Vitus´ fordel - Få rabat med Vitus Rejser

Rabat hos udvalgte samarbejdspartnere

Når du bestiller en rejse hos Vitus Rejser, får du samtidig adgang til en række gode fordele og rabataftaler hos nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Friluftsland - Spar 10% på udstyr til rejsen

Uanset om du skal afsted på en vandreferie, en storbyferie, en rundrejse, en busrejse eller f.eks. et krydstogt er det en god idé med praktisk og fornuftigt tøj samt fodtøj til rejsen. Hos Friluftsland er de eksperter i at vejlede om god påklædning til den aktive, og i deres butikker finder du et stort og bredt udvalg af populære mærker.

Når du køber en rejse hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat hos Friluftsland. Rabatten gælder frem til afrejsedato, og for at opnå rabatten skal du fremvise dit rejsebevis i butikken. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Friluftsland kan besøges i København K, Fields, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg. Rabatten gælder også i Fjällräven Brand Store i København.

Rejseklinikken - Spar 10% på vaccinationer

Som gæst hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat på vaccinatioer hos Rejseklinikken i Charlottenlund. Rabatten gælder frem til afrejsedato mod fremvisning af rejsebevis. Kontakt Rejseklinikken direkte for tidsbestilling.
 

Specialpris på overnatningshoteller i København

Skal du ud at rejse med Vitus Rejser, men kommer langvejs fra? Så kan du få rabat på et overnatningshotel, så rejsen starter på den bedst mulige måde. Vi benytter forskellige hoteller afhængig af, om du skal på en bus- eller flyrejse.

Busrejser: Zleep Hotel Høje Taatrup

Adresse: Carl Gustavs Gade 1, 2620 Taastrup.

Hotellet ligger fem minutters gang fra Høje Taastrup station og Vitus Rejsers opsamlingssted Banestrøget v/taxaholdepladsen.

Pris:
Fredag–søndag: Pris 600 kr./nat for dobbeltværelse og 500 kr./nat for eneværelse. 
Mandag–torsdag: Pris 1.050 kr./nat for dobbeltværelse og 950 kr./nat for eneværelse. 

Priserne inkluderer en let morgenmad til at tage med på bussen. Værelset kan gratis afbestilles indtil kl. 16.00 på ankomstdagen.

Bestilling: Ring til 70 23 56 35, og oplys, at du rejser med Vitus Rejser.

Se hotellets hjemmeside her.

Flyrejser: Copenhagen Go Hotel

Adresse: Gemmas Allé 203, 2770 Kastrup.

Hotellet ligger fem minutters gang fra Tårnby station og kun et togstop fra lufthavnen og to togstop fra hovedbanegården.

Pris alle ugens dage:
600 kr./nat for Premium dobbeltværelse.
500 kr./nat for Premium eneværelse.

Morgenmad koster 79 kr./person og serveres mellem kl. 5.00 – 10.00. Parkering ved hotellet koster 50 kr./døgn eller 250 kr./uge og betales i receptionen. Værelset kan gratis afbestilles indtil kl. 14.00 på ankomstdagen.

Bestilling: Ring til 32 52 00 30, og oplys, at du rejser med Vitus Rejser.

Se hotellets hjemmeside her.