Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den drømmerejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Det er altid gratis at deltage i vores rejseforedrag, men tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. 

Ekspeditionskrydstogt i Grønland & Diskobugten

    Foredrag: Ekspeditionskrydstogt i Grønland & Diskobugten
    Foredragsholder: Alf Tornberg, rejseleder
    Dato: 4/2 kl. 18.00-19.00
    Adresse: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 Kbh K.   

    Foredraget tagar udgangspunkt i vores unikke ekspeditionskrydstogt
    til Grønland og Diskobugten.

    Tilmeld dig foredraget her.
 

Rocky Mountains & Krydstogt til Alaska

 
    Foredrag: Rocky Mountains & krydstogt til Alaska
    Foredragsholder: Marianne Bennetsen, rejseleder
    Dato: 17/2 kl. 18.00-19.00
    Adresse: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 Kbh K.   

    
   Glæd dig til at høre, om vores enestående rejse til Rocky Mountains
   & krydstogt til Alaska. 
    
    
   Tilmeld dig foredraget her.

 

Krydstogter på de russiske floder 

Ruslands utrolige og dramatiske historie er allestedsnærværende uanset, hvor du rejser til. Rusland er, som Winston Churchill sagde ”en gåde i et mysterium pakket ind i et paradoks”. Rejs med Vitus Rejser til Rusland, verdens største land, og oplev en fascinerende historie, diversitet og imponerende natur.

Med over 25 års rejseerfaring i rejser til Rusland sørger vi for, at du får lidt af det hele med, også er vi i ekstra gode hænder med Berit Aalund, som vores rejseleder. Berit har nemlig boet i Sankt Petersborg, også ved hun en masse om Ruslands dramatiske kultur, hemmelighedsfulde kultur og facinerende natur. Vil du vide mere om vores rejser til Rusland?  Se alle vores til Rusland her.

    
    Foredrag: Krydstogter på de russiske floder
    Foredragsholder: Berit Aalund, rejseleder
    Dato: 20/2 kl. 16.30-17.30
    Adresse: Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 Kbh K.   

    
   

   
Tilmeld dig foredraget her.

 

New York & Washington

”Start spreading the news I’m leaving today. I want to be part of it - New York, New York”. Sådan sang crooneren Frank Sinatra om New York, og vi forstår ham til fulde. New York er mulighedernes by, og her hersker en ganske særlig stemning, som ikke findes magen til andre steder i verden. Her lever alle typer mennesker og utallige kulturer side om side - New York er i sandhed fyldt med kontraster. Det er en by, der sprudler, fascinerer - og som aldrig sover.

Bliv klogere på vores flotte rundrejse til to af USA's mest storslåede storbyer, der viser dig alt det bedste, som de to metropoler New York og Washington DC. har at byde på. Vores dygtige rejseleder Lisa Tomlinson, som er født og har boet i USA i mange år tager os med på en rejse til mægtige USA. Se rundrejsen til USA her. 

     

      Foredrag: New York & Washington
      Foredragsholder: Lisa Tomlinson, rejseleder 
      Dato: 5/3 kl. 16:30-17:30
      Adresse:
 Vitus Rejser, Sølvgade 17, 1307 Kbh K.  

      
     

      
      Tilmeld dig foredraget her.

      

 

Vitus´ Verden · Inspirationskrydstogt til Oslo

Sejl med Vitus Rejser og DFDS fra Kongens København til det spirende forår i Oslo, når vi inviterer på et skønt og inspirerende minikrydstogt med et nøje sammensat program til en ekstraordinær god pris. Undervejs mod Oslo vil vores dygtige rejseledere og foredragsholdere gøre dig klogere på udvalgte rejsemål og rejseformer.

Glæd dig blandt andet til at høre om flodkrydstogtets fortræffeligheder, bliv klogere på de spirerende rejselande bag det gamle jerntæppe, lad dig inspirere til dit næste rejseeventyr hos vores tyske naboer eller brødre mod nord og meget, meget mere.

I løbet af dagene vil der desuden være rig lejlighed til at få nogle gode rejsesnakke med Vitus Rejsers personale og fremme i Oslo, kan du vælge at deltage i en spændende byrundtur. Ombord har vi naturligvis sørget for halvpension, som nydes i den flotte Restaurant 7 Seas. Vil du vide mere? Så se minitogtet her. 

     

      Foredrag: Vitus´ Verden · Inspirationskrydstogt til Oslo
      Foredragsholder: Mange foredrag på programmet
      Dato: 8/3-10/3-2020
      Sejl med Vitus Rejser og DFDS fra Kongens København til Oslo t/r.