Om Vitus Rejser

Vitus Rejser arrangerer rejser for voksne

Vitus Rejser arrangerer grupperejser for aktive og sociale voksne, der har lyst til at lære nye steder og mennesker at kende. Vores rejser spænder vidt geografisk, men har alle fokus på det kulturelle, historiske, gastronomiske og sociale indhold. 
  
Vi tilbyder grupperejser med dansk­talende rejseledere, og udbuddet er stort. Du finder alt fra busrejserflyrejserkrydstogtervandreferier og langtidsrejser i Europa samt store rundrejser til både kendte og mere ukendte rejsemål i det meste af verden.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at rejse med Vitus Rejser?

Træd ind i vores verden med denne lille inspirationsfilm. Videoen varer 1,5 minut og giver dig en fornemmelse af, hvordan det er at rejse med os.

Grupperejser for voksne

Mange af livets bedste minder kommer fra gode rejseoplevelser, og de mest minde­værdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger derfor stor vægt på fælles­skabet på vores rejser. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt. 
 
På vores rejser tilstræber vi en gennemtænkt, gennemført og gennemsigtig kvalitet. Nogle rejser kan ved første øjekast virke dyre, men vi vælger ofte at inkludere så meget i prisen, at du bare kan læne dig tilbage, nyde rejsen og fokusere på at få så mange mindeværdige øjeblikke med hjem i bagagen som muligt. Du får med andre ord meget for pengene. Du kan læse mere om vores prispolitik her.

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, får du altid

  • En kompetent dansktalende rejseleder
  • Gode flyforbindelser fra din foretrukne lufthavn
  • 4- eller 5-stjernet bus, mulighed for gratis pladsreservation og opsamling 31 lokale steder på Sjælland på vores busrejser
  • Gode 3-, 4- og 5-stjernede hoteller og skibe
  • Mange inkluderede måltider
  • Store, indholdsrige udflugtsprogrammer, inkl. entreer
  • Obligatoriske drikkepenge inkluderet i prisen

Oplevelser til lands, til vands og til bords

At rejse er som bekendt at leve, men at rejse er også at spise, for der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen som alt det andet. På vores rejser sørger vi derfor for, at du får de lokale gastronomiske oplevelser med. Vi smager gerne på landenes egen høst og tager ofte til vin- eller ølsmagninger. Vi nyder sushi i Japan, spiser oliven fra lokalområdet i Italien og væder ganen med Slivovitsa langs Donau. Selvom maden er vigtig på en rejse, er den selvfølgelig kun én af ingredienserne i et lands kultur. Vores rejser er naturligvis også krydret med et væld af kulturelle højdepunkter, hvor vi oplever landenes historie og vigtigste seværdigheder. Vi gør også en dyd ud af, at du skal have oplevelser med hjem, som du måske ikke selv havde fundet frem til. Derfor ser vi også de mindre kendte – men mindst lige så store – seværdigheder. Det hele formidles levende og med stor indsigt af vores kompetente, dansktalende rejseledere.

Over 50 års rejseerfaring

Hos Vitus Rejser er vi stolte af vores lange historie. De første spæde skridt blev taget med tilbud på charterferier i 1966, og herefter gik det hurtigt med at indtage hele verden. Vores første busser trillede ud på Europas veje i 1973, dengang under navnet 65-Ferie, i 1987 lettede vores første flyrejsende, og i 1992 kom flodkrydstogterne til. Gennem alle år har vi fokuseret på at levere gode oplevelser til den voksne rejsende.

Navnet Vitus Rejser

Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. Navnet Vitus signalerer vitalitet, eventyrlyst og mod på livet - alle egenskaber, vi kan genkende i vores rejsende.

Vitus Rejser - En fond med socialt ansvar

Vitus Rejser er en 100% dansk fondsvirksomhed, hvor et eventuelt overskud blandt andet uddeles til Albert Olsens Rejsefond. 

At Vitus Rejser er en social fond forplanter sig til alle grene af vores virksomhed. Vi sætter både hinanden, vores gæster og samarbejdspartnere i højsædet med stor respekt for vores virksomheds formål. Loyalitet, ærlighed og ansvarlighed er nogle af de nøgleord vi arbejder efter. På vores busrejser, hvor turen går fra Sjælland videre ud i verden, benytter vi os også udelukkende af danske vognmænd og danske chauffører, der er ansat på danske vilkår og overenskomster. Vi vægter generelt et godt gensidigt samarbejde meget højt, og det betyder blandt andet, at vi i 2016 kunne fejre 20-års jubilæum med Hotel Unter den Linden i Assmannshausen og 30-års jubilæum med Hotel Mitterer i Saalbach. I 2017 kippede vi med flaget for 40 års samarbejde med Hotel Gudhjem på Bornholm

Fonden Vitus Rejser, under hovednavnet Fonden 65-Ferie, drives i det daglige af adm. direktør Heidi Maak og økonomidirektør Ingefred Egehave i samarbejde med Vitus Rejsers bestyrelse. Bestyrelsen administrerer desuden Albert Olsens Rejsefond.

Du kan læse mere om bestyrelsens sammensætning her. 

Albert Olsens Rejsefond

Vitus Rejser er en erhvervsdrivende fond, og der er derfor ingen aktionærer, som skal have del i overskuddet. Et evt. overskud i Vitus Rejser går til Albert Olsens Rejsefond, der er med til at forbedre rejsemulighederne for en gruppe mennesker, som er udfordret af fysiske eller psykiske årsager. Det kan f.eks. være en svagtseende, der skal have en hjælper med for at kunne komme ud at rejse. Det kan også være en gruppe med fysisk eller psysisk handicappede, som skal have tilskud til et specialsammensat rejseprogram med egen bus for at få de berigende rejseoplevelser, som de – ligesom alle andre –  drømmer om. Ønsker du at søge om fondstilskud, kan du rekvirere et ansøgningsskema på: info@vitus-rejser.dk. Siden Albert Olsens Rejsefond blev skiftet i 1970´erne, har fonden uddelt støttemidler for mere end 35 millioner.

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, så vælger du også at give en hjælpende hånd til dine medmennesker. Noget der ligger Vitus Rejsers adm. direktør Heidi Maak stærkt på sinde:

"For mig personligt er det utroligt vigtigt, at jeg har min daglige gang i en virksomhed, hvor vi udviser medmenneskelighed, nærvær og hjælpsomhed i fællesskab."

Velkommen til en verden af gode oplevelser i godt selskab!

Vitus Rejser er medlem af

  • Rejsegarantifonden medlemsnr. 197. 
  • Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
  • CVR-nr.: DK-59925628

Click here for english version.