Vitus´ fordel - Få rabat med Vitus Rejser

Vitus´ fordel - hos os får du det lille ekstra

Rabat hos udvalgte samarbejdspartnere

- du sparer f.eks. 10% på udstyr hos Friluftsland, 10% på vaccinationer hos Rejseklinikken og får specialpris på overnatningshoteller i København.

Læs mere om dine rabatmuligheder her.

Invitationer til specialarrangementer 

Hos Vitus Rejser er du en del af et større fællesskab, som rækker ud over den enkelte rejse. Som abonnent på vores nyhedsbrev får du tilbud om at deltage i f.eks. vinsmagninger, inspirationskrydstogter, vores traditionsrige julefrokost i Grøften samt mulighed for at rejse med som gæst på vores rejselederkursus. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Gratis inspirationsforedrag

- på den måde bliver du godt klædt på til at vælge lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker og drømme. Det er altid gratis at deltage i vores rejseforedrag, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser.

Se en oversigt over aktuelle foredrag, og tilmeld dig her.

Forberedende foredrag på alle oversøiske rejser

På den måde bliver du godt klædt på til at vælge lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker og drømme. På alle oversøiske rejser har vi inkluderet et foredrag før afrejse, hvor du kan hilse på din rejseleder og allerede her møde dine medrejsende. 

Se en oversigt over alle oversøiske rejser, hvor vi har inkluderet et rejseforedrag.

Rabatinvitationer til rejsemesser

Vi synes, det er så skønt, når vores gæster har lyst til at møde os på landets store rejsemesser. Derfor får du altid rabat på entreen, når Vitus Rejser deltager på en messe. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage rabatinvitationer til rejsemesser.