Klingenberg Rejser

Ærø · Julemarked · Klingenberg Rejser

Busrejser
3 Dage

Ærø oser af julestemning. De hyggelige gader er flot pyntede og duften af øens berømte pandekager samt de små julemarkeder rundt på øen gør det umuligt ikke at blive grebet af stemningen.

Vi besøger selvfølgelig Ærøskøbings romantiske julemarked, hvor boderne er stillet op på byens hyggelige torv, og der bliver tid til at slentre omkring i de brolagte gader, hvor butikker og boder frister med lokale produkter og delikatesser.

Rammerne om vores ophold er det gode Hotel Ærø i Marstal, der sørger for ægte dansk julemad og byder på en stor julebuffet med bl.a. lokalt fanget fiskefilet, hjemmelavede frikadeller, ribbensteg,...

Ærø oser af julestemning. De hyggelige gader er flot pyntede og duften af øens berømte pandekager samt de små julemarkeder rundt på øen gør det umuligt ikke at blive grebet af stemningen.

Vi besøger selvfølgelig Ærøskøbings romantiske julemarked, hvor boderne er stillet op på byens hyggelige torv, og der bliver tid til at slentre omkring i de brolagte gader, hvor butikker og boder frister med lokale produkter og delikatesser.

Rammerne om vores ophold er det gode Hotel Ærø i Marstal, der sørger for ægte dansk julemad og byder på en stor julebuffet med bl.a. lokalt fanget fiskefilet, hjemmelavede frikadeller, ribbensteg, æbleflæsk, ris á la mande og mange andre lækkerier efterfulgt af levende musik og dans.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet ved, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser - program

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
350,-
Afbestillingsforsikring
156,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation
 • 2 nætter i Marstal på Ærø Hotel
 • 2 x morgenmad
 • 1 x frokost
 • 1 x middag
 • 1 x middag, inkl. husets vin, øl og sodavand mellem kl. 18.00-21.00
 • Ophold ved Dybbøl Mølle
 • Rundtur på Ærø  
 • Julemarked på Ærø
 • 1 x musik, dans og underholdning
 • Kombineret chauffør og rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Klingenberg Rejser · Rute 4

Udrejse Hjemrejse
08.15 Kalundborg Station, Banegårdspladsen 2 18.15
08.40 Gørlev, Algade 33 17.50
08.55 Høng, Jernbanevej 6 17.35

Klingenberg Rejser · Rute 5

Udrejse Hjemrejse
06.45 Valby Station, Lyshøjgårdsvej 60 19.45
07.05 Glostrup, Buslomme Sydvestvej ved Tøffelmagerstien 19.25
07.20 Høje Taastrup, Banestrøget 7 19.10
07.40 Roskilde, Buslomme overfor Køgevej 58 18.50
08.10 Ølby Station, Ølbycenter 2 18.20
08.35 Ringsted Station, Jernbanevej 1 17.55
08.50 Sorø Busterminal, Rådhusvej 10 17.40
09.10 Slagelse, Ndr. Stationsvej 17 17.20
09.30 Korsør, Casper Brands Plads 17.00

Klingenberg Rejser · Rute 5A

Udrejse Hjemrejse
05.00 Helsingør, Stationspladsen 2, Busplads v. gangbroen, Sundsiden 21.10
05.30 Hillerød, Nordre Jernbanevej 35 20.40
05.50 Holte, Holte Stationsvej 38 20.20
06.05 Lyngby, Jernbanepladsen 59 20.05

Klingenberg Rejser · Rute 6

Udrejse Hjemrejse
08.00 Vordingborg, Banegårdspladsen 4 18.30
08.30 Næstved, Sct. Jørgens Park 92 18.00
08.50 Fuglebjerg, Busterminalen Sandvedvej 17.40
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser

Klingenberg Rejser er blevet en del af Vitus Rejser, og fremover vil du derfor finde alle Klingenbergs velkendte rejser her på Vitus Rejsers hjemmeside. Rejsernes indhold, program og priser har vi dog ikke pillet, og du vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen.

Du kan se alle Klingenberg Rejser her.

Dagsprogram

1. dag:

Udrejse over storebælt. Frokost på Den Gamle Grænsekro. Ophold ved Dybbøl Mølle. Færge fra Fynshav til Søby. Indkvartering på hotellet.

2. dag:

Rundtur på øen med lokal guide. Tid på egen hånd i Ærøskøbing og på julemarked. Julebuffet om aftenen med musik og dans.

3. dag: 

Julemarked i Måehallen. Hjemrejse med færgen fra Svendborg.

Oplevelser på rejsen

Den Gamle Grænsekro og Dybbøl Mølle

Vi spiser frokost på Den Gamle Grænsekro. Efter frokosten kører vi mod Fynshav hvor ”Ellen” skal sejle os til Ærø. På vejen har vi et ophold ved Dybbøl Mølle, et af Danmarks absolut mest historiske steder.

Rundtur på øen og julemarked i Ærøskøbing

I dag starter vi dagen med en rundtur rundt på Ærø med lokal guide. Ærø har utrolig meget historie og med en guide der kender øen som sin egen bukselomme, er der sjove historier og spændende fortællinger i vente.
Efter rundturen bliver der god tid på egen hånd, til at nye Ærøskøbing og deres hyggelige julemarked, der spreder sig rundt i de gamle gader i byen.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet hvor der bliver lidt tid til at slappe af, inden den store julebuffet og musik og dans.

Julemarked i Søby

Vi tager til julemarked i Måehallen i Søby, der er flot pyntet op og byder på masser af små stande, hvor de lokale butikker lokker med alt fra ærøsk honning til flot håndarbejde, samt selvfølgelig kaffe og æbleskiver.

Midt på eftermiddagen tager vi færgen til Svendborg og fortsætter det sidste stykke hjem til Sjælland.

Hotelinformation

Ærø Hotel ***, Marstal
VisSkjul

Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser, restaurant med panoramaudsigt, hyggeligt barområde, petanquebaner, fitnesscenter og opvarmet indendørs pool (åben fra 1. maj til 30. september) Ærø’s største hotel. Hotellet er beliggende blot 10 minutters gang fra Marstal centrum.

I 2021 blev Ærø Hotel Danmarks allerførste voksenhotel med en aldersgrænse på minimum 16 år. Her vil der være garanti for voksenatmosfære og ikke mindst tid til fordybelse i ro og mag. 

Værelser

Værelserne er stilrent og hyggeligt indrettet. Der er lagt vægt på gode danske designprincipper og et indbydende miljø. Alle værelser har tv, telefon, skrivebord, gratis WiFi og badeværelse. 

Læs mere om hotellet her. 
 

Ærø Hotel.
Ærø Hotel.