Julefrokost i Grøften - Vitus Rejser

Julefrokost i Grøften og julemarked i Tivoli · 2019

UDSOLGT - Ønsker du at stå på venteliste, kan du kontakte os her.

Vores årlige julefrokost i Grøften er blevet en ægte Vitus-tradition, og det er med stor glæde, at vi gentager succesen i 2019. Kom med til decembers hyggeligste arrangement, når vi ønsker hinanden god jul med Vitus Rejsers julefrokost på den populære restaurant Grøften i Tivoli.

Hos Vitus Rejser sætter vi en ære i at "jule" hele december, og tusindvis af gæster rejser hvert år med os ud i verden på stemningsfulde julemarkeds-, jule- og nytårsrejser. De gode, danske juletraditioner har dog en særlig plads i vores hjerter, og der er ikke noget så hyggeligt som en ægte, dansk julefrokost.

Det glæder os derfor at kunne indbyde til en stemningsfuld, sjov og ikke mindst julet eftermiddag i Carstensens gamle have. Glæd dig til at sætte dig til bords i Grøftens historiske rammer omgivet af Tivolis fantastiske julemarked - det bliver næsten ikke mere klassisk dansk.

God mad og overraskelser i godt selskab
Klokken 12.30 byder vores direktør Heidi Maak velkommen sammen med Vitus-nisserne, og så venter et par hyggelige timer i rigtig godt selskab. Menuen består af Grøftens juleplatte med lidt til ganen efterfuldt af risalamande. Mon ikke der gemmer sig en mandel i en af skålene? Og ikke mindst en rigtig god mandelgave til en heldig gæst. Vi har naturligvis igen i år sørget for et stemningsfuldt og underholdende indslag. 

Når vi har spist os mætte i den gode julemad og ønsket hinanden glædelig jul, har mørket sænket sig over haven. Her slutter den programsatte del af dagen. Arrangementet inkluderer selvfølgelig entré til Tivoli, så hvad er mere oplagt end at afslutte eftermiddagen med en promenade gennem haven, hvor de mange boder lokker med knas og julepynt? Hvert år har Tivoli pyntet op til den helt store guldmedalje, så man kan sagtens få flere timer til at gå med at kigge på de smukke udstillinger og de utallige julelys. Et bedre sted kan vi ikke forestille os til vores årlige julefrokost i Vitus Verden.

Dato: Torsdag d. 12. december 2019
Tid: 12.30 - ca. 15.30
Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V

Pris inkl. entré: 499 kroner pr. person
Pris ekskl. entré: 449 kroner pr. person.

Prisen inkluderer:

  • 1 x Grøftens juleplatte med en slags sild, stegt rødspættefilet, gravad laks, frikadelle med surt, kamsteg og risalamande
  • 1 glas øl, vin eller vand
  • 1 x snaps
  • Entré til Tivoli med julemarked

Ønsker du selv at sørge for entreen, eller har du f.eks. årskort til Tivoli, tilbydes en rabat på 50 kroner. 

Bestilling:
UDSOLGT - Ønsker du at stå på venteliste, kan du kontakte os her.