Vitus Inclusive!

Seinen · Vitus Inclusive

Krydstogter
7 Dage

Nyd livet på dette førsteklasses krydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus Inclusive.

Læn dig tilbage, og nyd den skønne udsigt fra soldækket, når vi sejler fra byernes by Paris gennem det naturskønne landskab til Les Andelys, Normandiets hovedstad Rouen og kunstmalernes yndede havneby Honfleur. Til slut returnerer vi til Paris for at opleve endnu mere af den franske hovedstads magi.

Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie...

Nyd livet på dette førsteklasses krydstogt på Seinen, hvor vi sejler gennem en perlerække af franske byer og bliver forkælet med Vitus Inclusive.

Læn dig tilbage, og nyd den skønne udsigt fra soldækket, når vi sejler fra byernes by Paris gennem det naturskønne landskab til Les Andelys, Normandiets hovedstad Rouen og kunstmalernes yndede havneby Honfleur. Til slut returnerer vi til Paris for at opleve endnu mere af den franske hovedstads magi.

Undervejs tager vi sammen på spændende udflugter, og det store udflugtsprogram byder både på besøg i Monets vidunderlige have i Giverny, en naturskøn køretur ad kyststrækningen Côte Fleurie samt besøg på et destilleri, der laver den karakteristiske æblebrændevin calvados. Glæd dig til den fortryllende sejlads langs grønne områder med hvide klinter og forbi charmerende byer med karakteristiske bindingsværkshuse.

Ombord på vores dejlige skib står personalet klar til at forkæle os. På denne rejse nyder vi Vitus Inclusive, hvilket betyder, at alle udflugter og måltider med drikkevarer er inkluderet, så du blot kan slappe af og nyde Frankrigs flotte natur og mange seværdigheder. 

Rutekort - Krydstogt på Seinen.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
1.500,-
Eneværelse / Enekahyt på hoveddæk, kategori B
2.595,-
Eneværelse / Enekahyt på øvre dæk, kategori A
3.895,-
Afbestillingsforsikring
650,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 5-stjernet bus: 7/5 
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • Afr. 10/4 og 9/9 : 4 nætter på MS Botticelli****
 • Afr. 7/5 og 19/8 : 4 nætter på MS Renoir*****     
 • 6 x morgenmad (2.-7. dag)
 • 7 x frokost (1.-7. dag)
 • 6 x middag (1.-6. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • 1 glas øl/vin/sodavand til inkluderede frokoster og middage udenfor skibet
 • Udflugt til Giverny med besøg i Monets Have
 • Byvandring i Honfleur med besøg i stavkirken
 • Udflugt langs Côte Fleurie
 • Besøg på calvadosdestilleri med smagsprøver
 • Byvandring i Rouen
 • Byrundtur i Paris
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Læs mere om særlige forhold vedrørende krydstogter i rejsebetingelserne.
 

Dagsprogram

1. dag: Gennem Tyskland

Med vores bekvemme bus kører vi i ro og mag sydpå, mens rejselederen fortæller om Tyskland, Frankrig og de dejlige dage, der venter os. På vejen sydover spiser vi frokost inklusive et glas øl i Nordtyskland. Vi overnatter ved Düsseldorf, hvor vi nyder aftenens middag på hotellet med et glas vin eller øl.

Inkluderede måltider: Frokost, middag.

2. dag: Paris

Efter morgenmaden kører vi gennem Belgien, inden vi stopper i Nordfrankrig og spiser frokost. Til frokosten har vi selvfølgelig inkluderet et glas fransk vin. Sidst på eftermiddagen kører vi ind i Paris og sætter kurs mod vores skib, som ligger på Seinen lige ved Eiffeltårnet. Efter at have fundet os til rette i vores kahytter, mødes vi i loungen til en velkomstdrink og præsentation af besætningen. Vi nyder aftenens middag i restauranten, og efterfølgende underholder skibets musiker i loungen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Eiffeltårnet set fra Seinen.

3. dag: Les Andelys - Rouen

Nyd formiddagens sejlads fra skibets soldæk, mens Seinens omkringliggende landskaber og småbyer roligt glider forbi. Vi passerer gennem flere sluser, og efter en god frokost ombord ankommer vi til Les Andelys. Herfra kører vi med vores bus til Giverny, hvor maleren Claude Monet i en årrække boede og malede nogle af sine bedste malerier. Vi besøger selvfølgelig malerens fantastiske have, hvorfra han fik inspiration. Skibet sejler i mellemtiden videre mod Rouen, hvor vi møder det sidst på eftermiddagen. Vi hygger os med middagen ombord, og skibet ligger natten over i Rouen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.
 
Monets Have med den ikoniske, grønne bro.

4. dag: Honfleur - Rouen

Formiddagens sejlads bringer os til Honfleur, som er en af Frankrigs mest charmerende, livlige og maleriske havnebyer. Vi tager på en lille byvandring og besøger stavkirken, hvorefter der er tid på egen hånd til at nyde byen, inden vi vender tilbage til skibet og frokosten. Om eftermiddagen kører vi på den flotte kyststrækning Côte Fleurie, hvor vi kommer forbi de mondæne badebyer Deauville og Trouville. Vi besøger også et destilleri, hvor man fremstiller den lokale æblebrændevin calvados - og vi bliver naturligvis budt på smagsprøver. Om aftenen er vi inviteret til kaptajnens gallamiddag, som serveres, mens skibet sejler mod Rouen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

Vi skal selvfølgelig smage på den lokale Calvedos.

5. dag:  Rouen - Paris

Efter morgenmaden skal vi på opdagelse i Normandiets gamle hovedstad Rouen, der er kendt for sine bindingsværkshuse, middelalderbygninger og den smukke katedral. Det var også her den franske helgeninde Jeanne D’Arc endte sine dage, da hun blev brændt på bålet som kætter. Vi besøger det gamle marked Vieux Marché, hvor vi også finder Jeanne d’Arc-kirken. Vi ser den smukke katedral samt en kopi af Jellingestenen. Efter en god frokost ombord nyder vi eftermiddagens sejlads mod Paris. Når vi nærmer os byen, kan vi se den nye bydel La Défence med den store Triumfbue fra 1989, som er tegnet af danske Otto von Spreckelsen. Undervejs til vores kajplads kan vi nyde en stemningsfuld sejlads under broer og forbi berømte bygninger og parker. Vi lægger til i nærheden af Eiffeltårnet.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

6. dag: Paris og mod Tyskland

Besætningen bærer bagagen til bussen, og efter morgenmaden ser vi lidt af det Paris, vi ikke så under gårsdagens sejlads. Vi sætter kursen mod Triumfbuen og kører en tur ned ad pragtgaden Avenue des Champs-Élysées samt runder Place de la Concorde og Opera Garnier, inden vi følger motorvejen nordpå. Vi nyder frokosten med et glas øl, vin eller vand i Belgien. Henad aftentide ankommer vi til vores overnatningshotel i Midttyskland, hvor middagen med drikkevarer venter.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost, middag.

7. dag: Gennem Tyskland

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Danmark. Frokosten med drikkevarer serveres i Nordtyskland, inden vi med Scandlines færge fra Puttgarden ankommer til Rødby. Vi er retur i København først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost.

Hotelinformation

MS Renoir *****
VisSkjul


Franskejet, moderne og 5-stjernet krydstogtskib med plads til cirka 110 passagerer. MS Renoir er renoveret i 2017, og ombord finder du en lys og indbydende restaurant samt lounge med bar. Stort soldæk med dækstole, så man rigtig kan nyde udsigten. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Kahytter

Rummelige og velindrettede dobbeltkahytter (ca. 15 m2) og enekahytter (ca. 11m2) på øvre dæk (kategori A) og hoveddæk (kategori B). Kahytterne på øvre dæk har franske altaner med stort panoramavindue, der kan åbnes. Kahytterne på hoveddæk har mindre vinduer, der ikke kan åbnes. I kahytterne findes der aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

MS Botticelli ****
VisSkjul

Franskejet, moderne og 4-stjernet krydstogtskib med plads til 151 passagerer. MS Botticelli er renoveret i 2010, og ombord finder du en lys og indbydende restaurant samt lounge med bar. Stort soldæk med dækstole, så man rigtig kan nyde udsigten. Rygning er kun tilladt på soldækket. Skibet har ikke elevator. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

Kahytter

Kahytterne er rummelige og velindrettede (ca. 12 m2) og findes på øvre dæk (kategori A) og hoveddæk (kategori B). Kahytterne på øvre dæk har store panoramavinduer, der ikke kan åbnes. Kahytterne på hoveddæk har store vinduer, der ikke kan åbnes. I kahytterne findes der aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Flodkrydstogter er en populær rejseform, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.