Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi med jævne mellemrum til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

På alle vores oversøiske rundrejser og oversøiske krydstogter er inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederen og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dato og sted et par måneder før, du skal afsted på din drømmerejse. Alle foredrag afholdes i hyggelige rammer på vores kontor i Sølvgade 15-17, 1307 København K. Det er altid gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. For tilmeldinger gælder først-til-mølle-princippet.

Nedenfor kan du se en oversigt over kommende rejseforedrag. Ønsker du at blive tilmeldt et rejseforedrag, skal du klikke på tilmeld-linket ved den enkelte rejse. 

Kommende rejsefordrag: 

Etiopien · I Dronningen af Sabas fodspor

Foredraget er udsolgt.

Tilmeld dig til ventelisten her. 

Foredragsholder: Kirsten Hansen, Produktchef
Dato: 11. december
Tid: Kl. 16.30 - 18.00
Sted: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 København K

Læs mere om rejsen her.