Vitus Rejser

Rejser for voksne

Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vores rejser spænder vidt geografisk set, men alle rejser har fokus på det kulturelle, gastronomiske og sociale indhold. Vi  sætter ingen nedre aldersbegrænsning for vores rejsende og både barnlige voksne og voksne børn er velkomne. Husk bare, at voksen ikke er lig med kedelig.  
 
Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål. 
 

De bedste minder

Mange af livets bedste minder stammer fra gode rejseoplevelser, og de mest mindeværdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger derfor stor vægt på fælleskabet på vores rejser. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt. 
 
På vores rejser tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Nogle rejser kan, ved første øjekast, virke dyre, men vi vælger ofte at inkludere så meget i prisen, at man bare kan læne sig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem i bagagen som muligt.
 

Kulinarisk kultur

At rejse er at spise. Der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen som alt det andet. 
 
På alle vores rejser gør vi meget ud af at få lokale gastronomiske oplevelser. Derfor tager vi ofte til vinsmagning i Italien, på trøffeljagt i Kroatien, til whiskeysmagning i Irland, og vi spiser selvfølgelig en traditionel sushimiddag 
i Japan. Vi tager også på østerssafari på Rømø.
 
Maden er selvfølgelig kun en del af et lands kultur, og der er altid en masse historie, natur og seværdigheder, der skal opleves. På en Vitus rejse oplever du selvfølgelig de største og mest kendte seværdigheder, men vi gør også en dyd ud af de mindre kendte – men mindst lige så store – oplevelser. 
 

Navnet Vitus

Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. 
 

Mere end 40 år med glade gæster

Hos Vitus Rejser er vi stolte af vores lange historie. Vores første busser trillede ud på Europas veje i 1973, i 1987 lettede vores første flyrejsende og i 1992 kom flodkrydstogterne til. Gennem alle år har vi fokuseret på at levere gode oplevelser til den voksne rejsende. Den 1/8 2014 skiftede vi navn fra 65-Ferie til Vitus Rejser. Vil du læse mere om baggrunden for vores nye navn? Så klik her, og læs hvad vores adm. direktør Heidi Maak skrev i forbindelse med navneskiftet.
 

Albert Olsens Rejsefond

Vitus Rejser er en 100% dansk fondsejet virksomhed, hvor et eventuelt overskud benyttes i Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handi­cappede samt mindrebe­midlede pensionister.
 

Medlem af

  • Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
  • Rejsegarantifonden medlemsnr. 197. 
  • CVR-nr.: DK-59925628