Bo på Seinen!

Paris & Seinen fra 1. række · 2022

Flyrejser
4 Dage

Oplev kærlighedens by Paris i romantiske omgivelser på Seinen. Vi bor på det dejlige 4-stjernede skib MS Botticelli, hvor vi nyder inkluderet helpension fra skibets raffinerede køkken. I den franske hovedstad oplever vi nogle af de store højdepunkter, ligesom du har tid på egen hånd til at fordybe dig i alle Paris herligheder.

Fortryllende Paris er en af verdens mest eftertragtede storbyer. Byens rige kulturliv, elegance og mange ikoniske attraktioner kombineret med det udsøgte franske køkken gør byen til et populært rejsemål, som man kan vende tilbage til igen og igen - året rundt. 

Udover at rumme et utal af berømte...

Oplev kærlighedens by Paris i romantiske omgivelser på Seinen. Vi bor på det dejlige 4-stjernede skib MS Botticelli, hvor vi nyder inkluderet helpension fra skibets raffinerede køkken. I den franske hovedstad oplever vi nogle af de store højdepunkter, ligesom du har tid på egen hånd til at fordybe dig i alle Paris herligheder.

Fortryllende Paris er en af verdens mest eftertragtede storbyer. Byens rige kulturliv, elegance og mange ikoniske attraktioner kombineret med det udsøgte franske køkken gør byen til et populært rejsemål, som man kan vende tilbage til igen og igen - året rundt. 

Udover at rumme et utal af berømte gader, bygningsværker og museer, er der noget helt særligt og unikt ved Paris. Måske det er parisianernes skødesløse elegance, kultur og livsstil? Måske er det de franske cafeer med sprøde croissanter og smagfuld kaffe, de mange restauranter med lækre vine og den fantastiske gastronomi - bare smag på ordene: croquembouche, guiche, confit de canard, coq au vin, creme brulee... Måske er det de uendelige shoppingmuligheder i en af verdens førende modebyer? 

På denne rejse har du en unik chance for at opleve Byernes By fra en helt ny vinkel. Vi bor nemlig på Seinen, ombord på det franske, 4-stjernede skib MS Botticelli, som ligger for anker i gåafstand til Eiffeltårnet. Her bliver vi forkælet med måltider fra skibets gode franske køkken, mens vi oplever nogle af Paris' største attraktioner på inkludrede byrundture. En aften er der cabaret på underholdningsprogrammet, og de to øvrige aftener kan du se frem til at opleve et smukt oplyst Paris, når vi lægger fra kaj og sejler ad Seinen - byens nok smukkeste "avenue".

Man behøver ikke nøvendigvis tage på museum for at fornemme den allestedsnærværende historie i Paris. Middelalderen kan opleves på nært hold i området omkring Notre Dame, mens du i det spændende kvarter Montmartre kan blive henført til bohemetilværelsen i det 19. århundrede. Eller hvad med at besøge det trendy Marais, som er fyldt med gamle aristokratiske bygninger, og hvor du i dag kan opleve byens jødiske kvarter? Til trods for at Paris har en yderst velfungerende metro, opleves de smukke boulevarder og stemningsfulde gader bedst til fods. Lad dig selv fare vild i de hemmelighedsfulde gader, der bugner af historie, kunst, design og shopping. 

A bientôt à Paris - på gensyn i Paris!

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
999,-
Enekahyt på hoveddæk, kategori B
1.499,-
Enekahyt på øvre dæk, kategori A
1.999,-
Afbestillingsforsikring
375,-
Brændstoftillæg
102,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris t/r
 • Alle skatter og afgifter ca. kr. 929
 • Transfer lufthavn-skib t/r 
 • 3 nætter i Paris ombord på MS Botticelli****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x frokost (2.-3. dag) 
 • 3 x middag (1.-3. dag)
 • Panorama-byrundtur i Paris
 • Udflugt til Montmartre
 • Besøg i Sacré Coeur
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 160,-
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke længere er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse mod Paris

Fra Københavns Lufthavn flyver vi med SAS til Paris. Fra lufthavnen kører vi mod centrum til den sydvestlige del af byen og det 15. arrondissement. Her ligger flodkrydstogtskibet MS Botticelli for anker ved Quai de Grenelle og er klar til at danne base under vores ophold i Paris.

Inden vi kan komme ombord på skibet, har vi et par timer på egen hånd i området. Gå en tur langs Seinen og slå dig ned på en café, og nyd en kop kaffe og en croissant på ægte fransk manér. Har du lyst kan du også følge med rejselederen til Paris' vartegn Eiffeltårnet, som ligger cirka et kvarter gang fra skibet.

Sidst på eftermiddagen bliver vi budt velkommen ombord af skibets besætning. Vi mødes i restauranten og nyder en velkomstmiddag i de hyggelige rammer, og nu hvor mørket er faldet på, har du også mulighed for at nyde udsigten til det oplyste Eiffeltårn. Paris er kendt for sine cabaretforestillinger, og efter middagen kan du frem til et festligt show med musik og dans.

Inkluderede måltider: Middag.

Eiffeltårnet og Seinen i solskin.

Eiffeltårnet og Seinen i solskin.

2. dag: Paris' ikoniske højdepunkter

Efter et dejligt morgenbord er vi klar til at gå i land og opleve nogle af byens store attraktioner på en panoramatur i bus. Seværdighederne ligger som perler på en snor, og i selskab med en lokalguide ser og hører vi om de ikoniske bygningsværker. I området ved skibet kommer vi naturligvis forbi Eiffeltårnet, men også Hôtel des Invalides der i 1600-tallet blev brugt som militærhospital og husede sårede og hjemløse krigsveteraner. Vi krydser Seinen og oplever den 84.000 kvadratmeter store Concordeplads, der domineres af en mere end 3.300 år gammel obelisk. Det var også her at den første guillotine blev opsat under den franske revolution, hvor Ludvig 16. af Frankrig og Marie Antoinette blev henrettet i 1793.

Fra Concordepladsen begynder Paris' legendariske to kilometer lange gade Avenue des Champs-Élysées, som er fyldt med dyre designerbutikker, cafeer og teatre. For enden af avenuen ser vi Place Charles de Gaulle og Triumfbuen, som Napoleon har opført som en hyldest til den franske hær. Under Triumfbuen finder man den ukendte soldats grav, hvor den evige flamme brænder til minde om de faldne soldater under 1. Verdenskrig.

Vi kommer også forbi smukke barokbygning Palais Garnier, som er det ældste operahus i Paris. Ikke langt derfra ligger Place Vendôme, hvor man også kan finde et af Europas fineste luksushoteller, Hôtel Ritz, hvor utallige berømtheder har boet. Vi passerer også kunstmuseet Musée du Louvre, der blandt andet huser Leonardo da Vincis berømte maleri af Mona Lisa, og hvor en stor glaspyramide pryder slotspladsen. Sidst men ikke mindst kommer vi til Ile de la Cité, den naturlige ø i Seinen, hvor man i middelalderen grundlagde byen. Her på øen finder vi Palais de Justice, byens største fængsel under revolutionen og en af de ældste bygninger i byen, Notre Dame de Paris. Kirken er i øjeblikket under genopbygning efter den voldsomme brand i april 2019, der medførte at taget og spiret kollapsede. Den fantastiske gotiske kirke er især kendt fra Victor Hugos roman om Klokkeren fra Notre Dame fra 1831.

Vi er tilbage ved skibet midt på dagen, så du kan nyde din frokost ombord. Eftermiddagen er din egen, og måske du på dagens byrundtur er blevet inspireret til at fordybe dig i en attraktion eller to? Det er nemt at komme rundt i Paris med byens metro.

Om aftenen mødes vi i skibets restaurant og udveksler historier om dagens oplevelser, og efter middagen letter skibets anker og sejler os en tur ned ad Seinen til bydelen La Défense, som er Paris' erhvervsdistrikt med høje og moderne bygninger i glas og stål. Det er et imponerende syn om aftenen, og den futuristiske bydel står i skærende kontrast til Paris' mange charmerende gamle bydele.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Den smukke triumfbue på Champs-Elysees.

Den smukke triumfbue på Champs-Elysees.

3. dag: Montmartre, "landsbyen" i Paris

Formiddagens udflugt går til den nordlige del af byen, hvor vi finder det gamle kvarter Montmartre, som i 1800-tallet var en forstad til Paris. Selvom bydelen er en af de mest besøgte i Paris, så har man alligevel formået at bevare den charmerende middelalderatmosfære med brostenbelagte gader, lave huse og smalle gyder.

Montmartre ligger på en høj cirka 100 meter over Seinen, og øverst på den stejle bakke ligger den smukke hvide basilika Sacré Coeur, hvis kuppel kan ses på lang afstand. Vi besøger selvfølgelig den betydningsfulde katolske kirke i selskab med en lokalguide og hører historien om bygningen. Glæd dig til at nyde den spektakulære udsigt over Paris fra kirkens trappe. I 1800-tallet var området mest beboet af studenter, forfattere og fattige kunstnere, som levede det søde liv i gaderne. Den dag i dag er kvarteret endnu et festligt område med barer, cafeer og det berømte og berygtede Moulin Rouge, der ligger for foden af Montmartre.

Tæt på den smukke kirke ser vi også Place du Tertre, som engang var kunstnernes højborg. Her kan du gå i Renoir, Picasso, Toulouse-Lautrec og Salvador Dali's fodspor. Du kan også nyde en kop kaffe på en af de mange cafeer eller betragte de arbejdende kunstnere på pladsen, som tjener en skilling ved at male portrætter og karikaturer af de mange turister i området.  

Vi er tilbage på skibet midt på dagen, hvor du kan nyde din frokost. Eftermiddagen kan du bruge på egne oplevelser i den spændende by eller slappe af på skibet. Metrostationen Bir Hakeim ligger blot fem minutters gang fra skibet, så det er nemt at komme omkring. Er du til shopping ligger indkøbsgaden Rue Linois blot 500 meter fra skibet, og her kan du også finde det eksklusive franske stormagasin Gallerie La Fayette.

Vi mødes igen i skibets restaurant, som byder velkommen til en hyggelig gallaaften. Som en ekstra bonus letter vi anker, og du kan glæde dig til en stemningsfyldt sejltur gennem Paris, hvor vi kommer forbi mange af byens oplyste seværdigheder. En dejlig aften hvor man for alvor forstår, hvorfor Paris kaldes for lysenes by. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Sacré Coeur troner på toppen af Montmartre.

Sacré Coeur troner på toppen af Montmartre.

4. dag: Hjemrejse


Vi nyder vores sidste morgenmad ombord, inden vi siger farvel til skibets besætning efter nogle dejlige dage i hjertet af Paris. I bus kører vi til lufthavnen, hvorfra vi flyver med SAS til København. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

MS Botticelli ****
VisSkjul

Franskejet, moderne 4-stjernet flodkrydstogtskib med plads til 149 passagerer. MS Botticelli er renoveret i 2016, og ombord finder du en lys og indbydende restaurant, lounge med bar samt et stort soldæk med dækstole, så man rigtig kan nyde udsigten. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Måltider ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer.

All Inclusive-drikkevarer: 
Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Bemærk: All Inclusive-drikkevarer er ikke inkluderet på rejsen: Paris & Seinen fra 1. række​.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i dobbeltkahyt på hoveddækket, kategori B. 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
 • Enekahyt på hoveddæk, kategori B  
 • Enekahyt på øvre dæk, kategori A   

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har store vinduer, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Rummelige og velindrettede kahytter på cirka 11 m2 med aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har franske altaner med stort panoramavindue, der kan åbnes.

Bemærk: Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

MS Botticelli.
MS Botticelli.
Aftenstemning på MS Botticelli i Paris.
Aftenstemning på MS Botticelli i Paris.
Restauranten på MS Botticelli.
Restauranten på MS Botticelli.
Dækket på MS Botticelli.
Dækket på MS Botticelli.