Italien
I ro og mag
Busrejser

Gardasøen & Garda

Fra 9.699,- pr. person

11 dage

 • 2024:
 • aug
 • sep
 • okt

Garda ved Gardasøen er et ægte italiensk ferieparadis. Her er klimaet behageligt og byen er charmerende. Vi bor tæt ved den billedskønne Gardasø på det 3-stjernede Hotel Palme & Suite, der er et dejligt hotel med to poolområder og i passende gåafstand til den gamle bydel og Gardasøen.

Gardasøen og Garda er og bliver en sand italiensk klassiker. Gardasøen er Italiens største sø og et af landets mest populære rejsemål - og det er der rigtig gode grunde til. 

De omkringliggende bjerge giver nemlig læ og et dejligt mildt klima, og naturen i området er betagende. 

De mange gamle byer ved søens bred er hyggelige og atmosfærefyldte, og i Garda by er stemningen rolig og afslappet.

Her finder du snævre gader, en livlig og pittoresk søpromenade og masser af små listige steder, hvor du kan nyde en kølig øl eller en veltillavet cappuccino. Vores 3-stjernede hotel ligger kun 500 meter fra bymidten og den pittoreske søbred.

Aftenhygge ved Gardasøen i Italien.

På rejsen er der inkluderet masser af gode oplevelser, og bortset fra enkelte frokoster er der helpension på rejsen.

Vi har inkluderet udflugter til flere af de omkringliggende byer ved søen samt til Romeo og Julies smukke hjemby, Verona, som emmer af kultur og romantik. Romeo og Julies balkon skal naturligvis opleves,  og det samme gælder den imponerende Arena di Veron på Piazza Bra.

Vi skal selvfølgelig også ud at sejle på den smukke Gardasø, og vi skal køre langs søen og nyde de hyggelige små byer og den smukke natur. Vi har også indlagt en fridag, hvor rejselederen gerne kommer med forslag til ture ud i det blå.

Er der stemning for det, arrangerer rejselederen gerne en tur med det offentlige til Peschiera del Garda og en slentretur i den gamle bydel.

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • Afr. 26/9: 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • Afr. 11/7, 29/8, 5/9 og 3/10: 2 overnatninger i Midttyskland
 • Afr. 12/9 og 26/9 - I ro og mag: 3 overnatninger i Midttyskland
 • 1 overnatning i Østrig
 • Afr. 11/7, 29/8, 5/9 og 3/10: 7 nætter i Garda på Hotel Palme & Suite***
 • Afr. 12/9 og 26/9 - I ro og mag: 6 nætter i Garda på Hotel Palme & Suite***
 • 10 x morgenmad (2.-11. dag)
 • Afr. 11/7, 29/8, 5/9, 19/9 og 3/10: 4 x frokost (1. 2. 3. og 10. dag)
 • Afr. 12/9 og 26/9 - I ro og mag: 4 x frokost (1. 2. 3. og 9. dag)
 • 10 x middag (1.-10. dag)
 • Afr. 11/7, 29/8, 5/9, 19/9 og 3/10: Byvandring i Garda
 • Afr. 12/9 og 26/9 - I ro og mag: Byrundtur med turisttog i Garda
 • Udflugt til Malcesine og Riva del Garda med sejltur på Gardasøen
 • Byvandring i Verona
 • Besøg i Sirmione
 • Besøg på vingård, inkl. vinsmagning
 • Afr. 11/7, 29/8, 5/9, 19/9 og 3/10: Besøg på italiensk marked.
 • Afr. 12/9 og 26/9 - I ro og mag: Besøg og lille byvandring i Nürnberg
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi datoerne med vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.

I ro og mag

Afr. 16/5, 12/9 og 26/9: I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her tager skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Du kan læse mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger".

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder I ro og mag her.

Praktiske informationer

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.