Gruppe- og foreningsrejser

Hos Vitus Rejser er vi specialister i grupperejser med dansktalende rejseleder. Vidste du for eksempel, at vi arrangerer grupperejser for private foreninger, familier, firmaer og organisationer? Bestil en skræddersyet grupperejse, som er tilpasset netop jeres behov.

Grupperejser for foreninger, firmaer og klubber

 

Hos Vitus Rejser har vi mere end 50 års erfaring i at arrangere indholdsrige grupperejser for private foreninger, familier, firmaer, klubber og organisationer. Her kan du få sammensat en skræddersyet rejse, som opfylder alle jeres behov! I kan finde alt fra bus- og flyrejser til krydstogter til både kendte og ukendte rejsemål i det meste af verden.

Hvert år hjælper vi både større og mindre grupper med at opfylde deres rejsedrømme. Fælles for alle grupperejser er, at det kræver den helt rigtige planlægning og ekspertise for, at rejsen bliver en god oplevelse for alle deltagere.

Hos Vitus Rejser deler vi gerne ud af vores viden, og sammen med jer sammensætter vi det rigtige rejseprogram og udvælger et rejsemål, som matcher jeres behov. I er selv med til at sætte jeres præg på, hvor I skal bo, hvilke udflugter I foretrækker, samt hvem der skal være jeres rejseleder. Her får I altså en unik mulighed for skræddersy jeres helt egen drømmerejse.

Vores rejser spænder vidt geografisk, men har alle fokus på det kulturelle, historiske og gastronomiske indhold.

Kontakt vores gruppeafdeling på info@vitus-rejser.dk for et uforpligtende tilbud, og bliv inspireret til nye rejseeventyr.

Vi glæder os til at høre fra jer.