Maks 18 deltagere
Krydstogter
22 Dage

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bo to dage i Miami og Los Angeles
 • Du sejler med det flotte skib Celebrity Infinity****+ 
 • Alle udflugter, måltider ombord og obligatoriske drikkepenge er inkl. i rejsens pris
 • Sejl ad mangroven og oplev Costa Ricas regnskov
 • Inklusiv rejseforedrag før afrejse

Oplev et af det 20. århundredes største ingeniørbedrifter

Florida, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatamala, Mexico og Californien. På dette eksotiske og spændende krydstogt sejler vi fra Atlanterhavet til Stillehavet, og undervejs støder vi på palmebestrøede bountystrande, skyskrabere, kaffeplantager, antikke byer og meget, meget mere. Vi starter med et par dage i Miami, ligesom...

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Bo to dage i Miami og Los Angeles
 • Du sejler med det flotte skib Celebrity Infinity****+ 
 • Alle udflugter, måltider ombord og obligatoriske drikkepenge er inkl. i rejsens pris
 • Sejl ad mangroven og oplev Costa Ricas regnskov
 • Inklusiv rejseforedrag før afrejse

Oplev et af det 20. århundredes største ingeniørbedrifter

Florida, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatamala, Mexico og Californien. På dette eksotiske og spændende krydstogt sejler vi fra Atlanterhavet til Stillehavet, og undervejs støder vi på palmebestrøede bountystrande, skyskrabere, kaffeplantager, antikke byer og meget, meget mere. Vi starter med et par dage i Miami, ligesom vi slutter med et par dage i Los Angeles, så vi får mest muligt ud af vores besøg i de to ikoniske storbyer. 

Det tager 8-10 timer at krydse den legendariske kanal, som blev bygget af amerikanerne over en periode på 10 år - af intet mindre end 75.000 arbejdere. Oplev det forrige århundredes største ingeniørbedrift med egne øjne, når vores store skib via sluser tager en gevaldig smutvej fra det ene verdenshav til det andet. Vi oplever også den unikke kanal fra Panamas grønne kyst under en udflugt til Miraflores-slusen, hvor vi hører mere om bygningsarbejdet og historien, ligesom vi ser, hvordan skibene bliver hjulpet igennem selve slusen.

Både før og efter dette højdepunkt tager vi på et sandt overflødighedshorn af spændende udflugter. I Columbia oplever vi en af landets mest farverige kolonitidsperler Cartagena. I Costa Rica sejler vi i mangroven for at komme helt tæt på det eksotiske dyreliv og regnskoven, og så skal vi naturligvis besøge en af de lokale kaffeplantager. Guatemala byder på en af de ældste og smukkeste kolonibyer Antigua. Her har vi arrangeret et unikt og afslappende besøg med frokost og adgang til Kawilals varme kilder ved vulkanen Pacaya. I Mexico kommer vi til den smukke Banderas-bugt, som er særlig kendt for sig rige marineliv af delfiner, havskildpadder og djævlerokker samt hvide sandstrande og svajende palmer. Krydstogtet slutter på USAs vestkyst midt i den glitrende metropol Los Angeles, hvor vi har inkluderet hele tre nætter. Sammen oplever vi Beverly Hills, går i stjernernes fodspor på Walk of Fame og ser den legendariske luksusliner Queen Mary fra 1936. Glæd dig til et eventyr udover det sædvanlige, og hvor alle udflugter, drikkepenge samt flere måltider i land er inkluderet i prisen.

Kort - USA Panama Colombia Costa Rica Guatemala Mexico - Panama og Los Angeles

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt, udvendig, kategori 06
3.900,-
Dobbeltkahyt, udvendig kahyt med balkon, kategori 2C
10.700,-
Eneværelse/ Indvendig kahyt, kategori 12
13.100,-
Eneværelse/Udvendig kahyt, kategori 06
21.900,-
Eneværelse/Udvendig kahyt med balkon, kategori 2C
31.900,-
Afbestillingsforsikring
2.445,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Miami/Los Angeles t/r
 • Alle skatter og afgifter 
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 2 nætter i Miami på Marseilles Hotel****
 • 15 nætter på Celebrity Infinity****+
 • 3 nætter i Los Angeles på Hotel Intercontinetal Los Angeles Century City****
 • 20 x morgenmad (2.- 21. dag)
 • 18 x frokost (2.-19. dag)
 • 17 x middag (1. 3.-17. og 20. dag)
 • Velkomstcocktail ombord
 • Classic drikkepakke ombord ved bestilling af udvendig kahyt eller balkonkahyt
 • Byrundtur i Miami med lokalguide
 • Udflugt til The Everglades, inkl. luftbådtur
 • Besøg i Miccosukee-indianerlandsby
 • Byrundtur i Cartagena, inkl. entré til San Felipe-fæstningen
 • Byrundtur i Panama City
 • Besøg ved Miraflores-slusen
 • Heldagsudflugt i Costa Rica, inkl. bådtur og besøg på kaffeplantage
 • Udflugt til kolonibyen Antigua
 • Besøg ved Kawilals kilder, inkl. entré
 • Byrundtur i Todos Santos
 • Byvandring i San Juan Capistrano
 • Rundvisning på skibet Queen Mary
 • Byrundtur i Los Angeles 
 • Obl. drikkepenge til skibet, chauffører og lokalguider, kr. 2.069
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Informationsmøder og foredrag ombord
 • Rejseforedrag inden afrejse
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Reserver i god tid: På denne rejse er der plads til max. 18 deltagere.

For at holde vores høje kvalitetsniveau, har vi pladsbegrænsning på vores rejser. Vi anbefaler derfor, at du altid bestiller i så god tid som muligt - især hvis du ønsker en specifik værelsestype, som f.eks. eneværelse - hvis du vil være garanteret plads på din drømmerejse.

Rejseforedrag inden afrejse

Ved køb af denne rejse er der inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederen og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dato og sted et par måneder før, du skal afsted på din drømmerejse.

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.

Vil du rejse i 2020?

I 2020 er der afrejse på Panamakanalen & Los Angeles d. 27/10. 
Vi er snart klar med program og priser, så kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Dagsprogram

1. dag: Miami

Med Lufthansa flyver vi via Frankfurt til Miami, hvor vi ankommer om eftermiddagen i solskinstaten Florida. Fra lufthavnen kører vi til Miami Beach og vores hotel på South Beach. Dette område er særlig kendt for sine historiske og farverige art deco-bygninger. Hotellet ligger tæt på den indbydende hvide sandstrand, og måske har du lyst til en tur i bølgerne, inden vi samles til aftenens middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Middag.

De ikoniske livredderhuse på Miami Beach.

De ikoniske livredderhuse på Miami Beach.

2. dag: Byrundtur i Miami

Efter en god nattesøvn og et solidt morgenbord er vi klar til at se nærmere på en af verdens mest eftertragtede feriebyer. Vi starter med en byrundtur i vores nærområde South Beach. Her skal vi ud og køre på Ocean Drive og Collins Avenue, som man måske kender fra den amerikanske serie Miami Vice. Kvarteret med de mange smukke art deco-bygninger opstod i perioden fra 1923 til 1945 og består af cirka 800 bygninger, heraf en god del i pastelfarver, hvilket man kalder for tropisk art deco. Vi fortsætter herfra til Downtowns skyskrabere og ikoniske Frihedstårn. Vi skal også igennem det autentiske kvarter Little Havana. Her kommer man langt med et spansk "Hola" - området er nemlig fyldt med latinamerikanske cafeer, restauranter, og du kan sågar finde butikker med cubanske cigarer, Guayabera-skjorter og cubansk kaffe. Syd for Downtown runder vi hyggelige Coral Gables og Coconut Grove, som er det ældste område i byen, hvor de første indbyggere slog sig ned i 1800-tallet.

Om eftermiddagen besøger vi den subtropiske vildmark Everglades. Området er cirka dobbelt så stort som Fyn og kendt for sit enestående økosystem, der ikke findes lignende andre steder i verden. Foruden et rigt dyreliv, der inkluderer alligatorer, floridapantere og søkøer, er det også området, hvor Miccosukee-indianerne har deres territorie. Vi tager på en mavekildende tur med luftpudebåd gennem sumpen, hvor vi skal holde godt øje med de mange alligatorer, der her lever i deres naturlige omgivelser. Vi besøger også Miccosukee Indian Village, hvor vi får et glimt af stammens unikke livsstil. Vi hører deres historie og oplever alligatorwrestling og ritualer, som er gået i arv fra generation til generation. Aftenens middag er på egen hånd - der er mange restauranter i gåafstand til hotellet, og rejselederen arrangerer fælles spisning, for dem som har lyst.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

De farverige art deco-bygninger omkring Ocean Drive.

De farverige art deco-bygninger omkring Ocean Drive.

3. dag: Miami og Celebrity Infinity

Afsejling kl. 16.00.
Efter morgenmaden forlader vi vores hotel i South Beach og kører i bus til Bayside Marketplace, som ligger ved Biscayne-bugten blot 1,5 kilometer fra krydstogtshavnen i Miami. Her går vi en lille tur i den hyggelige marina, der er fyldt med butikker, restauranter og barer. Området er virkelig en fest for alle sanser - her stråler solen til tonerne af eksotisk musik, her er farverigt, og det er særdeles underholdende at betragte de lokale musikere udfolde sig. Herfra tager vi på en lille sejltur, hvor vi skal se byens skyline fra vandsiden. Ombord på en moderne yacht sejler vi ud i bugten, og undervejs får vi blandt andet indblik i livet på øen Fisher Island, som er blandt de dyreste og mest eksklusive adresser i USA. Midt i dette milliadærparadis boede danske Mogens Amdi Petersen i mere end ti år. Øen kan kun nås med båd, helikopter eller privat færge, så stedet er dyrt, eksklusivt og et godt gemmested for de kendte, som værner om deres privatliv. Kaptajnen fortæller undervejs om de mageløse villaer, som ligger langs Millionaires Row, hvor der virkelig er dømt luksus.

Tilbage på land kører vi det lille sidste stykke til terminalen, hvor vi går ombord på vores dejlige krydstogtskib, Celebrity Infinity. Mens bagagen bliver bragt til kahytten, nyder vi en god frokost i skibets hovedrestaurant. Om eftermiddagen har du tid til at udforske det flydende palads, som skal være vores hjem de næste par uger. Nyd afsejlingen fra dækket, mens vi glider forbi de store mondæne villaer. Inden aftenens middag inviterer rejselederen på en festlig velkomstcocktail.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Bayside Marketplace.

Bayside Marketplace.


4.-5. dag: På havet

Nyd et par dejlige dage ombord, mens vi sejler mod Colombia. Der er god tid til at lære skibet bedre at kende, slappe af ved poolen eller udfordre dine medrejsende til en rask duel over bordtennisbordet. Rejselederen holder spændende foredrag undervejs. Middagene nyder vi sammen, og efterfølgende vil der være mulighed for at opleve skibets spektakulære show, som er fuldt ud på højde med dem man oplever på Broadway.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Vores hjem for de næste mange dage Celebrity Infinity.

Vores hjem for de næste mange dage Celebrity Infinity.

6. dag: Cartagena, Colombia

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 15.00.
Vi ankommer til Cartagena i Colombia tidligt om morgenen. Byen, som er en gammel spansk koloniby fra 1533, var tidligere en vigtig handelsby, hvorfra man transporterede guld og ædelmetaller til Spanien. Den gamle bydel Ciudad Vieja er fredet af UNESCO og med sin karakteristiske arkitektur og krogede gader, bærer byen synligt præg af sin fortid som koloniby. Det moderne Cartagena er en pulserende storby og fungerende handelscentrum for regionen. 

Vi oplever Colombias femtestørste by i bus og til fods. Vi starter turen ved San Felipe-fæstningen fra 1657, som i sin tid havde til formål at beskytte byen mod pirater og angreb fra blandt andet briterne. Fæstningen er på UNESCO´s Verdensarvsliste, og her har du mulighed for at tage et perfekt foto af den smukke bugt. Efter at have nydt udsigten kører vi til Cartagenas historiske bydel. Flere steder ser vi store smukke graffiti-malerier på husene, som er malet af lokale kunstnere - ja, det er nærmest som at gå i et stort udendørs galleri. Vi ser også Las Bovedas, som består af 23 katakomber, der blev brugt som fangekældre helt op i det 19. århundrede, men som i dag er omdannet til butikker. Efter besøget i den farverige koloniby kører vi tilbage til skibet for at nyde en sen frokost.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Farverig gade i Cartagena i Colombia.

Farverig gade i Cartagena i Colombia.

7. dag: Colon, Panama City og besøg ved Miraflores-slusen

Ankomst kl. 9.00 og afsejling kl. 19.00.
Vi ankommer til Colon, som er Panamas næststørste by og opkaldt efter Christoffer Columbus, der på spansk gik under navnet Cristóbal Colón. Byen blev grundlagt i 1850 og har siden 1953 været en toldfri havn. I dag er Colon den største toldfrie zone udenfor Hong Kong. Med bus kører vi tværs igennem landet til Panama City, hvor vi kommer gennem snævre gader, forbi farvestrålende butikker og passerer flotte huse med små balkoner. I den historiske bydel spadserer vi en lille tur, og undervejs ser vi den 300 år gamle kirke og stemningsfyldte torve, hvor vi måske er heldige at høre rytmerne fra inciterende latinamerikansk musik. I disse gader har du også mulighed for at købe den berømte Panamahat, selvom den oprindelig kommer fra Ecuador.

Efter lidt tid på egen hånd kører vi til Miraflores-slusen. Rejselederen fortæller historien bag det fantastiske arbejde med at bygge den cirka 80 kilometer lange Panamakanal, som stod færdig i 1914. Vi oplever på tæt hold den intense trafik, der passerer gennem kanalen, inden vi vender tilbage til skibet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Kanalarbejder krydser Miraflores-slusen.

Kanalarbejder krydser Miraflores-slusen.

8. dag: Panamakanalen

I dag venter rejsens absolutte højdepunkt - sejladsen gennem den cirka 80 kilometer lange Panamakanal. Kanalen er en af historiens største og mest besværlige ingeniøropgaver, men også en af de vigtigste, da den menneskeskabte genvej gør det muligt at sejle mellem Atlanterhavet og Stillehavet uden at skulle sejle den farlige vej rundt om Kap Horn ved sydspidsen af Sydamerika. Arbejdet på kanalen blev indledt under fransk lederskab i 1880, men efter et forfejlet forsøg og mange tusinde omkomne arbejdere, overtog USA arbejdet i starten af 1900-tallet. Da kanalen blev indviet i 1914 var den datidens største ingeniørbedrift. Tre gigantiske sluser hæver skibene næsten 30 meter over havet, hvorefter størstedelen af sejladsen foregår på den kunstige Gatunsø, som ligger 26 meter over havets overflade. Kanalen har to løb, og årligt passerer cirka 15.000 skibe gennem den.

Det er en kæmpe oplevelse at overvære den intense trafik samt den smukke natur, der omgiver kanalen. Brug dagen på dækket, hvor du kan nyde det frodige landskab, som flyder forbi, mens skibets kaptajn og den specialtrænede lods, fører vores skib sikkert igennem den snævre kanal. Undervejs får vi fortalt kanalens historie og tekniske spidsfindigheder. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

På vej ind i kanalen.

På vej ind i kanalen.

9. dag: På havet

Vi har endnu en afslappende dag på havet. Du kan blandt andet bruge den på at læse en god bog ved poolen eller forkæle dig selv med en lækker behandling i skibets wellnessafdeling. Mulighederne er mange, og du bestemmer.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Tid til afslapning på dækket.

Tid til afslapning på dækket.

10. dag: Costa Ricas højdepunkter

Ankomst kl. 8.00 og afsejling kl. 18.30.
I dag skal vi på en helt unik udflugt i Costa Rica. Vi lægger til i havnen i Puntarenas, og på land venter vores lokalguide. Sammen kører vi i bus ind til selve Puntarenas, som blev opdaget i 1519 af den spanske erobrer Hernan Ponce de Leon. Inden da var byen beboet af de to indianske stammer Huetar og Chorotega. Puntarenas betyder sandstedet, og byen ligger blot tre meter over havets overflade. Vi kører en tur på boulevarden Paseo de los Turistas og passerer den lille bugt, hvor fiskerbådene ligger og vugger. Naturen varierer helt enormt, og her er alt lige fra tropisk regnskov til sumpområder og hvide sandstrande. På dagens første stop oplever vi de venlige hvidhovede kapucineraber, og på vores videre færd vil vi se eksotiske mangoplantager og melonmarker. Vi stopper, så du kan smage på den friske frugt ved en af de mange frugtboder. 

Næste store oplevelse venter ved Tarcoles-floden, hvor vi skal på en sejltur ud i mangroven for at opleve den frodige natur samt det vilde dyreliv. Efterfølgende forlader vi floden og kører til toppen af bjerget, hvor vi finder det magisk beliggende Hotel Villa Caletas. Udsigten over havet og bjergene herfra er mageløs, og i disse eventyrlige omgivelser nyder vi en autentisk frokost med tilhørende frisk og velsmagende frugtpunch. Først på eftermiddagen fortsætter vi dagens udflugt, der blandt andet tager os til en lokal håndværksbutik. Dagens sidste besøg er Costa Ricas næstældste by Esparza, som blev grundlagt i 1600-tallet af spanierne, da de slog sig ned i området. Midt i disse maleriske omgivelser besøger vi en lokal kaffeplantage. Her skal vi følge kaffebønnernes rejse fra plante til bønne, som tørres, ristes og males. Dette særlige indblik i kaffens besværlige tilblivelse plejer at give en nyfunden respekt for håndværket, og måske du vil værdsætte din kop kaffe endnu mere, end du gjorde før dette besøg. Vi smager naturligvis også den friske kaffe på stedet - og den er stærk! Vi er tilbage på skibet sidst på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Nysgerrig Kapucinerabe.

Nysgerrig Kapucinerabe.

11. dag: På havet

På nuværende tidspunkt har du sikkert fundet din favoritrestaurant og dit yndlingssted på skibet. Nyd endnu en dag, hvor der er god tid til at udnytte skibets mange faciliteter.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

12. dag: Antigua og Kawilals varme kilder, Guatemala

Ankomst kl. 6.30 og afsejling kl. 19.00.
Gennem små byer, lokale landbrug, betagende bjerge og brusende floder kører vi til den berømte by Antigua. Byen var tidligere hovedstad i Mellemamerika, og byen ligger smukt i en dal omgivet af de tre vulkaner Agua, Fuego og Acatenango. Et voldsomt jordskælv i 1773 ødelagde store dele af byen, men mange af de gamle bygninger står stadig flot tilbage, og i dag skal vi på opdagelse i resterne af den hyggelige spanske koloniby med brostensbelagte gader og farvestrålende huse.

Rejselederen fører an på en lille byvandring, hvor vi blandt andet ser kapuchinernes kloster og San Francisco-katedralen, hvor helgenen Hermano Pedro ligger begravet. Du får lidt tid på egen hånd i de hyggelige gader, og har du lyst, kan du besøge byens jadefabrik og museum, som på interessant vis skildrer, hvordan mayaerne arbejdede. Efter det spændende besøg fortsætter vi til Kawilals varme kilder, som tilbyder en verden af afslapning. Termalbadene bliver opvarmet af vulkanen Pacaya, og her kan du slappe af og nyde de forskellig pools og dampbade, ligesom frokosten nydes i restauranten Fonda Del Castillos, som ligger på stedet. Midt på eftermiddagen kører vi retur til vores skib.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Charmerende og historiske Antigua i Guatemala.

Charmerende og historiske Antigua i Guatemala.

13.-14. dag: På havet

Nyd et af par afslappende dage til søs.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

15. dag: Puerto Vallarta, Mexico

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 14.30.
Velkommen til overdådige Puerto Vallarta med den berømte strandpromenade og den flotte katedral. Tusindevis af turister valfarter til byen og dens fantastiske sandstrande. Pak eventuelt håndklædet, og tag en tur på stranden, eller gå på opdagelse langs strandpromenaden El Malecon. Frokosten kan man nyde ombord, mens vi sejler videre mod Cabo San Lucas.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Stranden i Puerto Vallarta.

Stranden i Puerto Vallarta.

16. dag: Cabo San Lucas, Mexico

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 15.00.
Cabo San Lucas ligger på den yderste spids af Baja California, som er den Californiske Halvø, hvor Cortez-havet og Stillehavet mødes. Byen er en turistby med flotte, lækre strande. Dagens udflugt tager os ud til Todos Santos, som er en billedskøn lille by beliggende ved Stillehavets kyst. Vi kører her gennem et flot varieret landskab med ørken og hvide sanddyner. Vi går en lille tur i landsbyen sammen med rejselederen, hvor vi besøger et jesuitterkloster og et spændende glasværksted. Byen har også flere kunstgallerier og en masse små butikker, så der er nok at se på. Der bliver tid på egen hånd til at indsnuse byens stemning, inden vi kører tilbage til skibet og en sen frokost. Om eftermiddagen sejler vi videre mod USA.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Hacienda ved Cerritos Beach ved Todos Santos.

Hacienda ved Cerritos Beach ved Todos Santos.

17. dag: På havet

Sidste dag på havet - tag dagen i dit helt eget tempo.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

18. dag: San Juan Capistrano og Los Angeles

Ankomst kl. 6.00.
Vi ankommer tidligt til San Diego, hvor det er blevet tid til at tage afsked med Celebrity Infinity. Efter morgenmaden går vi fra borde og kører nordover langs kysten. Undervejs stopper vi i San Juan Capistrano, som engang var et religiøst bondesamfund med 1.000 indbyggere. For mere end 200 år siden blev byen grundlagt af præster fra Spanien, der kom for at udbrede kristendommen blandt indianerne i området. Rejselederen viser rundt, og undervejs ser vi smukke haver og velbevaret arkitektur samt ruinerne af den store stenkirke, som styrtede sammen og dræbte 40 mennesker under et jordskælv i 1812. 

Efter besøget fortsætter turen til Long Beach, hvor det legendariske skib Queen Mary ligger. Vi går ombord og oplever stemningen fra en tid, hvor hun var et af verdens mest luksuriøse passagerskibe, der havde berømtheder som Bob Hope, Clark Gable og Winston Churchill ombord. Under 2. Verdenskrig blev skibet brugt til at transportere tropper, blev malet helt gråt og fik tilnavnet Det Grå Spøgelse. Efter krigen blev det legendariske skib ført tilbage til sit glamourøse udseende, og i dag er skibet pensioneret og fungerer som attraktion. Rejselederen viser rundt, og vi hygger os ombord med en dejlig frokost. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel i Los Angeles, hvor middagen og aftenen er på egen hånd. Rejselederen kommer naturligvis med forslag til gode restauranter i nærheden af hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.
 

Basilikaen i San Juan Capistrano.

Basilikaen i San Juan Capistrano.

19. dag: Byrundtur i Englenes By

Efter morgenmaden skal vi ud og opleve Englenes By, Los Angeles. På byrundturen skal vi blandt andet se den nye Walt Disney Concert Hall udefra. Den er tegnet af den verdensberømte arkitekt Frank Gehry. Vi kommer desuden forbi det famøse Beverly Hills, kvarteret for de rige og berømte, inden vi fortsætter mod Hollywood og boulevarden med stjernerne i fortorvet. Her ser vi det kendte Chinese Theater, hvor mange Hollywoodstjerner har sat deres håndaftryk i cementen foran bygningen.

Frokosten spiser vi på en lokal restaurant, inden vi kører til kysten og oplever det farverige område omkring Venice Beach og butiksområdet Fishermans Village ved verdens største lystbådehavn, Marina del Rey. Der bliver tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet. Aftenen i Los Angeles er på egen hånd, men rejselederen kommer gerne med forslag til restauranter, hvor man kan nyde en god middag.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Walk of Fame på den stjernebesatte Hollywood Boulevard.

Walk of Fame på den stjernebesatte Hollywood Boulevard.

20. dag: På egen hånd i Los Angeles

Du har en hel dag på egen hånd i pulserende og spændende Los Angeles, og der er selvfølgelig oceaner af muligheder i den begivenhedsrige by. Tag på shopping på den mondæne og klassiske Rodeo Drive, eller besøg udsigtspunktet Griffith Observatory i Hollywood Hills ved Hollywood-skiltet, hvorfra der er en absolut spektakulær udsigt over den glimtende millionby. Om aftenen hygger vi os med en herlig afskedsmiddag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Udkig fra Griffith Observatory udover downtown Los Angeles.

Udkig fra Griffith Observatory udover downtown Los Angeles.

21. dag: Hjemrejse til København

Du har en halv dag til rådighed, så du kan stadig nå at shoppe, eller måske besøge et af de mange filmstudier, såsom Universal Studios eller Paramount, der tilbyder spændende rundvisninger af forskellig varighed. Det anbefales at bestille sit besøg hjemmefra. Vi har vores hotelværelser til frokosttid, men du har selvfølgelig mulighed for at deponere din bagage. Først på eftermiddagen kører vi sammen til lufthavnen, hvorfra vi flyver med Lufthansa via Frankfurt til København

Inkluderede måltider: Morgenmad.

22. dag: København

Vi ankommer til København omkring kl. 18.35.

Hotelinformation

Marseilles Hotel ****, Miami
VisSkjul

Moderne hotel i en art deco-inspireret bygning fra 1947, beliggende på den kendte Collins Avenue i Miami Beach. Art deco-kvarteret med de historiske, pastelfarvede bygninger ligger blot 1,5 kilometer fra hotellet. Cirka 800 meter fra Marsailles Hotel finder du en botanisk have, som du kan besøge helt gratis. Livet på South Beach byder på lune temperaturer, klar blå himmel, turkisblåt vand og en dejlig brise fra havet. 

Vores hotel er en lille tropisk oase, når du trænger til lidt ro, og dagligt kan du nyde gratis cocktail i baren mellem kl. 18.00 og kl. 19.00 mod en enkelt dollar (pr. drink) i drikkepenge til den søde tjener. De findes et mindre pool­område, hvor du kan nyde en afkølende dukkert. Fra hotellet er der desuden adgang til en privat strand, og vi har inkluderet fem gratis strandpas med liggestole og parasol pr. værelse til brug ved den private strand. Det er muligt at låne poolhåndklæder. Hotellet har desuden restaurant, bar og elevator.

Måltider

I hotellets restaurant serveres den inkluderede halvpension, der består af continental morgenmad og 3-retters menu til middagene.

Værelser

Vi bor i mindre dobbeltværelser med en kingsize seng eller to queensize senge. Mod tillæg kan der tilkøbes værelser, som ligger ud mod havet eller juniorsuite, der vender mod enten havet eller poolen. Vi benytter dobbeltværelser som eneværelser. Alle værelser er med tv, telefon, sikkerhedsboks, aircondition, strygejern og strygebræt, te- og kaffefaciliteter samt WiFi. Badeværelserne har bruseniche og hårtørrer.

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med en kingsize seng eller to queensize senge. Øvrige værelsestyper er mod tillæg. 

Dobbelt- og eneværelser med kingsize seng

Værelser på ca. 25 m2. 

Dobbelt- og eneværelser med kingsize seng mod havet

Værelser på ca. 30 m2 mod havet. Havudsigt kan ikke garanteres.

Dobbeltværelser med to queensize senge

Værelser på ca. 25 m2. 

Dobbeltværelser med to queensize senge mod havet

Værelser på ca. 30 m2 mod havet. Havudsigt kan ikke garanteres. 

Juniorsuite med kingsize seng

Værelser på ca. 35 m2 mod pool eller havet. Havudsigt kan ikke garanteres. 

Hotelfakta

Du kan læse mere om hotellet her. 

Eksempel på standardværelse på Marseilles Hotel.
Eksempel på standardværelse på Marseilles Hotel.
Poolen på Marseilles Hotel.
Poolen på Marseilles Hotel.

Celebrity Infinity ****+
VisSkjul

Celebrity Cruises skibe bliver ofte kåret som værende blandt de bedste i verden. Celebrity Infinity har 12 dæk, plads til 2.046 passagerer samt et mandskab på ca. 1.000 personer. Skibet blev søsat i 2001, men er for nylig blevet gennemgribende renoveret. Klædt i marmor, varme træsorter og glas giver Celebrity Infinity et indtryk af luksus.

Ombord findes et væld af restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter og hovedrestauranten i to etager. Som man kan forvente hos Celebrity Cruises, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne, lige fra den uformelle Oceanview Café til den mere formelle Qsine Restaurant (der skal betales tillæg for nogle specialrestauranter). 

Derudover finder du hyggelige barer, lounge, inden- og udendørs poolområde, jacuzzi samt et wellnessområde kun for voksne. Skibet har også et førsteklasses træningscenter med blandt andet yoga og tai chi og et lækkert spa med skønhedssalon. Skibet har desuden sit eget store, flotte teater, hvor du kan lade sig underholde af Broadwayinspirerede shows. Her er kort sagt, alt hvad hjertet kan begære - fra den velduftende italienske kaffebar Café al Bacio, den hyggelige vinbar til den populære Martinibar med den frosne bardisk, der holder dine cocktails dejligt kølige, mens du beundrer bartendernes jongleren med flasker, glas og cocktailshakere.

Vi benytter indvendige kahytter kategori 10, 11 eller 12 (ca. 16 m2), udvendige mod havet kategori 06, 07 og 08 (ca. 17 m2) og kahytter med balkon kategori 2A, 2B eller 2C (ca. 18 m2 med ca. 3,5 m2 balkon) samt på udvalgte afgange junior suiter kategori S2 (ca. 25 m2 med ca. 6 m2 balkon). Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af udvendige kahytter kategori 06/07/08 og balkonkahytter kategori 2A/2B/S2. (Værdi 55 USD pr. dag pr. person.)

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til 10 USD pr. person pr. dag.

Celebrity Infinity.
Celebrity Infinity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Spaområdet på Celebrity Infinity.
Spaområdet på Celebrity Infinity.

InterContinental Los Angeles Century City Hotel ****
VisSkjul

Stort, flot og moderne hotel i hjertet af Beverly Hills. Hotellet er beliggende i smukke omgivelser og i gåafstand til det berømte Rodeo Drive med de mange eksklusive butikker. Hotellet tilbyder flere gange om dagen en gratis shuttlebus til Rodeo Drive. Men husk pengepungen! Hvem husker ikke Julia Roberts blive afvist i butikken af de snobbede ekspedienter i filmen Pretty Woman?

Hotellet har fitnesscenter, spa, elevator og udendørs pool med solsenge. Værelserne er pæne og har alle balkon, tv, minibar, aircondition, gratis WiFi, badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om hotellet her

InterContinental Los Angeles Century City Hotel.
InterContinental Los Angeles Century City Hotel.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om din rejse

Praktiske oplysninger

Pas og visum - USA

ESTA - Rejsetilladelse til USA

Alle danske statsborgere skal foretage en såkaldt ESTA-registrering senest 72 timer inden afrejsen fra Danmark. Dette gøres online på ESTAS officielle hjemmeside: www.esta.cbp.dhs.gov/esta 

Du kan vælge den danske udgave i øverste højre hjørne på hjemmesiden. Der opkræves et gebyr på USD 14 pr. person, som betales via hjemmesiden med Visa, MasterCard, eller American Express. Ønsker du, at Vitus Rejser skal foretage ESTA-registreringen, bedes du tage kontakt til vores salgsafdeling på telefonnummer 78 76 07 76 senest 14 dage før afrejse. Vi gør opmærksom på, at der opkræves et gebyr på kr. 500,- pr. person for denne service. Beløbet er inkl. ESTA-gebyret. 

Bemærk: ESTA-registreringen er gyldig i 2 år, men skal opdateres ved hver ny indrejse.

Vigtigt i forbindelse med ESTA

Rejsende, som får deres ESTA ansøgning afvist, skal søge om visum gennem den amerikanske ambassade. Bemærk venligst, at udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, bedes kontakte den amerikanske ambassade for at få oplyst hvilke regler, der gælder for indrejse. I 2016 har de amerikanske myndigheder ændret reglerne, hvilket indebærer, at rejsende der har været i Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia og Yemen efter 1. marts 2011, skal søge om visum til USA ved personligt fremmøde på ambassaden. Ændringen vedrører også borgere, der har dobbelt statsborgerskab i et Visa Waiver-land (fx. Danmark) og Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen, skal søge om visum til USA ved personligt fremmøde på ambassaden. 

For opdaterede oplysninger om gældende indrejseregler til USA, se Udenrigsministeriets hjemmmeside her
Den amerikanske ambassade kan kontaktes her.

​Manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan medføre omfattende konsekvenser for den rejsende. Rigtigheden af afgivne oplysninger påhviler alene den rejsende, hvorfor Vitus Rejser ikke kan gøres ansvarlig. Passet skal være maskinaflæseligt - fotosiden skal være lamineret. Passet skal være gyldigt mindst et halvt år efter hjemrejsedatoen.

På grund af ekstra sikkerhedscheck bedes man have tålmodighed i forbindelse med ind- og udrejse.

APIS (Advanced Passenger Information System)

Af sikkerhedshensyn indsamler alle flyselskaber informationer om deres passagerer. I den forbindelse skal Vitus Rejser have en kopi af alle gæsters pas (billedsiden) Venligst scan og mail kopien til fly@vitus-rejser.dk eller send pr. post, så den er os i hænde senest den 6 uger inden afrejse. Bemærk venligst: Dit pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.
Skriv venligst destination og billetnr. på paskopien.

Bagage

På British Airways må du medbringe 1 stk. indchecket bagage på max. 23 kg samt 1 stk. håndbagage på max. 8 kg. Din håndbagage må ikke overstige dette mål: 55 x 40 x 23.

Drikkepenge

Ansatte i servicefagene har en lav grundløn og er meget afhængige af drikkepenge. Bartendere forventer mellem 1 og 5 dollars. På restauranter forventes mellem 15-20% af den totale regning, hvilket også er en rettesnor for taxichauffører. Får du hjælp til bagage bør du give 1-3 dollars i drikkepenge og det er velset at lægge en dollar om dagen til stuepigen. De amerikanske dollarsedler ligner hinanden så vær opmærksom når du betaler og får penge tilbage. 1 USD = ca. dkk 6,29 (per 16. november 2017)

Drikkevand

Du kan sagtens drikke vandet i vandhanerne i USA. Hygiejnen er fuldt ud på højde med den vi har i Danmark.

Dårligt gående

Det er en forudsætning for at deltage i Vitus Rejsers krydstogter, at man er 100% selvhjulpen og kan klares sig selv på trapper – også med bagage samt på udflugter til fods. Man skal være almindeligt godt gående. Er du dårligt gående, eller kan man ikke følge med gruppen, har rejselederen lov til at bede dig afstå fra en udflugt eller et arrangement (pengene refunderes ikke). Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage på en given rejse, er du altid velkommen til at ringe og spørge.

Elektricitet

Næsten alle steder i USA er der 110-120 volt vekselstrøm, 60 Hertz. Du vil derfor ikke kunne bruge de almindelige danske stik, som er på de danske apparater. De amerikanske stik har brede og flade ben, så derfor er det en god ide at medbringe en rejseadapter. Bemærk, at det ikke er alle danske apparater, du kan anvende i USA.

Forsikring
Det blå EU-sygesikringsbevis gælder ikke i USA. Der skal derfor tegnes en separat rejseforsikring. Du kan evt. kontakte dit eget forsikringsselskab. Husk, at rejseforsikringen skal være med dækning i USA (hele verden). Visse kreditkort indeholder også en rejseforsikring. Vitus Rejser tilbyder rejseforsikringer via Gouda Rejseforsikring.

Klima

Florida: Ca. 28 grader
Columbia: Ca. 29 grader
Panama: Ca. 26 grader
Costa Rica: Ca. 30 grader
Guatemala: Ca. 28 grader
Mexico: Ca. 27 grader
Californien: Ca. 21 grader
Yderligere oplysninger fås på www.dmi.dk.

Rejseplan

Cirka to uger før afrejsen vil du modtage rejseplan og de sidste praktiske oplysninger i forbindelse med rejsen.

Rygning

Rygning er som i Danmark mindre velset, og der er rygeforbud på de fleste hoteller. Ligeledes er det ikke tilladt at ryge i lufthavne eller under al transport. Der er dog ofte dedikerede rygeområder – forhør dig om mulighederne på hotellerne. Bemærk, at såfremt du ryger på værelset, bliver du pålagt en stor bøde.

Specialkost

Såfremt du har ønsker vedrørende specialkost f.eks. diabetes- eller vegetarmad, skal du kontakte os i god tid, således at vi kan bestille dette hos flyselskabet.

Telefon

Vær opmærksom på, at det er dyrt at benytte sin mobiltelefon i USA. Ved opkald fra USA til Danmark trykkes 011 45 + det danske telefonnummer.

Tidsforskel

Miami: 7 timer foran Danmark
Panama: 7 timer foran Danmark
Mexico: 8 timer foran Danmark
Los Angeles: 10 timer foran Danmark

Toldregler

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at indføre frisk frugt, grøntsager, planter, frø og fersk kød til USA.

Vaccinationer

Ingen vaccinationer er påkrævet for USA & Mellemamerika.  Se evt.: Statens Serum Institut: www.ssi.dk/Vaccination/Rejsevaccinationer/Vaccinationssteder.aspx og Rejseklinikken: https://www.rejseklinikken.dk/. Rejseklinikken i Charlottenlund giver rabat til Vitus Rejsers gæster. Ring til Rejseklinikken på telefon: 39 63 01 15 for tidsbestilling, og medbring dit rejsebevis som dokumentation.

Valuta

Det er en god idé at medbringe et internationalt kreditkort. Et VISA/Dankort virker udmærket som betalingsmiddel men skal der stilles sikkerhed for depositum kræves ofte et andet kort såsom Mastercard/Eurocard eller American Express. Valutaen er US Dollars og kontanter kan hæves overalt i automater. Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe mange kontanter til USA men måske er det en god ide at medbringe lidt i små dollarsedler, som eventuelt kan bruges til drikkepenge. Valuta i land er Colombianske Pesos, Panamas Balboa, Costaricansk Colon, Guatemalas Quetzal, Mexicanske Pesos.

Ombord på Celebrity Infinity

Alkohol ombord

Personer over 21 år må medbringe 2 flasker vin på skibet i håndbagagen. Bemærk at der samlet kun må medbringes 2 flasker per kahyt. Vinen må kun nydes i kahytten. Det er ikke tilladt at medbringe øl, vin i karton, andre drikkevarer eller spiritus ombord. Enhver form for alkohol, som opdages i gæsters besiddelse, vil blive konfiskeret af skibets besætning. Toldfri varer, som er købt i land eller måske på skibet, skal afleveres og bliver opbevaret af skibet indtil krydstogtets sidste aften, hvor det kan afhentes.

Alkohol kan købes ombord i restauranter og barer, aldersgrænsen er 21 år. Aldersgrænsen på skibets diskotek er 18 år.

Betaling ombord

Valutaen om bord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en "Sea Pass konto”. Den giver mulighed for at kvittere for alt der købes om bord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv i kahytten. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogle indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord.

Drikkepakke

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af udvendige kahytter og balkonkahytter (Værdi USD 55,- per person per dag).

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, special øl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til 10 USD pr. person pr. dag.

Drikkepenge

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet. Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.

Elektricitet

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer.

Faciliteter

Om bord findes flere sportsfaciliteter, som fitnesscenter, løbebane m.m. Endvidere findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.celebritycruises.dk/

Fitness Center

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.

Internet og telefoni 

Internetcafé findes ombord, mod betaling. Trådløst internet findes i visse områder. Prisen for at være koblet op kan være forholdsvis høj. I kahytten kobles du op via telefonsystemet, eller du kan koble dig op mod de trådløse hotspots, som findes rundt omkring på skibet.
Telefoni: i land gælder reglerne fra dit eget teleselskab.
Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibene er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Kasino

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.

Læge

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for, at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter.
Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag

Gruppen er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 

Ombordstigning på skib

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra os ca. 30 dage før afrejse, -og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark. Rejseplanen vil være påført et Booking ID, som skal bruges ved registreringen. Dette gøres på Celebrity Cruises hjemmeside: www.celebritycruises.dk.  Her kan man også se de udflugter skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter m.m.

Medbring venligst din ESTA godkendelse i din håndbagage. Ved indtjekning på skibet er det blevet normal procedure, at personalet ved skrankerne beder om at se denne godkendelse.

Prisen inkluderer ikke

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, drikkevarer, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.

Påklædning på skib

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt ombord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det, man klæder sig ekstra pænt på (for herrerne jakkesæt og for damerne smart/elegant). Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejse-strygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj ombord. Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. I får selvfølgelig egne badehåndklæder til brug ved poolområderne.

Sikkerhedsøvelse på skibet

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget.

Spa/Solarium

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år, for solarium er aldersgrænsen 16 år.

Sprog ombord

Der tales engelsk ombord, og al information, underholdning mv. er på engelsk.

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne, eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.

Udflugter købt på skibet

Vær opmærksom på at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indcheckningen eller om bord.

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol (med undtagelse af to flasker vin ved indtjekning), strygejern, saks, knive, vinåbner, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.

Vitus Rejsers rejseleder

På krydstogter deltager en rejseleder fra Vitus, som vil sørge for alle de praktiske ting på din rejse. Det er rejselederens opgave at være det koordinerende led ved f.eks. flyskift og under de forskellige udflugter ved anløbsstederne. Rejselederen sørger for, at du får vigtige informationer på dansk og sørger også for oversættelse på udflugter beskrevet i dagsprogrammet. Ombord på skibet vil rejselederen dagligt kunne træffes på et nærmere anvist sted og tidspunkt. Her er man altid velkommen til at henvende sig, såfremt man har brug for hjælp, information eller blot ønsker at sludre lidt.  

Yderligere informationer

Kan findes på Celebrity Cruises danske hjemmeside http://www.celebritycruises.dk/

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.