Spørgeskema

Din mening er vigtig for os!

Velkommen hjem fra din rejse med Vitus Rejser. Vi håber, at du har haft en god rejse med mange gode oplevelser. Hos Vitus Rejser arbejder vi kontinuerligt med at forbedre vores rejser samt service. I den forbindelse vil vi meget gerne høre din mening om, hvad der har været godt, men også hvad vi kan gøre endnu bedre.
 
Samme dag, som du kommer hjem, sender vi automatisk en invitation til at deltage i vores tilfredshedsundersøgelse til din mailadresse. Har du ikke modtaget undersøgelsen, er det fordi, vi ikke har registreret din mailadresse.

Ønsker du at deltage, så send en mail til kundeservice@vitus-rejser.dk så modtager du undersøgelsen på mail den førstkommende arbejdsdag. Skriv gerne rejsens navn, samt hvornår du tog afsted.

Din besvarelse er anonym og benyttes kun til at følge op på og videreudvikle vores rejser. Det tager ca. 6 minutter at besvare undersøgelsen.

Vind et rejsegavekort

To gange årligt, den 1. april samt den 1. november, trækker vi lod blandt alle besvarelser om 5 x rejsegavekort på 1.000 kroner. Vinderne får direkte besked.
 
På forhånd tak for hjælpen!
 
Med venlig hilsen
Vitus Rejser