Alle udflugter inkl.

Barcelona

Flyrejser
5 Dage

Oplev trendy Barcelonas store udbud af seværdigheder med enestående arkitektur, design og malerkunst. Vi bor i hjertet af byen midt i Det Gotiske Kvarter ved det berømte strøg, La Rambla.
 
Svulmende facader på gamle bygninger stråler i deres pragt side om side med bygninger af glas og stål i Cataloniens smukke hovedstad, Barcelona. Kulturperler og arkitektoniske mesterværker i verdensklasse kan opleves i byen, der er smukt anlagt mellem bjerge ud mod Middelhavet. Spaniens næststørste by er elegant og harmonisk. Listen over verdensberømte spanske kunstnere er alenlang, men sjældent har en enkelt person præget en storby så markant som den...

Oplev trendy Barcelonas store udbud af seværdigheder med enestående arkitektur, design og malerkunst. Vi bor i hjertet af byen midt i Det Gotiske Kvarter ved det berømte strøg, La Rambla.
 
Svulmende facader på gamle bygninger stråler i deres pragt side om side med bygninger af glas og stål i Cataloniens smukke hovedstad, Barcelona. Kulturperler og arkitektoniske mesterværker i verdensklasse kan opleves i byen, der er smukt anlagt mellem bjerge ud mod Middelhavet. Spaniens næststørste by er elegant og harmonisk. Listen over verdensberømte spanske kunstnere er alenlang, men sjældent har en enkelt person præget en storby så markant som den revolutionære kunstner Antoni Gaudí (1852-1926). Gaudís fantasifulde arkitektur er blevet synonym med Barcelona. Glæd dig til besøget i en af verdens mest særprægede katedraler La Sagrada Família - en oplevelse i særklasse. Gaudí brugte 43 år af sit liv på kirken, fordi han ønskede at skabe en katedral af enorme dimensioner som en hyldest til Den Hellige Familie, Maria, Josef og det lille Jesusbarn. Slanke spir, skulpturer og kunst pryder kirken. Den er både særpræget, smuk og fascinerende. Gaudís livsværk er endnu ikke færdigbygget, men kirkens helt enestående interiør blev færdigt i november 2010, hvor det blev indviet af pave Benedict XVI. Det er så smukt og anderledes, at det næsten ikke kan beskrives - det skal ses med egne øjne.
 
Vi oplever selvfølgelig også det stemningsfulde liv på den berømte gade La Rambla. Du kan også tage en slentretur gennem den eksklusive forretningsgade Travessera de Gràcia eller tage et smut på stranden. Er du ikke til strand eller shopping, kan du altid nyde livet på en af de mange fortovscaféer og smage dig igennem et hav af lækker tapas med et tilhørende glas boblende cava eller sangria. Byens atmosfære giver plads til oplevelser for alle sanser. Det er let at komme rundt både til fods og med byens veludbyggede metrosystem. Farverige Barcelona er ganske enkelt en by, du aldrig bliver træt af.

Kort over Barcelona

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.195,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
365,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Barcelona t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 331,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter i Barcelona på Hotel Rialto***
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • Afr. 23/9, 30/9 og 21/10: 1 x frokost (2. dag) og 1 x middag (1. dag) 
 • Afr. 16/9: 2 x frokost (1. og 2. dag)
 • Lille byrundtur med bus i Barcelona
 • Spadseretur på La Rambla
 • Byvandring i Det Gotiske Kvarter
 • Besøg i La Sagrada Família
 • Halvdagstur til Montserratbjergene
 • Besøg på Montserratklostret
 • Klippekort til metro og bus (10 klip)
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Dagsprogram

1. dag: La Rambla

Ved middagstid flyver vi med Norwegian direkte fra København til Barcelona. Efter ankomst tager vi på en kort byrundtur, hvor vi blandt andet kommer forbi monumentet af søhelten Columbus, der blev opført til minde om hans første rejse til Den Nye Verden. Turen slutter med en lille spadseretur på den berømte La Rambla. En livlig gade, der ligger mellem Plaza de Catalunya og havnen. Her oplever vi byens sjæl, fortovscaféer, blomstersælgere, gøglere, karikaturtegnere og gadeartister. Om aftenen hygger vi os med en let tapas middag.

Afr. 16/9: Om morgenen flyver vi med Norwegian direkte fra København til Barcelona. Efter byrundturen hygger vi os med en let tapas til frokost. 

 

2. dag: Det Gotiske Kvarter og La Sagrada Família

Til fods bevæger vi os igennem det gotiske kvarter Barri Gòtic, hvor myriader af snævre gyder snor sig mellem prægtige middelalderbygninger og blander sig med fortryllende pladser, tapasbarer, smarte modebutikker, specialforretninger, trendy caféer og restauranter. Midt i bydelen rager domkirkens skarpslebne silhouet i vejret. Vi får en rundvisning i den store, gotiske kirke, der er dedikeret til Barcelonas skytshelgen, Santa Eulàlia. Her hører vi om Eulàlia, der nægtede at tilbede guderne i templet, da hun var erklæret kristen. Som straf blev hun udsat for skrækkelige lidelser for hvert af hendes leveår, for til sidst som 13-årig at blive henrettet. Vi tager også et kig ind i den tilhørende klostergård med den smukke have og 13 gæs, der symboliserer de 13 år, Eulàlia levede.

Ad smalle gyder passerer vi en af Barcelonas fineste bygninger, nemlig Picassomuseet, og fortsætter med metro til den nye bydel Eixample, hvor vi besøger arkitekten Gaudís ufuldendte kirke, La Sagrada Família. Kirken blev påbegyndt i 1883, men forventes tidligst færdig i år 2026. Kirkens eneste indtægtskilde er borgernes frivillighed og private donatorer. Kirken, der er blevet Barcelonas vartegn, ligner et eventyrslot med farverige spir og fantasiblomster. 12 tårne repræsenterer apostlene, fire tårne evangelisterne og to tårne Jesus og Jomfru Maria. Tårnene rager over 100 meter i vejret. Katedralens facader afspejler fødslen, døden og genopstandelsen. At opleve kirkens indre lys er som den skønneste sommerdag. Her er et fantastisk interiør med søjler, som var det træer i en skov. La Sagrada Família er en af Spaniens mest besøgte seværdigheder. At høre om Gaudís liv er i sig selv en oplevelse! Vi hører om afvisningen fra arkitektskolen, rutsjeturen mellem over- og underklassen samt hans tragiske død efter en sporvognsulykke. Sammen nyder vi undervejs en tapasfrokost på en hyggelig restaurant. 

3. dag: Barcelona på egen hånd

Tag på besøg i Picassomuseet med den enestående samling af Pablo Picassos værker, hvor især den blå og den rosa periode er godt repræsenteret. Eller måske et besøg i det forunderlige hus Casa Milà - Gaudís hovedværk, der er en gigantisk bygning, inspireret af naturens former. Husets facade er som klippevægge, og vinduerne som huler. En tur rundt på taget med skorstene i ekstraordinære faconer er en oplevelse. Huset blev genstand for latterliggørelse, og befolkningen kaldte huset La Pedrera (stenbruddet). For at undgå kø, kan du med fordel købe billetter på museernes egen hjemmeside inden afrejse. Snup en lækker frokost på en tapasbar, slap af med et koldt glas sangria på en af byens hyggelige pladser eller tag på shopping i nogle af de eksklusive butikker. Vi kan også anbefale et besøg i Barcelonas store historiske madmarked La Boqueria, hvor der er en fantastisk stemning og et hav af lækre ting at se på. 

4. dag: Montserratbjergene og klosterbesøg

I dag skal vi opleve en helt anden verden! Midt i et enestående landskab med høje, nøgne og savtakkede bjerge finder vi Spaniens næstvigtigste pilgrimsmål, kun overgået af katedralen i Santiago de Compostela, nemlig det imponerende benediktinerkloster Montserrat. Munkeklostret ligger guddommelig smukt mellem de særprægede klipper, som vinden gennem årtier har slidt til runde og bløde skulpturer. Mellem bjergenes tinder svæver store rovfugle - her iblandt ørne. Der bor omkring 80 munke her i Cataloniens åndelige hjerte. Vi hører om klostrets lange og farverige historie og kikker ind i klosterkirken med Cataloniens vigtigste helligdom; den lille Sorte Madonna-statue. Legenden fortæller, at en gruppe hyrder engang fik en åbenbaring på bjerget, hvor de så Jomfru Maria og senere fandt den lille statue, som blev anbragt i kirken. Hvert år tiltrækker skytshelgenen mere end to millioner pilgrimme, fordi den menes at have udført en lang række mirakler. Klostrets korskole er blandt Europas ældste og bedste. Vi hører det berømte drengekor Escolania i en kirke, der er lige så fyldt som en populær dansk folkekirke juleaften. En flot oplevelse der giver anledning til fordybelse!
Rejselederen anbefaler gerne hyggelige spisesteder tæt på hotellet.

Montserrat klosteret i Monserratbjergene.

5. dag: Hjemrejse

Nyd formiddagen i dejlige Barcelona, inden vi pakker kufferten og sidst på eftermiddagen flyver med Norwegian direkte til København.

Hotelinformation

Hotel Rialto ***
VisSkjul

Hotel med fremragende beliggenhed - kun 300 meter til domkirken og det fantastiske madmarked, La Boqueria, med frugt, grøntsager og delikatesserm, få minutters gang til La Rambla, 300 meter til metrostationen Liceu og ti minutters gang til den store plads Plaça de Catalunya. Hotellet er samtidig en historisk bygning, da det var her den verdensberømte maler Miró blev født. Hotellet har elevator, restaurant og bar.

Værelser

Vi bor i enkle værelser med aircondition, tv, gratis WiFi, sikkerhedsboks mod betaling og badeværelse med hårtørrer.

Bemærk: Bussen må ikke parkere lige udenfor hotellet, men sætter os af på Antoni Maura-pladsen. Herfra tager det ca. syv minutter at gå til hotellet. Bagagen bliver hentet af hotellets dragere.
Hotel Rialto