Flodkrydstogt på Rhinen

Et krydstogt på Rhinen er ren nostalgi og romantik! Vi sejler på Rhinens smukkeste strækninger og besøger en perlerække af charmerende tyske vinbyer undervejs.

Flodkrydstogt på Rhinen

Naturskønne landskaber og hyggelige byer danner rammerne for vores flodkrydstogter på Rhinen, der tager dig med til nogle af Tysklands hyggeligste områder. Her ser vi seværdigheder og blive præsenteret for historierne bag de byer, som vi besøger undervejs. Oplev alt lige fra små idylliske vinbyer til spændende storbyer. Og hvem ved, om sirenens sang vil lyde, når vi passerer den sagnomspundne Lorelei-klippe?

Ombord på skibet beretter vores dygtige rejseleder spændende historier om det forbipasserende landskab, så du bliver klogere på vores spændende naboer mod syd samtidig med, at du kan slappe af og nyde de flotte omgivelser. På alle vores krydstogter på Rhinen har vi vores egen 4- eller 5-stjernede bus med, så vi bliver transporteret sikkert frem og tilbage, når vi skal på fælles eventyr. Vores flodkrydstogtskibe er altid indrettet med restaurant, bar og et soldæk, hvor du nyder udsigten fra første parket. Med plads til cirka 100-150 gæster er stemningen ombord hyggelig og intim. Glæd dig til en rejse, du sent vil glemme!

Flodkrydstogter i Europa

Vidste du i øvrigt, at vi sejler på mange flere af Europas bugtende vandveje? Her går vi på opdagelse i Europas kulturrigdomme og enestående natur. På alle vores flodkrydstogter er de fleste udflugter og måltider inkluderet i rejsens pris.

Se alle vores flodkrydstogter her. 

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.