Inkl. helpension

Krydstogt på Mosel & Rhinen

Krydstogter
8 Dage

Et krydstogt på Mosel er ren nostalgi og romantik. Vinbyerne ligger tæt med borge på næsten hver en bakketop, og floden bugter sig gennem det smukke natursceneri.
 

Glæd dig til at opleve den bugtende Moselflod, som starter i Frankrig og smyger sig gennem det billedskønne landskab til Deutsches Eck, det tyske hjørne, hvor den løber ind i Rhinen. Vi lægger til i Koblenz, Traben-Trarbach, Mehringen ved Trier, Cochem og Rüdes­heim. Vi sejler på den smukkeste del af Rhinen og har inkluderet vinsmagninger ved både Mosel og Rhinen.
 

Mosel har det hele, og på dette togt har vi

...

Et krydstogt på Mosel er ren nostalgi og romantik. Vinbyerne ligger tæt med borge på næsten hver en bakketop, og floden bugter sig gennem det smukke natursceneri.
 

Glæd dig til at opleve den bugtende Moselflod, som starter i Frankrig og smyger sig gennem det billedskønne landskab til Deutsches Eck, det tyske hjørne, hvor den løber ind i Rhinen. Vi lægger til i Koblenz, Traben-Trarbach, Mehringen ved Trier, Cochem og Rüdes­heim. Vi sejler på den smukkeste del af Rhinen og har inkluderet vinsmagninger ved både Mosel og Rhinen.
 

Mosel har det hele, og på dette togt har vi syv nætter om bord på det hyggelige skib MS Arlene. Flodkrydstogtet giver dig tid til dejlige oplevelser og til at indsnuse stemningen og romantikken. Vi skal gennem mange sluser på Mosel. Det er imponerende at opleve vores skib blive hævet og sænket blot ved vandets kraft. Der er helpension på rejsen, og alle udflugter køres med vores egen danske bus, som følger os på hele krydstogtet.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på panoramadæk
1.000,-
Enekahyt på hoveddæk
3.795,-
Enekahyt på panoramadæk
4.795,-
Afbestillingsforsikring
595,-
Drikkepakke ombord:
945 ,-
Obl. Administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 7 nætter på MS Arlene***+
 • Alle passager- og havneafgifter
 • 7 x morgenmad
 • 8 x frokost
 • 6 x middag
 • 1 x gallamiddag
 • Velkomstcocktail med kanapéer
 • Moselvinsmagning
 • Rhinskvinsmagning
 • Udflugt gennem Moseldalen
 • Byrundtur i Trier
 • Besøg ved Bernkastel
 • Byrundtur med turisttog i Cochem
 • Besøg i Rüdesheim og ved Niederwalddenkmal
 • Byvandring i Koblenz
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Bemærk at sluserne til tider kan give lidt udfordringer og forsinkelser. Især i juli, hvor man giver sluserne det årlige eftersyn.
 

 

Dagsprogram

1. dag: København - Koblenz

Med bus fra Danmark til Koblenz ved Moselfloden. Undervejs spiser vi frokost. Efter indskibningen inviterers vi på en velkomstcocktail med kanapéer i skibets lounge, og om aftenen er der middag i skibets restaurant. 
 

2. dag: Moselfloden, Traben-Trarbach

Moseldalen er forførende smuk med dens småbyer og stejle vinmarker. Ved middagstid lægger vi til i Zell. Her skal vi prøvesmage de liflige lokale Moselvine i en ægte vinkælder. Vi kører en tur gennem det betagende landskab, og i løbet af eftermiddagen kommer vi gennem flere gemytlige vinbyer. Vi møder skibet igen i Traben-Trarbach. Skibet ligger natten over i den charmerende vinby.

Traben-Trarbach

3. dag: Med kurs mod Trier

Stille og roligt sejler vi op ad floden mod Tysklands ældste by, Trier. Med bussen kører vi en byrundtur. Vi kigger på det romerske amfiteater og den berømte Porta Nigra samt besøger byens fornemme basilika. Tid på egen hånd, inden vi returnerer til skibet. Skibet ligger natten over i Mehring uden for Trier. 

Trier.

4. dag: Fra Trier til Bernkastel

Nyd formiddagens sejlads fra soldækket. Vi skal gennem flere sluser, hvilket altid er en stor oplevelse. De stejle vinmarker gør indtryk. Vi lægger til i den smukkeste af flodens vinbyer, Bernkastel. Højt over byen knejser ruinerne fra den stolte ridderborg Landshut. Tag turen op til fods sammen med rejselederen (eller kør med minibussen, ikke inkl.). Fra udsigtscaféen er der en formidabel udsigt over Moseldalen. Om aftenen venter kaptajnens gallamiddag.

Bernkastel.

5. dag: Vinbyen Cochem

Vi sejler om formiddagen og når over middag til den kendte moselby, Cochem. Har skal vi på en sjov byrundtur med et lille tog. Derefter er der tid på egen hånd til evt. at gå op til borgen, drikke et lifligt glas moselvin eller gå til sennepssmagning. Nyd aftensejladsen, og se solen gå ned fra dækket, inden dagen slutter ved den sidste sluse før Koblenz.

En af de byer, hvor vi ligger til, er den kendte moselby Cochem. En både smuk og hyggelig by.

6. dag: Den Romantiske Rhin og Rüdesheimby

Ved Koblenz mødes Mosel og Rhinen. Stedet kaldes Deutsches Eck, Det tyske hjørne. Her sejler vi ind på Rhinen og fortsætter sydpå. Vi passerer den berømte Loreleiklippe, romantiske borge og hyggelige vinbyer på vejen til den livlige by Rüdesheim. Bussen kører en tur op til Niederwalddenkmal, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over byen og Rhindalen. Vi skal selvfølgelig også smage den dejlige rhinskvin. Skibet bliver liggende i Rüdesheim natten over. Efter middagen er alle forhåbentlig i den rette stemning til et besøg i den festlige Drosselgasse.

Loreleiklippen på vej til Rudesheim.
 

7. dag: Rüdesheim - Koblenz

Afsejling fra Rüdesheim under morgenmaden. Gense Lorelei og de fascinerende borge under formiddagens sejlads. Frokosten nyder vi om bord, inden vi skal på byvandring i Koblenz. Tag evt. svævebanen over floden (ikke inkl.). Afskedsbuffet med underholdning, sang og musik.

Udsigt fra soldækket på MS Arlene.
 

8. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører bussen retur til Danmark. Frokost i Nordtyskland.
 

Hotel information

MS Arlene***+
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Hollandskejet skib med plads til 100 passagerer og under ledelse af dansk Cruise Manager. Skibet renoveres løbende og fremstår moderne og indbydende. Nydelig restaurant og rummelig lounge med bar. Der findes ingen elevator, men der er stolelift til restauranten og til soldækket på øveste dæk. Den inkluderede helpension består af morgenmadsbuffet, 2-retters menu eller buffet til frokost og 3-retters menu til middag med valgfri hovedret. Der er gratis isvand, kaffe og te til hovedmåltiderne. Personalet er imødekommende, og generelt er der en venlig og afslappet atmosfære ombord. Der er levende musik i loungen hver aften. Kahytterne ligger på panoramadækket og hoveddækket. Alle kahytter er udvendige, holdt i lyse farver og er med to senge og store vinduer. På panoramadækket har du mulighed for at åbne kahyttens vindue. Individuel aircondition tv, intern telefon og badeværelse med bruser.
Vores dejlige skib, MS Arlene, der skal sejle os rundt på Den Romantiske Rhin. Hygge i loungen. På MS Arlenes soldæk er der gode muligheder for at slappe af, mens udsigten nydes. MS Arlene lyser flot op i nattemørket. Hyggelig stemning og dejlig mad i restauranten. Nyd landskabet fra dækket.