Flodkrydstogt på Donau

Donaufloden skal opleves! De mange smukke landskaber og idylliske charmerende byer langs floden gør sejlturen på Donau til en ganske særlig oplevelse - for ikke at snakke om de mange hyggelige stunder med de andre rejseglade gæster på krydstogtet, som gør oplevelsen helt unik!

Flodkrydstogt på Donau

Et flodkrydstogt er for dig, der sætter pris på en komfortabel ferie i roligt tempo med et væld af gode udflugter i godt selskab. Du både bor og spiser godt undervejs, og du får altid inkluderet byrundture og udflugter i nogle af Centraleuropas mest levende og interessante byer. Donau går igennem hele 10 lande og strækker sig fra Tyskland til Ukraine. Man kan rolig sige, at vores flodkrydstogter på Donau er luksus krydstogter. Besætningen på skibet samt vores dansktalende rejseleder vil sørge for, at du får en behagelig og indholdsrig rejse – vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på et smukt og oplevelsesrigt krydstogt på Donau, Europas livsnerve!

Du kan gå på opdagelse i alle vores forskellige flodkrydstogter på Donau nedenfor.

Populære flodkrydstogter på Donau

Vi er vilde med Donau, og det ved vi, at I også er! Vores flodkrydstogter an der schönen, blauen Donau er nogle af vores mest populære rejser. Donautogterne scorer hele 4.8 ud af 5 på tilfredshedsbarometeret, når vi beder vores gæster om at vurderer rejserne. Det tror vi, at der er flere grunde til såsom de mange oplevelser og luksuriøse omgivelser ombord på krydstogterne. Vores krydstogter på Donau byder på flotte velbevarede middelalderbyer, stejle klippeskråninger, bugtende marker og store skove - og vi oplever herligheden fra første parket!

Vi holder meget af flodkrydstogter, og derfor har vi et stort udvalg af flodkrydstogter i Europa. 

Se alle vores flodkrydstogter her. 

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.