SlovakietTysklandUngarnØstrig
FlodkrydstogterI ro og magRejsenyheder
Krydstogter Flyrejser

Donau · Fra Wien til Passau · I ro og mag

Fra 15.499,- pr. person

8 dage

 • 2024:
 • okt

Forkæl dig selv med et stemningsfuldt sensommerkrydstogt, hvor vi sejler på nogle af Donaus flotteste strækninger og gennem Wachaudalen til de fascinerende hovedstæder i Østrig, Slovakiet og Ungarn. På denne "I ro og mag"-rejse sejler vi med vores skønne skib MS River Sappphire.   

Vi flyver både ud og hjem på dette behagelige togt, der starter i valsebyen Wien og slutter i de det charmerende flodknudepunkt Passau. Udover den elegante østrigske hovedstad, bringer sejladsen os til Ungarn, Slovakiet, Østrig og Tyskland, og vi tager naturligvis på opdagelse i de smukke, gamle hovedstæder Budapest og Bratislava. Vi sejler også gennem den naturskønne Wachaudal, og så kan du glæde dig til hyggelige besøg i de skønne byer Passau, Linz, Melk og Durnstein. 

Det komfortable og lækre 4-stjernede skib MS River Sapphire danner en skøn ramme om togtet, og ombord sørger den imødekommende besætning for at forkæle os i skibets hyggelige restaurant. 

Glæd dig til et flot krydstogt fyldt med forkælelse og gode oplevelser an der schönen blauen Donau.

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Wien t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 7 nætter ombord på MS River Sapphire****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 6 x frokost (2.-7. dag)
 • 7 x middag (1.-7. dag)
 • Velkomstdrink ombord
 • Byrundtur i Passau
 • Byvandring i Linz
 • Besøg i Melk og Dürnstein
 • Besøg på Stift Melk
 • Byrundtur i Budapest
 • Byvandring i Bratislava
 • Byrundtur i Wien
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet, værdi 480 kr.
 • Lokalguider i Budapest, Bratislava og Wien
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Læs mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger" her på siden.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Praktiske informationer

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.