Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi med jævne mellemrum til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Det er altid gratis at deltage i vores rejseforedrag, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. For tilmeldinger gælder først-til-mølle-princippet. Ønsker du at blive tilmeldt et rejseforedrag, skal du klikke på tilmeld-linket ved den enkelte rejse. 

Rejser til Japan

Drømmer du om at tage på rundrejse i Japan? Så kom og hør nærmere om vores rejser til Japan, når vores Produktchef Kirsten Hansen præsenterer Japan i blomst og Japan i farver. Japan er et effektivt samfund med sans for sublim service, ærlighed, ultramoderne teknologi og præcision og her lever fortiden, nutiden og tilmed det futuristiske side om side. Kom afsted i det blomsterende forår eller i det farvestrålende efterår. Se begge rejser til Japan her.

Foredragsholder: Kirsten Hansen, Produktchef 
Dato: 3. juli kl. 16.30-17.30
Adresse: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 København K

Tilmeld dig til foredraget her.

 

 

På opdagelse i Costa Rica

Costa Rica er et af verdens absolut smukkeste lande, og på denne eventyrlige nye rejse, får du store naturoplevelser i Mellemamerikas grønne paradis! Hele rejsen er et stort natureventyr med de skønneste blomster, planter og et mangfoldigt dyre- og fugleliv. Kom, og hør nærmere om rejsen til Costa Rica, når vi inviterer til en hyggelig aften, hvor vores direktør Heidi Maak præsenterer rejsen, og du får mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Læs mere om rejsen her. 

Foredragsholder: Heidi, Direktør hos Vitus Rejser
Dato: 27. august
Tid: Kl. 16.30 - 17.30
Sted: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 København K

Tilmeld dig til foredraget her.