Påskerejser

Det er skønt at rejse i foråret, og særligt påskeferien giver god anledning til at nyde en dejlig ferie.

Påskerejser med Vitus Rejser

Efter en lang, mørk og kold vinter, er det fristende at nyde forårets lune vejr på en påskeferie. Mange vælger at bruge påskedagene på at rejse lidt væk i nogle dage og opleve det spirende foråret i en af de mange skønne byer i Europa.

Tag med på en påskerejse

Ønsker du at komme lidt væk efter en lang og kold vinter i Danmark, så er påsken et godt tidspunkt at gøre det på. Det kan være rart at komme ned til varmere himmelstrøg, og derfor giver foråret mange lyst til at rejse og opleve nye lande og byer.    

Inkluderet i alle vores påskerejser er transport til destinationen, hotel og udflugter. Der vil også være en dansktalende rejseleder med, som fortæller meget mere om de steder, du besøger.

Ferie i påsken med en gruppe

Vil du holde ferie i påsken udenlands med andre rejseglade gæster, så er vil en af vores påskerejser sikkert være noget for dig.

Her udforsker vi en af de spændende destinationer sammen, får en række smagsoplevelser og hyggelig stunder i godt selskab. 

Små fiskerbåde i bugten ud for Tolo i Peloponnes i Grækenland.

Rejser i påskeferien

Har du påskeferie, så er sidst i marts og starten af april en skøn tid at rejse i, da vejret begynder at være mildere, og de første forårsblomster begynder at vise sig. Derfor er en påskerejse med Vitus Rejser en skøn måde at bruge påskedagene på.

Overvejer du ligesom mange andre at rejse i påsken, så er du kommet til det rette sted. Vi har flere rejser i påskedagene, hvor du kan opleve en af de mange spændende byer eller områder i Europa. Vi har både rejser i påsken til Holland, Tyskland, Polen og Grækenland.

Påsken 2024

I 2024 falder påsken i uge 13. Det vil sige fra den 28. marts til den 1. april. Påskedagene strækker sig over Skærtorsdag den 28/3, Langfredag den 29/3, Påskedag søndag den 31/3 og 2. Påskedag mandag den 1/4 i uge 14.

Storbyferie i påsken

Det er populært at tage på storbyferie i påsken. Derfor har vi sammensat flere rejser til storbyer, hvor du kan nyde påskedagene i godt selskab med god mad og interessante udflugter. 

Gode tilbud på påskerejser

Du er altid velkommen til at ringe ind til os og få en hyggelig rejsesnak med en af vores dygtige rejsekonsulenter på telefonnummer: 33 14 65 66. 

Vil du være en af de første, der får information om vores påskerejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev