Julefrokost i Grøften - Vitus Rejser

Julefrokost i Grøften og julemarked i Tivoli· Vitus Verden

Dette arrangement er blevet afholdt, men vi ser frem til mange flere i det kommende år. Vil du informeres næste gang vi afholder et lignende arrrangement? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her. 

Vores årlige julefrokost i Grøften er blevet en ægte Vitus-tradition, og det er med stor glæde, at vi gentager succesen i 2018. Kom med til decembers hyggeligste arrangement, når vi ønsker hinanden god jul med Vitus Rejsers julefrokost på den hyggelige og populære restaurant Grøften i Tivoli.

Hos Vitus Rejser sætter vi en ære i at "jule" hele december, og tusindvis af gæster rejser hvert år med os ud i verden på stemningsfulde julemarkeds-, jule- og nytårsrejser. De gode, danske juletraditioner har dog en særlig plads i vores hjerter, og der er ikke noget så hyggeligt som en ægte, dansk julefrokost.

Det glæder os derfor at indbyde jer til en stemningsfuld, sjov og ikke mindst "julet" eftermiddag i Carstensens gamle have. Mere dansk bliver det næsten ikke, når vi omgivet af Tivolis fantastiske julemarked sætter os til bords i de historiske rammer i Grøften.

Kl. 12.30 byder vores direktør Heidi Maak velkommen sammen med Vitus-nisserne, og så venter et par hyggelige timer i rigtig godt selskab. Menuen består af Grøftens luksusjuleplatte med lidt til ganen efterfuldt af risalamande. Mon ikke, der også gemmer sig en mandel i en af skålene - og ikke mindst en rigtig god mandelgave til en heldig gæst. Vi har naturligvis også igen i år sørget for et stemningsfuldt og underholdende indslag. 

Når vi har spist os mætte i den gode julemad og ønsket hinanden god jul, har mørket sænket sig over haven. Her slutter den programsatte del af dagen. Arrangementet inkluderer selvfølgelig entré til Tivoli, så hvad er mere oplagt end at afslutte eftermiddagen med en promenade gennem haven, hvor de mange boder lokker med knas og julepynt? Hvert år har Tivoli pyntet op til den helt store guldmedalje, så man kan sagtens få flere timer til at gå med at kigge på de smukke udstillinger og de utallige julelys. Et bedre sted kan vi ikke forestille os til vores årlige julefrokost i Vitus Verden.

Dato: Torsdag 13/12-2018
Tid: 12.30 - ca. 15.30
Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V

Pris inkl. entré: 499 kroner pr. person
Pris ekskl. entré: 449 kroner pr. person.

Prisen inkluderer:

  • 1 x Grøftens luksusjuleplatte med to slags sild, fiskefilet, gravad laks, hønsesalat, sylte, kamsteg, medister og risalamande
  • 1 glas øl, vin eller vand
  • 1 x snaps
  • Entré til Tivoli med julemarked

Ønsker du selv at sørge for entréen, eller har du f.eks. årskort til Tivoli, tilbydes en rabat på 50 kroner. 

Bestilling:
Arrangementet kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.
Pladserne er begrænsede, og vi anbetaler derfor hurtig bestilling.

Julefrokost i Grøften.

Julefrokost i Grøften.