Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi med jævne mellemrum til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Det er altid gratis at deltage i vores rejseforedrag, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. For tilmeldinger gælder først-til-mølle-princippet. Ønsker du at blive tilmeldt et rejseforedrag, skal du klikke på tilmeld-linket ved den enkelte rejse. 

Etiopien · I Dronningen af Sabas fodspor

Etiopien er et ægte eventyrland, hvor myter og gamle fortællinger bliver lyslevende. Her venter en usædvanlig kultur og historie. Er du nysgerrig på, om din næste rundrejse skal være i Etiopien, så kom med, når vi inviterer til en hyggelig aften, hvor vores produktchef Kirsten Hansen præsenterer rejsen, og du får mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Læs mere om rejsen her. 

Gratis inspirationsforedrag om rejser i Etiopien.

Gratis inspirationsforedrag om rejser i Etiopien.

Foredragsholder: Kirsten Hansen, produktchef
Dato: 22. august
Tid: Kl. 16.30 - 17.30
Sted: Vitus Rejser, Sølvgade 15, 1307 København K

Tilmeld dig til foredraget her.

 

På opdagelse i Costa Rica

Costa Rica er et af verdens absolut smukkeste lande, og på denne eventyrlige nye rejse, får du store naturoplevelser i Mellemamerikas grønne paradis! Hele rejsen er et stort natureventyr med de skønneste blomster, planter og et mangfoldigt dyre- og fugleliv. Kom, og hør nærmere om rejsen til Costa Rica, når vi inviterer til en hyggelig aften, hvor vores direktør Heidi Maak præsenterer rejsen, og du får mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Læs mere om rejsen her. 

Foredragsholder: Heidi Maak Glinvad, adm. direktør
Dato: 27. august
Tid: Kl. 16.30 - 17.30
Sted: Vitus Rejser, Sølvgade 15, 1307 København K

Tilmeld dig til foredraget her.