Langtidsferie i Spanien

Vores langtidsrejser til Spanien kombinerer kulturelle oplevelser, indholdsrige udflugter og sociale aktiviteter med tid til afslapning under lunere himmelstrøg.

Langtidsferie i Spanien

Spanien er et af Europas mest klassiske rejsemål, og hvert år valfarter besøgende fra hele verden hertil. Spaniens popularitet kan især tilskrives landets mange enestående kulturskatte, gastronomi og det lune middelhavsklima. Uanset hvor langtidsrejsen går til, får du en skøn kombination af dejlige badestrande, flotte naturoplevelser, en spændende historie, gastronomi og vin i særklasse.

På alle vores langtidsrejser til Spanien bor vi på hyggelige hoteller - oftest med halvpension og vin inkluderet i rejsens pris - og altid i selskab med vores kompetente og dansktalende rejseledere. Vores rejseledere tilfører en ekstra dimension til din rejseoplevelse ved at fortælle dig om Spaniens historie og lokale forhold. Blandt andet fokuserer vores rejseledere på at arrangere hyggelige arrangementer og lede spændende udflugter til både velkendte og ukendte seværdigheder. 

Når du rejser til Spanien i vinterhalvåret har du god mulighed for at fordybe dig i den spanske kultur. De mange turister er nemlig skiftet ud med en imødekommende lokalbefolkning, og det giver anledning til at deltage i lokale aktiviteter og lære den spanske levevis bedre at kende. Trænger du til at forkæle dig selv med et vinterfrikvarter under lunere himmelstrøg? Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af langtidsrejser til Spanien. 

Ferie i Spanien

Igennem mange år har Spanien været et af danskernes fortrukne rejsemål - og det med god grund. Kulturen, maden seværdighederne samt Spaniens smukke natur giver de bedste rammer for at nyde en skøn ferie under sydens varme sol. Hos Vitus Rejser har vi mange års erfaring med at arrangere flotte rejser til Spanien. Vi har altid et stort rejseudvalg af rundrejser, langtidsrejser og storbyferier i Spanien.

Se alle vores rejser til Spanien her.

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.