Inkl. drikkepakke og WiFi ombord

Krydstogt til De Kanariske Øer, Marokko & Det spanske fastland · 2023

Krydstogter
13 Dage

Læg vinteren bag dig og sæt kursen mod fjerne kyster med enestående natur og fascinerende kultur. Det flotte krydstogtsskib Celebrity Infinity tager os på en spændende rejse fra Barcelona gennem Gibraltarstrædet til De Kanariske Øer, Casablanca, Cádiz og Valencia. Undervejs har vi helpension og drikkevarer inkluderet ombord samt god tid til at nyde alle skibets fristelser og muligheder. 

Drømmer du også om at lægge den kolde danske vinter bag dig og istedet lade dig forkæle på et flot krydstogtsskib under sydlige himmelstrøg? Vil du skifte gaveræs og januarudsalg ud med gyldne sandstrande, vulkanøer, smukke middelhavsbyer og medinaen i Casablanca? Så...

Læg vinteren bag dig og sæt kursen mod fjerne kyster med enestående natur og fascinerende kultur. Det flotte krydstogtsskib Celebrity Infinity tager os på en spændende rejse fra Barcelona gennem Gibraltarstrædet til De Kanariske Øer, Casablanca, Cádiz og Valencia. Undervejs har vi helpension og drikkevarer inkluderet ombord samt god tid til at nyde alle skibets fristelser og muligheder. 

Drømmer du også om at lægge den kolde danske vinter bag dig og istedet lade dig forkæle på et flot krydstogtsskib under sydlige himmelstrøg? Vil du skifte gaveræs og januarudsalg ud med gyldne sandstrande, vulkanøer, smukke middelhavsbyer og medinaen i Casablanca? Så er dette krydstogtet for dig.

Vi starter og slutter krydstogtet i Barcelona, sejler langs den spanske solkyst og gennem Gibraltarstrædet til De Kanariske Øer, Casablanca og de smukke havnebyer Cádiz og Valencia. På rejsens sidste dag går vi i Gaudís fodspor i Barcelona, besøger Sagrada Família og overnatter lige ved Ramblaen, inden vi igen flyver hjem til Danmark. En flot og afslappende rejse, hvor der er alle muligheder for at finde den indre livsnyder frem.  

Vi sejler med det flotte skib Celebrity Infinity, hvor du kan nyde det søde liv til søs med helpension, drikkepakke, drikkepenge og WiFi inkluderet i prisen.

Kort - Krydstogt til De Kanariske Øer, Det Spanske Fastland & Marokko - 2023

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt, udvendig, kategori O 2
3.600,-
Dobbeltkahyt, udvendig med balkon, kategori V1 el. V2
7.900,-
Eneværelse/Indvendig enekahyt, kategori I1 el. I2
12.800,-
Eneværelse/Udvendig enekahyt, kategori O2
19.500,-
Eneværelse/Udvendig enekahyt med balkon, kategori V1
27.975,-
Afbestillingsforsikring
1.650,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Barcelona t/r 
 • Alle skatter og afgifter 
 • Transfers i Barcelona 
 • 11 nætter ombord Celebrity Infinity****+
 • 1 nat i Barcelona på Hotel Silken Ramblas****
 • 12 x morgenmad (2.-13. dag) 
 • 10 x frokost (2.-11. dag) 
 • 11 x middag (1.-11. dag) 
 • All Inclusive-drikkepakke ombord på skibet (1.-12. dag morgen) 
 • Udflugt på Fuerteventura med besøg på aloe vera farm og ostemuseum
 • Udflugt til Maspalomas og Mogan Marina på Gran Canaria
 • Udflugt til Teide og Las Cañadas på Tenerife
 • Byrundtur i Casablanca
 • Vandretur i Cadiz 
 • Byrundtur i Valencia 
 • Heldagstur i Barcelona 
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets personale, værdi kr. 2.060,-
 • Alle drikkepenge i forbindelse med inkluderede udflugter værdi kr. 200,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time. Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Rejseforedrag inden afrejse

Ved køb af denne rejse er der inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederen og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dag og sted et par måneder før, du skal af sted på din drømmerejse.

Dagsprogram

1. dag: Afsejling fra Barcelona

Afrejse med Norwegian fra København 8.55 og ankomst til Barcelona 11.45.

Vi flyver direkte fra København til Barcelona med Norwegian. I lufthavnen venter vores egen bus, der kører os til krydstogtsterminalen. Her stiger vi ombord på det flotte krydstogtskib Celebrity Infinity, der er vores hjem de næste 11 dage.

Der er god tid til at pakke ud og finde sig til rette, inden skibet stævner ud fra Barcelona kl. 17.00, og vores eventyr begynder. 
 
Inkluderede måltider: Middag.

Det smukke krydstogtskib Celebrity Infinty set fra luften.

Det smukke krydstogtskib Celebrity Infinty set fra luften.

2. dag: På havet

Et krydstogt er en fantastisk rejseform, der både byder på masser af oplevelser på land og god tid til afslapning og selvforkælelse ombord.

Vores første rejsedage tilbringer vi på skibet, og her kan vi for alvor nyde de mange faciliter ombord, der byder på masser af muligheder, uanset om du har lyst til at være aktiv eller blot læne dig tilbage og pleje den indre livsnyder. Her er inden- og udendørs poolområder, jacuzzi, wellnessområde kun for voksne, førsteklasses træningscenter, teater med Broadwayinspirerede shows, cafeer, restauranter, vinbar og meget mere.

Alle måltider er inkluderet, og det samme er skibets Classic-drikkepakke, så du blot kan forsyne dig med lokale drikkevarer i restauranter og barer ombord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus).

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Det overdækkede pool-område på Celebrity Infinty.

Det overdækkede pool-område på Celebrity Infinty.

3. dag: På havet

Endnu en dag til at lade batterierne op, nyde livet ombord eller måske blot lade tankerne flyve mens blikket glider ud over havet.

Ombord på Celebrity Infinity føler man sig hurtigt hjemme, og du har helt sikkert allerede fundet dit favoritsted på skibet – måske frister den velduftende italienske kaffebar Café al Bacio eller Martinibaren med den frosne bardisk, der holder dine cocktails kølige.

Glem heller ikke at opleve et af skibets flotte shows, mens vi har kursen sat mod de Kanariske Øer, der venter os i morgen.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Der er god mulighed for at slappe af på et soldækkene på Celebrity Infinity.

Der er god mulighed for at slappe af på et soldækkene på Celebrity Infinity.

4.dag: Fuerteventura - ost og aloe vera

Ankomst kl. 11.00 til Fuerteventura og afsejling kl. 19.00.

Midt på formiddagen anløber vores store skib Fuerteventura, som er berømt for sine gyldne sandstrande og turkisfarvede vand. Men øen har meget mere at byde på end det, og på en spændende udflugt dykker vi ned i både historien, geografien og kulturen på øen.

Vi starter med et besøg på Majorero-ostemuseet, der fortæller historien om, hvordan indbyggerne fra de tidligste tider har udnyttet de vulkanske landskaber til at holde geder. Øens helt specielle flora har gjort mælken fra gederne til selve livsgrundlaget for de første indbyggere. I dag regnes Majorero-osten fra Fuerteventura for en delikatesse, der serveres på de bedste restauranter. Vi får selvfølgelig også en lille smagsprøve, ligesom der bliver tid til at se nærmere på udstillingerne, omgivelserne og den traditionelle vindmølle, som er en af de mere end 1.000 møller, der engang stod overalt på øen.

Ud over geder har også aloe vera-planten optimale livsvilkår i den vulkanske undergrund kombineret med de stabile temperaturer og mange solskinstimer. På en af øens aloe vera-fabrikker får vi et indblik i den næsten mytiske plante, der siger at have helbredende og helende virkning. Aloe vera indeholder både vitaminer, mineraler og enzymer, der blandt andet bruges i cremer, som er en af Fuerteventuras store eksportartikler.

Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til skibet, der klokken 19.00 lægger fra land og sætter kursen mod den næste af vores kanariske oplevelser.
 
Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Aloe vera er en af Fuerteventuras vigtigste eksportvarer.

Aloe vera er en af Fuerteventuras vigtigste eksportvarer.

5.dag: Gran Canaria – Las Palmas, Maspalomas og Mogan

Ankomst kl. 7.00 til Las Palmas på Gran Canaria og afsejling kl. 18.00.
 
Efter morgenmaden ombord venter endnu en spændende udflugtsdag. Vi kører mod sydkysten af Gran Canaria og tager et stop ved Maspalomas, der er kendt for sit helt særlige klitlandskab. De bølgende klitter strækker sig over næsten tre kilometer og omtales ofte som en miniudgave af Saharas ørkenlandskab.

Herefter fortsætter vi til Puerto de Mogan, der er Gran Canarias nok smukkeste og mest charmerende kystby. Den ældste del af byen klynger sig til de stejle bjergsider, mens der ud mod havnen er smalle gyder og stræder, hvide huse med farverige og eksotiske planter og masser af charmerende butikker og caféer. Her tager vi os tid til at slentre gennem de hyggelige omgivelser og nyde stemningen, inden vi vender tilbage til Las Palmas.

Om eftermiddagen er der tid til at nyde livet på skibet ellers måske på egen hånd se nærmere på Las Palmas, hovedbyen på Gran Canaria, der byder på et væld af indkøbsmuligheder, caféer og seværdigheder.
 
 Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Gaderne er så smukke i den hyggelige by Puerto Mogan på Gran Canaria.

Gaderne er så smukke i den hyggelige by Puerto Mogan på Gran Canaria.

6.dag: Tenerife – Las Cañadas og Teide

Ankomst kl. 7.00 til Tenerife og afsejling kl. 18.00.

Tenerife er hjem for Spaniens højeste bjerg Teide, der også er verdens tredjestørste vulkan. Vi skal selvfølgelig se nærmere på det meget særprægede landskab omkring vulkanen, mens vi begiver os med bus fra kysten op ad bjergsiderne. Undervejs oplever vi, hvordan landskabet ændrer sig fra de varme kyststrækninger til fyrreskov, inden vi til sidst når ud i Las Cañadas, der er det gamle krater. Her er vi omgivet af størknet lava og klippeformationer, der mest af alt minder om et stort månelandskab.

Der bliver tid til et par fotostop undervejs, inden vi når til nationalparkens besøgscenter i El Portillo, hvor vi ser nærmere på områdets helt specielle fauna. Vi tager også et stop ved udsigtspunktet i Ucanca-dalen inden turen går tilbage mod skibet.

Om eftermiddagen er der tid på egen hånd til at nyde fristelserne på land eller blot slappe af på skibet, inden trosserne bliver kastet og rejsen fortsætter mod det afrikanske fastland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Det fascinerende landskab ved Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide, minder om noget fra en anden planet.

Det fascinerende landskab ved Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide, minder om noget fra en anden planet.

7.dag: På havet

Mens vi sejler mod Marokko, kan vi efter tre dage med udflugter nyde en afslappende dag ombord. Måske soldækket, en tur i poolen, en cocktail i baren eller lidt selvforkælelse i wellness-centret kunne interessere?
 
Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Nyd en frisklavet cocktail i Martini Bar ombord på Celebrity Infinity.

Nyd en frisklavet cocktail i Martini Bar ombord på Celebrity Infinity.

8.dag: Casablanca – marokkanske highlights

Ankomst til Casablanca kl. 07.00 og afsejling kl. 18.00.
 
Allerede ved indsejlingen til Casablanca får vi første indtryk af Marokkos største by, som har spillet en stor rolle i mange film. Mest kendt er nok filmen fra 1942, der bærer byens navn, og den berømte Rick's Café, der spillede en stor rolle i filmen, er i dag genskabt og ligger tæt på havnen, hvor vi lægger til.

Formiddagens byrundtur starter med et besøg i den imponerende moske, der er opkaldt efter Hassan II og som stod færdig så sent som i 1993. Undervejs i byggeprojektet har mere end 6.000 kunstnere arbejdet med udsmykning og indretning af moskeen, der er landets største. Som noget helt specielt er en del af moskeen bygget med et glasgulv, der rækker ud over havet, så kongelige kan bede direkte over bølgerne.

Efter besøget ved moskeen kører vi ad kystvejen La Corniche og videre gennem det mondæne kvarter Anfa, der byder på en flot udsigt over hele byen. Tilbage i bycentrum ser vi nærmere på Mohammed V-pladsen, der er er prydet af et kæmpe springvand og omkranset af byens store offentlige bygninger såsom teatret, rådhuset, retsbygningen og adskillige konsulater.

Vi runder turen af ved De Forenede Nationers Plads, der ligger lige ved den gamle bydel, medinaen, der med sine snævre gyder og stræder er karakteristisk for Nordafrikanske byer. Her bliver der god tid til at gå på opdagelse og måske afprøve sine handelstalenter i basaren eller blot nyde de gode marokkanske kager og et glas  af den klassiske mynte-te.

Skibet ligger tæt på bycentrum, så der er gode muligheder for at fortsætte udforskningen af byen på egen hånd om eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Marokkos største moské opkaldt efter Hassan II ligger smukt ved kysten i Casablanca.

Marokkos største moské opkaldt efter Hassan II ligger smukt ved kysten i Casablanca.

9.dag: Cádiz – byvandring og tapas

Ankomst til Cádiz kl. 09.00 og afsejling kl. 19:00.
 
Cádiz er en af Spaniens ældste og vigtigste havnebyer. Beliggende på en halvø og forbundet til fastlandet med en smal landtange er byen en fremskudt forpost ud i Atlanterhavet. Helt naturligt har livet i byen altid været tæt knyttet til havet, og både handel og fiskeri har sat sit præg på den hyggelige og gamle bykerne.

Vi lægger til tæt på det historiske centrum og tager på byvandring i de gamle gader med pastelfarvede huse, farverige markeder og flotte parker. Vi kommer selvfølgelig også forbi den storslåede katedral og det smukke rådhus, inden vi tager en smagsprøve af byens berømte tapas.

Om eftermiddagen er der god tid på egen hånd til selv at udforske byen, slentre en tur i parkerne, langs strandene eller måske finde en lille hyggelig cafe i de smalle gader og blot nyde livet passere forbi. Cádiz er også kendt for sine smukke solnedgange, som vi kan opleve fra skibet, når vi til aften igen stævner ud og sætter kursen mod Gibraltarstrædet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Den gamle bydel af Cadiz med katedralen tronende for enden af en landtange ud i Atlanterhavet.

Den gamle bydel af Cadiz med katedralen tronende for enden af en landtange ud i Atlanterhavet.

10.dag: På havet

Vi er atter i Middelhavet og har en hel dag ombord på skibet, mens vi stille sejler langs Spaniens solkyst og passerer kendte feriebyer som Málaga, Cartagena og Alicante.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Det snævre stræde med Gibraltar i forgrunden og den nordafrikanske kyst i baggrunden.

Det snævre stræde med Gibraltar i forgrunden og den nordafrikanske kyst i baggrunden.

11.dag: Valencia – Alle tiders arkitektur

Ankomst Valencia kl. 08.00 og afsejling kl. 17.00.
 
Valencia er en perle af en storby, der har levet skyggen af Barcelona og Madrid, men som er helt sin egen og fuld af overraskelser og attraktioner i verdensklasse.

Vi starter dagen med en panoramatur i bus, der fører os forbi nogle af byens allerstørste seværdigheder. Her oplever vi Valencias enorme spændvidde i arkitektur og byggestil fra de ældste gotiske kirker og arabiske bygninger til det ultramoderne City of Arts and Sciences, der er tegnet af stjernearkitekten Santiago Calatrava. Vi standser ved et af de ældste og største markeder i Europa, beliggende i en smuk jugendstilsbygning, hvor vi tager os tid til at opleve livet på markedet og det store udbud af friske, lokale råvarer.

Herfra fortsætter vi til fods gennem den gamle bydel og ser blandt andet silkemarkedet, inden vi når frem til byens store katedral og det gamle middelalderkvarter. Her bliver der tid til at fortsætte oplevelserne på egen hånd, inden vi atter mødes og kører tilbage til skibet.
 
Om eftermiddagen er der tid til at nyde skibet eller måske spadsere en tur på havneområdet i Valencia. Du kan også vælge at blive i den gamle bydel efter byrundturen og selv tage en taxi tilbage til skibet inden afgangen kl. 17.00.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Det store og moderne kompleks, City of Arts and Sciences, i Valencia.

Det store og moderne kompleks, City of Arts and Sciences, i Valencia.

12.dag: Barcelona – byrundtur og overnatning

Ankomst Barcelona kl. 06.00 og udtjekning kl. 09.30.
 
I løbet af morgenen anløber vi Barcelona, og det er blevet tid til at sige farvel til skibet, der har været vores hjem de seneste 11 dage, men oplevelserne er langt fra slut endnu. Efter morgenmaden forlader vi vores kahytter og tjekker ud fra skibet. På kajen venter vores egen bus og er klar til at tage os på en spændende rundtur i Barcelona, der byder oplevelser i verdensklasse.

Man kan ikke sige Barcelona uden også at tænke på Antoni Gaudí og katedralen Sagrada Família. Byggeriet startede i 1882, og de arbejder stadig den dag i dag. Ikke uden grund er det en af verdens mest besøgte kirker, og ingen andre steder finder man den helt specielle blanding af gotik og art nouveau. Hele kirken er fuld af symbolik, farver og fantasifulde former.

Efter besøget i Sagrada Família fortsætter vi til et andet af Gaudís mesterværker, nemlig Park Güell. Her finder vi igen Gaudís fantasi foldet helt ud i en smuk symbiose mellem arkitektur og natur.

Vi ser selvfølgelig også nærmere på Barcelonas berømte bycentrum, inden vi midt på eftermiddagen når frem til vores hotel i hjertet af byen. Her er både hovedstrøget Ramblaen og markedet La Boqueria vitterligt lige rundt om hjørnet, så der er alle muligheder for at fortsætte oplevelserne på egen hånd, slentre i de gamle gader og måske finde en hyggelig restaurant og et koldt glas sangria.
 
Inkluderede måltider: Morgenmad.

Katedralen La Sagrada Familia i Barcelona.

Katedralen La Sagrada Familia i Barcelona.

13.dag: Hjemrejse

Efter morgenmad bliver vi hentet af vores egen bus, der kører os til lufthavnen. Herfra flyver vi med Norwegian direkte til København med ankomst først på eftermiddagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Celebrity Infinity ****+
VisSkjul

Celebrity Cruises skibe bliver ofte kåret som værende blandt de bedste i verden. Celebrity Infinity har 12 dæk, plads til 2.046 passagerer samt et mandskab på ca. 1.000 personer. Skibet blev søsat i 2001, men er blevet gennemgribende renoveret i 2018. Klædt i marmor, varme træsorter og glas giver Celebrity Infinity et indtryk af luksus og hører til i Millenium-klassen. 

Ombord findes et væld af restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter og hovedrestauranten i to etager. Som man kan forvente hos Celebrity Cruises, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne, lige fra den uformelle Oceanview Café til den mere formelle Qsine Restaurant (der skal betales tillæg for nogle specialrestauranter). 

Derudover finder du hyggelige barer, lounge, inden- og udendørs poolområde, jacuzzi samt et wellnessområde kun for voksne. Skibet har også et førsteklasses træningscenter med blandt andet yoga og tai chi og et lækkert spa med skønhedssalon. Skibet har desuden sit eget store, flotte teater, hvor du kan lade sig underholde af Broadwayinspirerede shows. Her er kort sagt, alt hvad hjertet kan begære - fra den velduftende italienske kaffebar Café al Bacio, den hyggelige vinbar til den populære Martinibar med den frosne bardisk, der holder dine cocktails dejligt kølige, mens du beundrer bartendernes jongleren med flasker, glas og cocktailshakere.

Vi benytter indvendige kahytter på ca. 16 m2 kategori I2 beliggende på dæk 2 og 3 eller I1 beliggende på dæk 6, 7, 8, 9 og 11, udvendige mod havet på ca. 17 m2 beliggende på dæk 2 og 3 samt kahytter med balkon på ca. 18 m2 med ca. 3,5 m2 balkon kategori V1 beliggende på dæk 7 og 9 eller V2 beliggende på dæk 6, 7 og 8. Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af alle kahytstyper.

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til 10 USD pr. person pr. dag.

Krydstogtskibet Celebrity Infity set fra oven.
Krydstogtskibet Celebrity Infity set fra oven.
Celebrity Infinity.
Celebrity Infinity.
Solterrasse på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Solterrasse på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Indendørs pool på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Indendørs pool på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Martini Bar ombord på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Martini Bar ombord på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Baren Michael's Club ombord på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Baren Michael's Club ombord på krydstogtskibet Celebrity Infity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Krydstogtskibet Celebrity Infity set fra oven.
Krydstogtskibet Celebrity Infity set fra oven.

Hotel Silken Ramblas****, Barcelona
VisSkjul

Dejligt stilfuldt hotel beliggende blot et stenkast fra den kendte Las Ramblas og ca. 100 meter fra Plaza Catalunya. Hotellet har en morgenmadsrestaurant og en elegant à la carte-restaurant, der er åben fra 13.30 til 22.30. Desuden fitnesscenter og tagterrasse med mindre pool samt solstole og loungemøbler samt hyggelig bar.  

Værelser

Ophold i moderne standard dobbeltværelse på ca. 24 m2 med aircondition, tv, te- og kaffefaciliteter, strygejern og -bræt, sikkerhedsboks, telefon, gratis Wi-Fi og badeværelse med hårtørrer. Mod tillæg ophold i standard dobbeltværelse som enkeltværelse. 

Velkommen til Hotel Silken Ramblas i Barcelona.
Velkommen til Hotel Silken Ramblas i Barcelona.
Receptionen på Hotel Silken Ramplas er klar til at gøre dit ophold i Barcelona så behageligt som muligt.
Receptionen på Hotel Silken Ramplas er klar til at gøre dit ophold i Barcelona så behageligt som muligt.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om din rejse

Bagage

På Norwegian må du medbringe 2 x 23 kg i indtjekket bagage samt 1 stk. håndbagage mål (55 x 40 x 23 cm) max. 10 kg. 

 

Dårligt gående

Det er en forudsætning for at deltage i Vitus Rejsers krydstogter, at man er 100% selvhjulpen og kan klares sig selv på trapper – også med bagage samt på udflugter til fods. Man skal være almindeligt godt gående. Er du dårligt gående, eller kan man ikke følge med gruppen, har rejselederen lov til at bede dig afstå fra en udflugt eller et arrangement (pengene refunderes ikke). Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage på en given rejse, er du altid velkommen til at ringe og spørge. 

Forsikring

Du bedes være opmærksom på, at deltagelse i denne rejse kræver en rejseforsikring, der dækker Covid-19-relateret sygdom.

Klima

Gennemsnitstemperaturer:
Fuerteventura: 21 grader i november og 18 grader i januar
Gran Canaria: 21 grader i november og 18 grader i januar
Tenerife: 20 grader i november og 17 grader i januar
Marokko: 17 grader i november og 13 grader i januar
Cádiz: 17 grader i november og 13 grader i januar
Valencia: 13 grader i november og 9 grader i januar
Barcelona: 13 grader i november og 10 grader i januar
Yderligere oplysninger fås på www.dmi.dk.

Pas 

Gyldigt pas skal medbringes. Passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Vaccinationer

Der kræves ingen. Statens Serum Institut og Rejseklinikken anbefaler dog visse vaccinationer. Se eventuelt www.rejseklinikken.dk og www.vaccination.dk.

Vi anbefaler, at egen læge kontaktes ca. 6 uger før afrejse for nærmere information. Rejseklinikken i Charlottenlund giver rabat til Vitus Rejsers gæster (Tlf. 39 63 01 15). Medbring rejsebevis som dokumentation.

Valuta 

Euro (EUR). På denne rejse skal man medbringe et internationalt kreditkort.

Værd at vide om krydstogter med Celebrity Infinity

Alkohol ombord

Aldersgrænsen for nydelse af alkohol om bord er 21 år. Aldersgrænsen på skibets diskotek er 18 år.

Betaling ombord

Valutaen om bord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en "Sea Pass konto”. Den giver mulighed for at kvittere for alt der købes om bord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv i kahytten.

På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogen indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord.

Drikkepakke

Classic drikkepakke er inkluderet uanset kahytstype.

Drikkepakken består af

Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan opgradering tilkøbes ombord.

Drikkepenge 

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet. Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.

Elektricitet 

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer.
Det vil være en god ide at medbringe adapter til brug på hotellerne.

Faciliteter 

Om bord findes flere sportsfaciliteter, som fitnesscenter, løbebane mm. Desuden findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.celebritycruises.com

Fitnesscenter

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.

Internet og telefoni

Gratis Wi-Fi er inkluderet i rejsens pris. Prisen for at være koblet op kan være forholdsvis høj. I kahytten kobles du op via telefonsystemet eller du kan koble dig op mod de trådløse hotspots, som findes rundt omkring på skibet. 

Telefoni: i land gælder reglerne fra dit eget teleselskab.
Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibene er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Kasino 

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.

Læge 

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter.

Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag 

Gruppen er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 

Ombordstigning på skib 

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra os ca. 30 dage før afrejse, -og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark. Rejseplanen vil være påført et Booking ID, som skal bruges ved registreringen.

Dette gøres på Celebrity Cruises hjemmeside: www.celebritycruises.com/int. Her kan man også se de udflugter, som skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter, m.m.

Prisen inkluderer ikke 

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, drikkevarer, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.

Påklædning på skib 

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt om bord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det man klæder sig ekstra pænt på (for herrerne jakkesæt og for damerne smart/elegant).

Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejse-strygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj om bord.

Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. I får selvfølgelig egne badehåndklæder til brug i pool-områderne under jeres cruise.

Sikkerhedsøvelse på skibet 

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget.

Spa/Solarium 

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år, for solarium er aldersgrænsen 16 år.

Sprog ombord

Der tales engelsk ombord og al information, underholdning mv. er på engelsk. 

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne, eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.

Udflugter købt på skibet

Vær opmærksom på at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indcheckningen eller om bord.

Bemærk venligst 

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol, strygejern, saks, knive, vinåbner, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.

Vitus rejseleder

På krydstogter deltager en rejseleder fra Vitus, som vil sørge for alle de praktiske ting på din rejse. Det er rejselederens opgave at være det koordinerende led ved f.eks. flyskift og under de forskellige udflugter ved anløbsstederne. Rejselederen sørger for, at du får vigtige informationer på dansk og sørger også for oversættelse på udflugter beskrevet i dagsprogrammet.

Ombord på skibet vil rejselederen dagligt kunne træffes på et nærmere anvist sted og tidspunkt. Her er man altid velkommen til at henvende sig hvis man har brug for hjælp, information eller blot ønsker at sludre lidt.   

Yderligere informationer

Kan findes på Celebrity Cruises hjemmeside www.celebritycruises.com/int

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.

Særligt om regler om indførsel af frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU

I henhold til Plantesundhedsforordningen skal vi oplyse om, at det ikke er tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande uden for EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat.

Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.