Inkl. halvpension og udflugter

Barlinek & Det Idylliske Polen

Busrejser
5 Dage

Populær og dejlig ferie i det hyggelige Barlinek. Vi bor ud til søen på det gode Hotel Barlinek - ophold med halvpension og alle udflugterne er inkluderet i den lave pris. Her er en lille perle i Polen, som ligger blot 350 kilometer fra Rostock. 

Barlinek ligger ved en sø og er omgivet af smuk natur. Her er det umuligt ikke at komme ned i gear og hygge sig i de rolige omgivelser. Barlinek blev oprindeligt kendt som et populært kursted, og byen har bibeholdt sin charme. Vores dejlige hotel ligger direkte ud til den maleriske Barlinek Sø, og der er både...

Populær og dejlig ferie i det hyggelige Barlinek. Vi bor ud til søen på det gode Hotel Barlinek - ophold med halvpension og alle udflugterne er inkluderet i den lave pris. Her er en lille perle i Polen, som ligger blot 350 kilometer fra Rostock. 

Barlinek ligger ved en sø og er omgivet af smuk natur. Her er det umuligt ikke at komme ned i gear og hygge sig i de rolige omgivelser. Barlinek blev oprindeligt kendt som et populært kursted, og byen har bibeholdt sin charme. Vores dejlige hotel ligger direkte ud til den maleriske Barlinek Sø, og der er både muligheder for hyggelige spadsereture langs søen, en shoppingtur eller en afslappende stund på en lokal beværtning. Før 2. verdenskrig hed Barlinek Berlinchen, og man finder mange spor i byen af den tyske fortid. Vi har inkluderet et spændende udflugtsprogram, hvor vi møder polakkerne og får et godt indtryk af livet i Polen.

Rutekort - Barlinek - Sommer 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
200,-
Eneværelse
385,-
Eneværelse med balkon og søudsigt
585,-
Frokostbuffet Rostock-Gedser, inkl. drikkevarer
155,-
Afbestillingsforsikring
205,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 4 nætter på Hotel Barlinek***
 • 1 x brunch (1. dag)
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 2 x frokost (2. og 4. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • Danse- og musikaften på hotellet
 • Lille byvandring i Barlinek
 • Sejltur på Barlinek Sø
 • Besøg på polsk landbrug
 • Byrundtur i Stettin
 • Bryggeribesøg
 • Besøg i Gorzow
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Barlinek

Med vores behagelige bus kører vi mod Tyskland, som vi ankommer til med færgen fra Gedser til Rostock. Ombord nyder vi den gode og store brunchbuffet, og fra Rostock går det i rask tempo mod Barlinek. Vores lokale dansktalende rejseleder møder vi i Polen. Om aftenen disker hotellets køkken op med rejsens første middag.

Inkluderede måltider: Morgenmad (brunch), middag.

2. dag: Barlinek

I dag skal vi se lidt nærmere på vores nye, dejlige omgivelser - både til lands og til vands. Efter en lille byvandring tager vi ud og sejler på Barlinek Sø. Frokosten spiser vi på en lokal gård, hvor bygningerne rummer historier fra dengang, tyskerne regerede området. Der er sågar egen kirke tilknyttet. Vi får en fornemmelse af, hvordan et større polsk landbrug ser ud og hører mere om landbrugets vilkår i Polen. Selv under kommunismen var landbruget på private hænder og er nu i rivende udvikling. 60% af jorden i Polen er opdyrket, og her finder man Europas laveste fødevarepriser. De mange små landbrug havde svært ved at klare sig i konkurrencen, og mange småbrug er blevet slået sammen til større enheder. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Barlinek Sø med vores hotel i baggrunden.

3. dag: Stettin

I dag besøger vi Stettin, der er en af Polens største byer, og som på polsk noget mindre mundret hedder Szczecin. Under byrundturen ser vi blandt andet byens nyrenoverede centrum. Såfremt det er muligt, besøger vi også Stettins tidligere beskyttelsesrum og tunneller. De stammer helt tilbage fra svenskekrigene, men blev udvidet betragteligt under 2. verdenskrig og Den Kolde Krig. Vi hører om livet under jorden, da tunnellerne fungerede som beskyttelsesrum under de mange bombardementer. Vi besøger desuden et shoppingcenter, hvor der er mange spise- og indkøbsmuligheder. På hotellet venter middagen og aften med levende musik til dans.

Inkluderede måltider: Morgenmad, middag.

Spændende Stettin er en af Polens største byer.

4. dag: Bryggeribesøg og Gorzow

I dag skal vi have en god frokost på det lokale bryggeri og smage det gode polske øl. På et lille alternativt bryggeri ser vi, hvordan man brygger øl - næsten som i gamle dage. Bryggeriet producerer et stort udvalg af forskellige øl - fra chokoladeøl til mere almindelige pilsnere. Vi spiser frokost på bryggeriet, inden vi kører til Gorzow. Her er det muligt at gøre et godt køb i byens shoppingcenter eller måske bare slappe af på en beværtning, inden vi vender hjem til Barlinek. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Det gode polske øl.

5. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden vinker vi farvel til Barlinek og kører mod nord. På hjemrejsen besøger vi - hvis tiden tillader det - et shoppingcenter ved Stettin. Her er der tid til indkøb og en formiddagssnack, inden turen går mod Rostock og færgen mod Danmark.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Barlinek ***
VisSkjul

Vores komfortable, familieejede stamhotel ligger lige ned til bredden af den smukke Barlinek Sø og kun cirka 200 meter fra byens centrum. Hotel Barlinek er drevet af Familien Bartek, som altid tager sig godt af deres gæster. Hotellets restaurant er smagfuldt indrettet og har måske egnens bedste køkken, der byder på et udvalg af moderne europæiske retter og mad fra det traditionelle polske køkken. 

Værelser

Alle værelser har telefon, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer. Værelserne, der vender mod søen, har alle balkon (mod tillæg), hvorfra man kan nyde udsigten over vandet.

På enkelte rejser benytter vi desuden værelser i hotellets ​nye tilbygning, den såkaldte "røde bygning". Værelserne i tilbygningen er indrettet som værelserne i hovedbygningen, og det er også her muligt at bestille værelser med søudsigt og balkon mod tillæg. Der er cirka 100 meter fra hovedbygningen til tilbygningen.   

Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.
Hotel Barlinek ligger malerisk ud til byens lille sø.