Vitus Rejser

Rejser for voksne

Vitus Rejser arrangerer rejser for aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vores rejser spænder vidt geografisk, men har alle fokus på det kulturelle, historiske, gastronomiske og sociale indhold.

Vi tilbyder grupperejser med dansk­talende rejseledere, og udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser, krydstogter, vandreferier og langtidsrejser i Europa samt store rundrejser til både kendte og mere ukendte rejsemål i det meste af verden. 

De bedste minder

Mange af livets bedste minder kommer fra gode rejseoplevelser, og de mest minde­værdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger derfor stor vægt på fælles­skabet på vores rejser. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt. 
 
På vores rejser tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Nogle rejser kan, ved første øjekast, virke dyre, men vi vælger ofte at inkludere så meget i prisen, at du bare kan læne dig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem i bagagen som muligt. Du får med andre ord meget for pengene.

At rejse er også at spise

At rejse er som bekendt at leve, men at  rejse er også at spise, for der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen, som alt det andet. På vores rejser gør vi derfor meget ud af, at du får de lokale gastronomiske oplevelser med. Vi smager gerne på landenes egen høst og tager ofte til vin- eller ølsmagninger. Vi spiser sushi i Japan, nyder traditionel tapas i Spanien og smager på Slivovitsa ved Donau. 

Selvom maden er vigtig på en rejse, er den  selvfølgelig kun én af ingredienserne i et lands kultur. Vores rejser er naturligvis også krydret med et væld af kulturelle højdepunkter, hvor vi oplever landenes historie og vigtigste seværdigheder. Vi gør også en dyd ud af, at du skal have oplevelser med hjem, som du måske ikke selv havde fundet frem til. Derfor ser vi også de mindre kendte – men mindst lige så store – seværdigheder. Det hele formidles levende og med stor indsigt af vores kompetente, dansktalende rejseledere.

Navnet Vitus

Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. 

Mere end 40 år med glade gæster

Hos Vitus Rejser er vi stolte af vores lange historie. Vores første busser trillede ud på Europas veje i 1973, i 1987 lettede vores første flyrejsende, og i 1992 kom flodkrydstogterne til. Gennem alle år har vi fokuseret på at levere gode oplevelser til den voksne rejsende. Den 1/8 2014 skiftede vi navn fra 65-Ferie til Vitus Rejser. Vil du læse mere om baggrunden for vores nye navn? Så klik her, og læs hvad vores adm. direktør Heidi Maak skrev i forbindelse med navneskiftet.

Albert Olsens Rejsefond

Vitus Rejser er en 100% danskejet erhvervsdrivende fond, hvor et eventuelt overskud benyttes i Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handi­cappede samt mindre­­­­be­midlede pensionister.

Medlem af

  • Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
  • Rejsegarantifonden medlemsnr. 197. 
  • CVR-nr.: DK-59925628