Spanien
Langtidsrejser
Flyrejser

Tenerife & Puerto de la Cruz · Langtidsrejse

Tenerife er den største, grønneste og smukkeste af de kanariske øer, der er berømte for mildt klima, der minder om et lunt forår året rundt. Her venter det gode liv i store suiter på et 4-stjernet hotel kun for voksne.

De Kanariske Øer ligger på samme breddegrad som det nordlige Afrika, hvilket gør Tenerife til det oplagte rejse­mål til en afslappende langtidsferie i vinterhalvåret. Klimaet er subtropisk med gennemsnitstemperaturer på mellem 17 og 25 grader - behageligt og særdeles attraktivt for os, der bor i det kolde nord.

Her bor vi skønt på AluaSoul Orotava Valley - et nyrenoveret og 4-stjernet voksenhotel i den hyggelige by Puerto de la Cruz, hvor der hersker en skøn og ægte kanarisk atmosfære. Byen ligger på en skråning for foden af den store vulkan Teide på den nordlige del af øen. Puerto de la Cruz har cirka 31.000 indbyggere, som sammen med de mange besøgende bidrager til et mangfoldigt bybillede. Vores hotel ligger i den nedre del af byen i et forholdsvist roligt område cirka 2,5 kilometer fra det smukke område Lago Martiánez, der byder på saltvandsbassiner, tropiske laguner og den smukke strandpromenade. Stranden ligger i hotellets nærområde, ligesom der findes både bustoppested, indkøbsmuligheder, cafeer og restauranter i nærheden.

Vi har inkluderet halvpension på vores gode hotel, der dagligt byder på morgenmad og middag, inkl. to glas vin eller øl til maden. Sammen tager vi ud på en række oplevelsesrige udflugter på den frodige ø, ligesom du har mulighed for at deltage i en række ekstraarrangementer, hvis du vil have endnu flere oplevelser. Der er desuden mange muligheder for aktiviteter, og under opholdet sørger vores rejseleder for at krydre rejsen med spændende, uformelle udflugter og arrangementer.

Puerto de la Cruz tilbyder alt, man kan ønske sig på en langtidsferie. Overalt hersker en behagelig stemning, og med sine små gader og charmerende butiksliv er byen særdeles velegnet til hyggelige spadsere­ture. Gør som de lokale, sæt dig på en café med en god kop kaffe og nyd livet, som det former sig i en afslappet kanarisk by.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Tenerife t/r
 • Skatter og afgifter, pt. kr. 246,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Puerto de la Cruz på AluaSoul Orotava Valley****
 • 21 x morgenmad
 • 21 x middag med 2 glas vin/øl/vand til maden
 • Byvandring i Puerto de la Cruz
 • Udflugt til Teide, inkl. frokost
 • Udflugt til Garachico og Icod de los Vinos
 • Udflugt til historiske La Laguna med markedsbesøg
 • Udflugt til aristokratiske La Orotava, inkl. entré til La Casa de los Balcones
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Datoer og priser

Vi har i øjeblikket ingen kommende datoer planlagt for denne rejse.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med alle nyheder, nye kataloger og få gode rejsetips.

Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Ekstraarrangementer

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).