50-års jubilæums- krydstogt!

Jubilæumsrejse · Krydstogt på Mosel med MS Leonora · 2023

Krydstogter
6 Dage

Vitus Rejser har 50-års jubilæum, og det fejrer vi med et brag af et krydstogt med det populære skib MS Leonora på den bugtede og naturskønne Moselflod. Glæd dig til gode udflugter, All Inclusive ombord, jubilæumsgallamiddag samt et helt særligt show med Jens Jacob Tychsen, der er kendt som Hr. Weyse fra TV-serien "Badehotellet".

I 2023 er det 50 år siden, at vores første busser trillede ud i verden, og det skal fejres! Tag med os til Tyskland, hvor vi har sammensat et helt særligt jubilæumskrydstogt med det 4-stjernede skib MS Leonora. Her venter dejlige dage ombord med helpension og All Inclusive-drikkevarer,...

Vitus Rejser har 50-års jubilæum, og det fejrer vi med et brag af et krydstogt med det populære skib MS Leonora på den bugtede og naturskønne Moselflod. Glæd dig til gode udflugter, All Inclusive ombord, jubilæumsgallamiddag samt et helt særligt show med Jens Jacob Tychsen, der er kendt som Hr. Weyse fra TV-serien "Badehotellet".

I 2023 er det 50 år siden, at vores første busser trillede ud i verden, og det skal fejres! Tag med os til Tyskland, hvor vi har sammensat et helt særligt jubilæumskrydstogt med det 4-stjernede skib MS Leonora. Her venter dejlige dage ombord med helpension og All Inclusive-drikkevarer, gallamiddag, underholdning, konkurrence og meget, meget mere...

I løbet af krydstogtet besøger vi de charmerende byer Koblenz, Bernkastel, Trier og Cochem, men sejladsen på Mosel er også en oplevelse i sig selv, da vi skal gennem en række sluser på strækningen. Undervejs passerer vi små romantiske vinbyer med bindingsværkshuse og brolagte gader, og langs floden ser vi imponerende borge og gamle slotsruiner. På denne årstid er landskabet desuden pyntet i efterårets brændte, orangerøde farver. 

Show med Jens Jacob Tychsen - Hr. Weyse fra "Badehotellet"

Det er med stor fornøjelse, at vi præsenterer Jens Jacob Tychsen, der er klar til at indtage scenen i skibets hyggelige lounge på krydstogtets fjerde dag. 

De fleste af os kender Jens Jacob allerbedst som den dameglade og flamboyante kgl. skuespiller Edward Weyse i TV2's populære serie "Badehotellet", og det er med afsæt i den elskede tv-serie, at vi skal nyde et swingende show.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på dette unikke jubilæumstogt, hvor der i dén grad er forkælelse og fest på menuen!

Bemærk: Selvom vi tager afsted med to busser, har vi dog stadig et begrænset antal pladser, hvorfor vi anbefaler hurtig reservation.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på mellemdæk med fransk altan
1.125,-
Dobbeltkahyt på øvre dæk med fransk altan
1.500,-
Suite på øvre dæk med fransk altan
4.950,-
Enekahyt på hoveddæk (nedre dæk)
2.125,-
Enekahyt på mellemdæk med fransk altan
3.250,-
Enekahyt på øvre dæk med fransk altan
3.625,-
Afbestillingsforsikring
725,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 5 nætter ombord på MS Leonora****+
 • 5 x morgenmad (2.-6. dag)
 • 6 x frokost (1.-6. dag)
 • 5 x middag (1.-5. dag) 
 • Kaffe, øl og vand ad libitum i bussen (1. dag)
 • Velkomstdrink ombord
 • All-inclusive drikkevarer ombord på skibet
 • Besøg i Bernkastel
 • Byvandring i Trier
 • Byvandring i Cochem
 • Byvandring i Koblenz
 • Show med Jens Jacob Tychsen (Hr. Weyse) 
 • Vitus Rejsers store jubilæumsquiz
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 300,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby - Puttgarden t/r · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 22.45
05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 22.30
06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) - tilslutning af opsamlingsrute 7 22.00
06.45 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 21.30
07.00 Ølby Station ved Netto 21.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 20.45
07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 20.30
07.55 Højmølle Kro 20.15
08.30 Maribo Banegård 19.45
08.40 Rødby Færge ved kontrol 19.30

Rute 4 · opsamlingsrute · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Bane 23.00
05.15 Svebølle Center 22.40
05.30 Jyderup Bane 22.30
05.50 Ruds-Vedby Bane 22.15
06.05 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 22.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 21.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 21.30
07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 21.15

Rute 5 · opsamlingsrute · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Bane 22.55
05.35 Vig forsamlingshus 22.40
05.40 Herrestrup busterminal 22.35
06.00 Holbæk, Jernbanevej 6 (ved Borgerservice) 22.05
06.15 Tølløse Bane 21.40
06.40 Ringsted Bane 21.35
07.00 Haslev Bane 21.15

Rute 7 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2023 og 2024

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 24.00
04.45 Helsingør Station ved Sundsiden 23.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 23.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 22.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 22.30
Skift på Valby Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

 
 

Dagsprogram

1. dag: Mod Koblenz og MS Leonora - i særdeles godt selskab

Sæt dig godt til rette i bussen, og gør dig klar til en rejse udover det sædvanlige fyldt med festlige indslag.

Vi lægger dog stille og roligt ud, og mens morgenen gryr, og vores chauffør sætter kursen mod færgelejet i Rødby, kan du slappe af og måske få en lille morgenlur. På Scandlines-færgen til Puttgarden kan du strække benene og måske handle lidt i færgens butik.

Vel ankommet i det tyske starter jubilæumsfestlighederne. Vitus Rejser byder på en morgenbitter i bussen, og på resten af dagens køretur er der inkluderet buskaffe, vand og øl ad libitum. Undervejs underholder rejselederen med historier om Vitus Rejser og de oplevelser, vi kan se frem til på denne rejse.

Vi har selvfølgelig også sørget for en sjov jubilæumskonkurrence, hvor man kan vinde en rejse for 2 personer med afrejse i 2024. På jubilæumsrejsen er vi to busser afsted, og der findes selvfølgelig en vinder i hver bus. Vinderne kåres først på rejsens sidste aften, men vi tør godt love, at det ikke bliver en kedelig køretur gennem Tyskland.

Undervejs hygger vi os med en frokostpause, og om aftenen ankommer vi til Koblenz, hvor vores skib MS Leonora ligger ved kaj.

Efter indskibningen bydes vi på en velkomstdrink i loungen, hvor skibets besætning bliver præsenteret. Efter en sen middag med vin ad libitum mødes vi igen i loungen, hvor skibets musiker spiller velkendte melodier. I løbet af natten afsejler skibet fra Koblenz med kurs op ad Moselfloden.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Velkommen ombord på MS Leonora.

Velkommen ombord på MS Leonora.

2. dag: Op ad Mosel mod Bernkastel-Kues

Mens du nyder morgenbuffeten ombord, kan du glæde dig over synet af de fascinerende middelalderborge, der troner højt oppe på klipperne, samt de små hyggelige vinbyer med bindingsværkshuse langs den romantiske Moselflod, som med sit bugtede forløb mellem grønne og efterårsgyldne vinmarker gør turen til en sand nydelse. Om formiddagen kan du følge flodens bugtede løb forbi Zell, Briedel, Pünderich og moselvinens historiske handelshovedstad Traben-Trarbach, inden vi passerer en sluse kort før ankomst til Bernkastel-Kues. 

Vi spiser frokost ombord, og herefter lægger skibet til i den smukkeste og vigtigste af Mosels vinbyer, Bernkastel, som du har god tid til at opleve på egen hånd.

Højt over Bernkastel ligger ruinerne af den stolte ridderborg Landshut. Der er mulighed for at køre med minibus derop for egen regning. Fra caféen i Landshut er der en formidabel udsigt over Moseldalen. Ellers byder Bernkastel på et flot renæssance-rådhus beliggende på middelaldertorvet sammen med St. Michaels Kirken, Spitzhäuschen og St. Michaels springvand.  

Vi mødes til middagen i skibets restaurant, og bagefter kan vi fortsætte i loungen, hvor skibets musiker spiller op til dans. MS Leonora ligger i Bernkastel natten over. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Bindingsværkidyl i Bernkastel.

Bindingsværkidyl i Bernkastel.

3. dag: Tysklands ældste by Trier 

Tidligt om morgenen sejler skibet fra Bernkastel med kurs mod Trier. Undervejs nyder vi det smukke landskab, som glider forbi. Midt på dagen lægger vi til ved vores anlægsplads i Mehring i kort afstand til Trier.

Vi spiser frokost ombord på MS Leonora, inden vi kører med bussen den korte tur ind til den historiske og kulturelle universitetsby Trier, hvor vi tager på en hyggelig byvandring. Trier er Tysklands ældste by med en 2.000 år gammel historie, der er stærkt præget af romerne. Vi ser blandt andet det romerske amfiteater og den berømte byport Porta Nigra samt byens fornemme basilika, Liebfrauenkirche. Hele ni verdensberømte bygninger og monumenter i Trier står under UNESCO's beskyttelse.  

Efter byvandringen bliver der god tid til at gå på opdagelse på egen hånd i charmerende Trier og måske nyde en kop kaffe på en af byens caféer. Sidst på eftermiddagen returnerer vi til skibet i Mehring, hvor der venter os en festlig aften. Skibet sejler fra Mehring omkring kl. 21. 00 med kurs mod Cochem.

Jubilæumsgallamiddag

I aften skal vi fejre Vitus Rejsers 50-års jubilæum med en festlig gallamiddag, hvor værterne er MS Leonoras kaptajn og Vitus Rejsers direktør Heidi Maak Glinvad. 

I restauranten nyder vi først en lækker middag med vin ad libitum, og herefter fortsætter vi aftenen i den hyggelige lounge, hvor skibets musiker spiller op til dans. 

Dresscode: Vi håber, at alle gæster har lyst til at gøre lidt ekstra ud af påklædningen denne aften. Det er hverken nødvendigt at pakke smoking eller balkjole, men I må meget gerne finde festtøjet og danseskoene frem.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Den romerske byport i Trier Porta Nigra

Den romerske byport i Trier Porta Nigra

4. dag: Vinbyen Cochem og aftenshow med Jens Jacob Tychsen (Hr. Weyse)

I løbet af natten er vi sejlet fra Mehring med kurs mod den kendte vinby Cochem. Om formiddagen kan du følge Mosels bugtede forløb forbi Traben-Trarbach, Zell, Bremm, Beilstein og gennem slusen ved Fankel, inden vi ankommer til Cochem.

Vi spiser frokost ombord, og herefter skal vi udforske Cochem. Med rejselederen går vi en lille byvandring i den romantiske og smukke vinby med byporte fra middelalderen, den gotiske St. Martin-kirke og det barokke rådhus. Højt over byens charmerende bindingsværkshuse og brolagte stræder knejser Cochem-borgen.

Efter byvandringen er der lidt tid på egen hånd i Cochem. Du kan for eksempel spadsere en tur langs Moselpromenaden og købe dig et dejligt glas moselvin på en af promenadens restauranter.

Om aftenen venter endnu en dejlig middag med vin til i skibets restaurant. Skibet sejler fra Cochem mod Koblenz omkring midnat.

Show med Jens Jacob Tychsen - Hr. Weyse fra "Badehotellet"

Efter middagen ombord samles vi i skibets hyggelige lounge, hvor Jens Jacob Tychsen er klar til at indtage scenen. 

Skuespiller Jens Jacob Tychsen har spillet med i et utal af tv-serier, teaterforestillinger og musicals, hvor han blandt andet har betrådt de skrå brædder som Kaptajn von Trapp i musicalen "The Sound of Music". 

De fleste af os kender dog Jens Jacob allerbedst som den dameglade og flamboyante kgl. skuespiller Edward Weyse i TV2's populære serie "Badehotellet", og det er med afsæt i den elskede tv-serie, at vi denne aften skal forkæles med et swingende show.

Glæd dig til et forrygende musikalsk og topunderholdende one-man show, med alt hvad der hører sig til af swingende rytmer, glade minder, gode grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret oppe af Tychsens store kærlighed for musikken fra "dengang". En elegant buket sammensat af musik, sange, komik, tryl - og måske en anelse Weyse...

Sæt dig godt til rette, og lad dig fortrylle af nogle af de gamle klassiske revyhits i lidt mere moderne indpakninger, sange, du genkender fra "Badehotellet”, og swingnumre fortolket i bedste Frank Sinatra-stil. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Jens Jacob Tychsen - kendt som Hr. Weyse fra "Badehotellet".

Jens Jacob Tychsen - kendt som Hr. Weyse fra "Badehotellet".

5. dag: Koblenz 

Tidligt om morgenen passerer vi forbi slotsruinen Bischofstein, Alken med borgen Thurant, Kobern-Gondorf og Winningen, inden vi ankommer til Koblenz med Deutsches Eck, hvor Moselfloden løber ud i Rhinen. Her står den imponerende rytterstatue med kejser Wilhelm I. Han skuer ud over Rhinen og ser op til Ehrenbreitstein, som engang var Europas stærkeste fæstning. Der går en svævebane hen over Rhinen op til Ehrenbreitstein, som i dag er museum. Koblenz blev anlagt af romerne og har beholdt sin status som trafikalt knudepunkt og som hovedby for det rhinske overpræsidium.

Vi har hele dagen i Koblenz, og med rejselederen går vi en byvandring i den levende og betydningsfulde by. Du får også god tid i byen til at udforske Koblenz på egen hånd.

Om aftenen spiser vi den sidste middag ombord på MS Leonora, inden vi hygger os i loungen som afslutning på et dejligt Moselkrydstogt. Vi runder naturligvis jubilæumsrejsen af med manér, når vi finder vinderne af vores store jubilæumsquiz. Skibet ligger i Koblenz natten over.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.                                                                                                                                                                                           

Deutsches Eck hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

Deutsches Eck hvor Mosel og Rhinen løber sammen.

6. dag: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad pakker vi bussen og sætter kursen mod Danmark. Undervejs spiser vi frokost i Tyskland, inden vi sejler med færgen fra Puttgarden til Rødby og herefter kører videre til vores afsætningsteder på Sjælland. Her siger vi - med masser af gode grin og festlige minder i bagagen - tak for denne gang og på gensyn. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.
 

Hotelinformation

MS Leonora ****+, All Inclusive ombord
VisSkjul

Glæd dig til at gå ombord på dette populære og moderne 4-stjernede skib med en afslappet atmosfære. Skibet er under dansk ledelse, og ombord er der primært gæster fra Skandinavien.

MS Leonora er bygget i 2008 og har plads til ca. 134 passagerer. Ombord finder du en flot panoramarestaurant, en hyggelig lounge og bar med levende musik hver aften, agterlounge med gratis kaffe og te døgnet rundt (fra maskine), et lille fitnesscenter og elevator (ej til soldækket).

På soldækket kan du om sommeren hoppe en tur i jacuzzien eller nyde det forbipasserende landskab fra en bekvem solstol. Skibet tilbyder gratis WiFi, men forbindelsen kan være ustabil, når vi sejler.

All Inclusive

I skibets panoramarestaurant serveres den inkluderede helpension, som består af morgenbuffet med et stort udvalg af lune retter, pålæg og brød, en kombination af buffet og 3-retters servering med menuvalg til frokost samt 4-retters middage med menuvalg. Til alle frokoster og middage serveres der isvand samt kaffe og te. Skibets vin, øl og vand (serveret i glas) er inkluderet i tidsrummet kl. 11.00-23.00, og priserne på øvrige drikkevarer er meget rimelige.

Kahytstyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket (nedre dæk). 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk
 • Suiter på øvre dæk

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk (nedre dæk)

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket (nedre dæk) har små vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket har glasskydedøre og fransk altan.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk

Pæne kahytter på ca. 16 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan.

Suiter på øvre dæk

Store kahytter på ca. 24 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, sofa, lænestol og sofabord, skrivebord og stol, sikkerhedsboks, tv, minibar, varme/aircondition samt badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badekåber. Kahytterne på det øvre dæk har glasskydedøre og fransk altan. Suiterne er på forespørgsel. 

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytterne er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytterne.

Velkommen ombord på MS Leonora.
Velkommen ombord på MS Leonora.
Det gode skib MS Leonora.
Det gode skib MS Leonora.
Velkommen i receptionen på MS Leonora.
Velkommen i receptionen på MS Leonora.
Udover elevator mellem de indre dæk er der gode trapper på MS Leonora.
Udover elevator mellem de indre dæk er der gode trapper på MS Leonora.
 Restauranten på MS Leonora.
Restauranten på MS Leonora.
Restauranten på MS Leonora.
Restauranten på MS Leonora.
Buffeten i restauranten på MS Leonora.
Buffeten i restauranten på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
Loungen på MS Leonora.
Pianoet og dansegulvet er klar til at skabe stemning i baren på MS Leonora.
Pianoet og dansegulvet er klar til at skabe stemning i baren på MS Leonora.
Sæt dig tilrette og nyd en forfriskning i loungen.
Sæt dig tilrette og nyd en forfriskning i loungen.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Soldækket på MS Leonora.
Der er altid nogen at hilse på med et flodkrydstogt med MS Leonora.
Der er altid nogen at hilse på med et flodkrydstogt med MS Leonora.
Eksempel på kahyt på hoveddækket (nedre dæk).
Eksempel på kahyt på hoveddækket (nedre dæk).
Eksempel på kahyt på hoveddækket (nedre dæk).
Eksempel på kahyt på hoveddækket (nedre dæk).
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Eksempel på kahyt med fransk altan på MS Leonora.
Eksempel på badeværelse i kahyt.
Eksempel på badeværelse i kahyt.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om rejser "I ro og mag"

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder I ro og mag her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser: 

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.