Rejser for voksne - Om Vitus Rejser

Om Vitus Rejser

Velkommen til en verden af gode rejseoplevelser i godt selskab!

Click here for english version.

Rejser for voksne

Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne. Aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vores rejser spænder vidt geografisk set, men alle rejser har fokus på det kulturelle, historiske, gastronomiske og sociale indhold. 
 
Vi tilbyder grupperejser med dansktalende rejseledere, og udbuddet er stort. Du finder alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser til både kendte samt mere ukendte rejsemål. 

De bedste minder

Mange af livets bedste minder kommer fra gode rejseoplevelser, og de mest minde­værdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger derfor stor vægt på fælles­skabet på vores rejser. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt. 
 
På vores rejser tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Nogle rejser kan, ved første øjekast, virke dyre, men vi vælger ofte at inkludere så meget i prisen, at man bare kan læne sig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem i bagagen som muligt. Du får med andre ord meget for pengene.

Kulinarisk kultur

At rejse er at spise. Der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser  – det er faktisk en ligeså stor del af  oplev­elsen som alt det andet. På vores rejser gør vi meget ud af at få lokale gastronomiske oplevelser. Derfor smager vi gerne på landenes egen høst og tager ofte til vin- eller ølsmag­ninger. Vi spiser sushi i Japan, nyder tradi­tionel tapas i Spanien og smager på Slivovitsa langs Donau. 
 
Maden er selvfølgelig kun en ingrediens i et lands kultur, og der er altid en masse historie, natur og seværdig­heder, der skal opleves. På en Vitus rejse oplever du de største og mest kendte seværdigheder, men vi gør også en dyd ud af de mindre kendte – men mindst lige så store – oplevelser. 

Navnet Vitus

Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. 

Mere end 40 år med glade gæster

Hos Vitus Rejser er vi stolte af vores lange historie. Vores første busser trillede ud på Europas veje i 1973, i 1987 lettede vores første flyrejsende, og i 1992 kom flodkrydstogterne til. Gennem alle år har vi fokuseret på at levere gode oplevelser til den voksne rejsende.

Albert Olsens Rejsefond

Vitus Rejser er en 100% dansk fondsejet virksomhed, hvor et eventuelt overskud benyttes i Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handi­cappede samt mindrebe­midlede pensionister.

Medlem af

  • Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
  • Rejsegarantifonden medlemsnr. 197. 
  • CVR-nr.: DK-59925628