Tyskland
NytårsrejserStorbyferie
Busrejser

Hamborg · Nytår

Tysklands vigtigste havneby er berømt for sine fester og livlige bymiljø, og nytårsaften bliver alle sejl sat til. Vi har booket pladser på den nyrenoverede hjuldamper MS Queen, så vi kan opleve årets festligste aften fra flodsiden. Mens vi sejler gennem byen, nyder vi gallamiddagen ombord med drikkevarer ad libitum, liveband, DJ og ikke mindst en enestående udsigt over Hamborg fra dækket.

Vores gode 4-stjernede hotel Lindner am Michel ligger midt mellem Rådhuspladsen og Reeperbahn.

Her bor vi to nætter, og den korte rejseafstand fra Danmark og hotellets centrale beliggenhed gør, at vi har god tid til at opleve byen.

Glæd dig til at opleve det helt nye bycentrum Hafencity, det historiske Hamborg omkring Rådhuset og det livlige kvarter omkring den berømte gade Reeperbahn.

På rejsens første dag spiser vi middag på den maritimt inspirerede restaurant "Veermaster".

Højdepunktet på rejsen bliver selvfølgelig nytårsaften ombord på den nyrenoverede hjuldamper MS Queen, som byder på de bedste rammer om en festlig nytårsaften. Vi går ombord kl. 19.30 til velkomstdrinks, og derefter er der stor gallabuffet samt fri vin, sekt, øl og vand under hele festen.

Vi bliver underholdt af levende orkester og DJ, og mens vi nyder festen, sejler vi gennem Hamborg og kan beundre byens imponerende skyline fra dækket. Til midnat byder vi det nye år velkomment med manér, inden festen fortsætter frem til kl. 02.00. 

Som altid, når du rejser med Vitus, sejler vi på både ud- og hjemrejsen med Scandlines, så du slipper for den lange omvej over Jylland. Det giver dig en ekstra behagelig rejse.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 2 nætter i Hamburg på Hotel Lindner am Michel ****
  • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
  • 1 x middag (1. dag)
  • 1 x nytårsgalla ombord på hjuldamperen MS Queen inkl. vin, sekt, øl og vand fra kl. 19.30 til kl. 02.00 (2. dag)
  • Byvandring i Hamborg
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.