Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi med jævne mellemrum til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Det er altid gratis at deltage i vores rejseforedrag, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. For tilmeldinger gælder først-til-mølle-princippet. Ønsker du at blive tilmeldt et rejseforedrag, skal du klikke på tilmeld-linket ved den enkelte rejse. 

På opdagelse i Israel

Drømmer du om at opleve Det Hellige Land på en konstrastfyldt rundrejse? Vitus Rejser inviterer til en hyggelig aften i rejseinspirationens tegn, hvor vores erfarne produktchef Kirsten Hansen præsenterer vores nye rundejse til Israel.

Bliv klogere på rejsens program, der blandt andet byder på oplevelser i Jerusalem ved Grædemuren, på Tempelpladsen og i Gravkirken. Rejsen fører os også gennem en palet af varieret natur lige fra tranedans i Hula Naturreservatet til Golanhøjdernes vinstokke. Som en perfekt afslutning på en indholdrig ferie nyder vi de sidste dage med selvforkælelse, afslapning og ro i det helt unikke område ved det salte døde hav.

Vil du vide mere? Så se rundrejsen til Israel her. 

     

      Foredrag: På opdagelse i Israel
      Foredragsholder: Kirsten Hansen, Produktchef 
      Dato: 15/1-2020 kl. 16.30-17.30
      Adresse: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 København K.

     Tilmeld dig foredraget her.