Gratis inspirationsforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi med jævne mellemrum til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Alle foredrag afholdes i hyggelige rammer på vores kontor i Sølvgade 15-17, 1307 København K. Det er altid gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. For tilmeldinger gælder først-til-mølle-princippet.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores aktuelle foredrag. Du tilmelder dig ved at klikke på tilmeld-linket ved den enkelte rejse. 

Rejseforedrag: Florida & Miami · Langtidsrejse

Tilmeld dig foredraget her. 

Foredragsholder: Lisa Tomlinson, rejseleder
Dato: 6. november
Tid: Kl. 17.00 - 18.30
Sted: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 København K

Læs mere om rejsen her. 
 

Inkluderet foredrag ved køb af rejse:

På alle vores oversøiske rundrejser og oversøiske krydstogter er inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederen og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dato og sted et par måneder før, du skal afsted på din drømmerejse.