarbejde med skibet, og at der kan deltage gæster af anden nationalitet. Vores rejseleder guider på dansk for Vitus Rejsers gæster.

Valuta

Det er en god idé at medbringe et internationalt kreditkort. Et VISA/Dankort virker udmærket som betalingsmiddel men skal der stilles sikkerhed for depositum kræves ofte et andet kort såsom Mastercard/Eurocard eller American Express. Du kan anvende euro i Grækenland. I Tyrkiet anvendes tyrkiske lire. Lokal valuta kan hæves i automater i land. 

Vaccinationer

Se Statens Serum Institut www.vaccination.dk og Rejseklinikken www.rejseklinikken.dk

Rejseklinikken i Charlottenlund tlf. nr. 39 63 01 15 giver rabat til Vitus Rejsers gæster. Medbring rejsebevis som dokumentation.

Visum

Der kræves ikke visum for danske statsborgere til Grækenland eller Tyrkiet. 
 

Værd at vide om krydstogter med Celestyal Cruises

Alkohol

Det er ikke tilladt at medbringe alkohol ombord. Toldfrie varer, som er købt i land eller måske på skibet, skal afleveres og bliver opbevaret af skibet indtil den sidste dag, hvor det kan afhentes. 

I rejsens pris er inkluderet en premium drikkepakke med ikke alkoholiske og alkoholiske drikke.
 
Premium drikkepakke inkluderer: Cocktails op til 7 euro pr. genstand, spiritus op til 6 euro pr. genstand, sodavand, juice fra koncentrat, øl, vin (rød, hvid og rosé) op til 6 euro pr. glas, varm og kold kaffe, varm og kold te, mineralvand og danskvand.  

Aldersgrænsen for at drikke øl og vin m.v. er 18 år.

Betaling ombord 

Valutaen om bord er EUR, euro. Skibet har et kontantfrit system. På krydstogtets første dag opretter man en konto, der er tilknyttet til din kahyt. Den giver mulighed for, at kvittere for alt der købes ombord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen.

Dagens program

Hver aften vil du modtage et program i din kahyt, så du kan se, hvilke aktiviteter der finder sted på skibet. Her kan du også orientere dig om næste dags anløbssted og udflugtsdetaljerne. Åbningstider for skibets butik, fitnesscenter, spa, kasino mv. er også anført i den lille skibsavis. Her vil også være lidt nyttig information vedrørende påklædningen til aftenens middag. Under krydstogtet vil der være gallaaften, græsk aften og kaptajnens cocktailaften. 

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets besætning er inkluderet i rejsens pris. Drikkepenge i forbindelse med de inkluderede udflugter er også medregnet i rejsens pris.

Elektricitet og brug af pc

Der er stikkontakt til barbermaskine i kahytten (110/220 volt) - og du behøver ikke medbringe adapter. I alle kahytter er der tv, aircondition, hårtørrer, telefon og sikkerhedsboks. Der er mulighed for at koble sig på nettet mod betaling ombord. Når man er til søs, kobles man op via satellitter, hvorfor forbindelsen ofte er forholdsvis dyr og også af og til kan være ganske ustabil. På skibet findes der selvbetjeningsterminaler, hvor du kan købe din WiFi-pakke.  

Fitnesscenter

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret. 

Graviditet

Er du gravid, kan du rejse på krydstogt, frem til du er i 23. uge af svangerskabet. Er du kommet ind i 24. uge i svangerskabet, kan du desværre ikke rejse. Gravide skal medbringe en lægeerklæring skrevet på engelsk, hvor lægen oplyser om, hvor langt i svangerskabet man er, samt at man er i god form, og at der ikke er nogen høj risiko ved svangerskabet.

Kasino

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år. Der kan betales med kontanter i skibets kasino. 

Læge

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter. Husk, at det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag 

Gruppen er booket til at spise sammen. Rejselederen oplyser om tid og sted.  

Såfremt du ønsker at forkæle dig selv med en middag i en af skibets specialrestauranter, har du mulighed for at booke dette på skibet. Når du rejser med Vitus Rejser, får du 25% rabat på skibets specialrestauranter.

Veksling

I skibets reception kan du veksle valuta i et begrænset beløb. 

Ombordstigning

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afsejlingen. Check-in på skibet finder sted ved ankomsten til havnen. Her fremviser du dit pas og tilføjer dine kreditkortoplysninger til din kahyt. Du modtager herefter dit personlige boardingkort, som bliver brugt som betalingsmiddel ombord, ligesom det skal fremvises, når du går til og fra skibet. Vitus Rejsers rejseleder er selvfølgelig behjælpelig under indtjekningen og registreringen på skibet.  

Prisen inkluderer ikke 

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, personlige udgifter samt skibets egne udflugter. 

Påklædning på skib 

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt om bord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejsestrygejern på skibet. Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Du får selvfølgelig egne badehåndklæder til brug i poolområderne.            

Underholdning

På skibet er der et stort underholdningsprogram lige fra levende musik, danseundervisning, sprogundervisning, sportstuneringer og meget mere. Aftenunderholdningen er af både græsk og international karakter. På dette krydstogt har du mulighed for at lytte til de populære græske sange og måske lære de kendte trin i den græske dans Zorba. 

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne samt på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs. 

Sikkerhedsøvelse

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget. 

Venligst bemærk 

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol, strygejern, saks, knive, vinåbner, hårtørrer, ulovlige rusmidler, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, brandbare væsker, sprængstoffer (såsom fyrværkeri), hockeystave, skateboards/surfboards.

Yderligere informationer

Kan findes på Celestyal Cruises hjemmeside www.celestyalcruises.com

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed. 

Særligt om regler om indførsel af frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU

I henhold til Plantesundhedsforordningen skal vi oplyse om, at det ikke er tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande uden for EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat.

Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.