Spanien
LangtidsrejserI ro og mag
Flyrejser

Costa del Sol & Fuengirola · Langtidsrejse · I ro og mag

Fra 18.499,- pr. person

22 dage

 • 2024:
 • okt

Tag med på "I ro og mag"-langtidsferie i danskerbyen Fuengirola på Costa del Sol. Her bor du godt på det 4-stjernede Hotel Yaramar i første række til strandpromenaden og Middelhavet. Denne rejse passer godt til dig, der er dårligt gående.

På rejser med vores "I ro og mag"-koncept, skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Disse langtidsrejse passer derfor godt til dig, der er dårligt gående. 

På denne rejse, skal vi bo i Fuengirola. Byen ligger godt og vel 30 kilometer sydvest for Málaga og har igennem mange år været en af danskernes foretrukne feriebyer på Costa del Sol. Om sommeren er området velbesøgt, men uden for højsæsonen sættes tempoet ned, og man fornemmer kystens autentiske atmosfære. I gamle dage var Fuengirola et lille fiskerleje, men i dag er det en stemningsfuld ferieby, hvor man har formået at bibeholde den sydspanske charme - særligt i den gamle bydel findes der et væld af smalle stræder med hyggelige pladser, som er fyldt med lokale tapasbarer og restauranter. Byens helt store trækplaster er den syv kilometer lange, lavvandede strand, der indbyder en slentretur i palmernes skygge.

I Fuengirola bor du godt på det 4-stjernede Hotel Yaramar på værelse med delvis havudsigt, da hotellet ligger direkte ud til Middelhavet med strandpromenaden Paseo Marítimo og den kendte Los Boliches-strand. Her bor du i gåafstand til både forretninger, restauranter og caféer, ligesom togstationen på linjen til Málaga ligger blot 550 meter herfra.

Fuengirola og Hotel Yaramar er perfekt til en "I ro og mag"-rejse. Hotellets dejlige placering med god adgang til byen og stranden gør det nemt for dig, som ikke er så godt gående, at hygge dig i nærområdet. På hotellet kan du hver dag nyde en god morgenbuffet, og derudover serveres der hver aften middage med vin og vand til i hotellets restaurant. 

På din langtidsferie kan du se frem til inkluderede udflugter til blandt andet Granada, Costa del Sols hovedby Malaga, den pittoreske bjergby Mijas og ikke mindst et besøg i den mondæne by Marbella. 

Du får selvfølgelig også masser af tid til afslapning og hygge med dine medrejsende. Glæd dig til at opleve Fuengirola, som er et yderst behageligt afbræk fra efteråret og vinterens kolde nordiske vinde. 

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, ca. 244,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Fuengirola på Hotel Yaramar****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 1 x let frokost i Marbella inkl. 1 glas vin
 • 1 x frokost i Mijas
 • 21 x middag, inkl. 1 glas vin og vand
 • Små byvandringer i Fuengirola
 • Udflugt i bus til Marbella
 • Udflugt til Granada
 • Minitogtur i Granada
 • Udflugt til Mijas
 • Udflugt til Málaga
 • Bustur hop on-hop off i Málaga
 • Besøg på vingården Quitapenas med rundvisning og vinsmagning af 3 vine
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Udflugtsprogram

Der tages forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. 

Praktiske informationer

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.