Rejser til Andalusien

Spaniens milde klima skaber de perfekte forhold for en kulturel og afslappende siesta under varmere himmelstrøg. Nyd en tiltrængt ferie på en af vores flotte rejser til Andalusien.

Rejse til Andalusien

Andalusien er en af de mest alsidige provinser i Spanien. Her findes stadig ægte spansk stemning med tapas, paellas, tortillas, alt godt fra havet, sangria og gode spanske vine. Med over 300 solskinsdage om året er Spanien er et idéelt sted at nyde en afslappende ferie under sydens varme sol.

På vores rejser til Andalusien har vi sørget for at de fleste udflugter og måltider er inkluderet i rejsens pris. Sammen med vores dansktalende rejseleder tager vi dig med til eventyrlige naturområder, små karakteristiske hvide landsbyer og kulturelle storbyer. 

Tag med og oplev Sydspaniens herlige solkyst. Sammen skal vi udforske Costa Tropicals smukke natur med den mange spektakulære klipper og små bugter samt Andalusiens maleriske, hvide byer. På vores rejser til Andalusien har vi sørget for, at du bor tæt på nogle af Spaniens berømte kulturbyer.

Ferie i Spanien

Drømmer du om en siesta under sydens sol, en storbyferie i Barcelona eller noget helt tredje? Hos Vitus Rejser har vi altid et stort og varieret rejseudvalg af flotte rejser til Spanien.

Du kan se alle vores rejser til Spanien her.

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.