Nyhed! Christians- borg Slot

Vitus-udflugten · Dronningens Christiansborg

Bemærk: Vitus-udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.

Som gæst hos Vitus Rejser er man en del af et større fællesskab - et fællesskab, som strækker sig udover rejserne, og hvor der ofte knyttes venskaber på kryds og tværs.

Det er nemlig det, Vitus Rejser står for: Gode oplevelser i godt selskab. Vores gæster er aktive og sociale, og netop det at kunne dele de gode oplevelser med andre er en vigtig ingrediens på alle vores rejser. Det er i fælleskabet, vi henter energi, styrke og glæde. I et år med mindre rejseaktivitet end normalt, er...

Bemærk: Vitus-udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.

Som gæst hos Vitus Rejser er man en del af et større fællesskab - et fællesskab, som strækker sig udover rejserne, og hvor der ofte knyttes venskaber på kryds og tværs.

Det er nemlig det, Vitus Rejser står for: Gode oplevelser i godt selskab. Vores gæster er aktive og sociale, og netop det at kunne dele de gode oplevelser med andre er en vigtig ingrediens på alle vores rejser. Det er i fælleskabet, vi henter energi, styrke og glæde. I et år med mindre rejseaktivitet end normalt, er det ikke kun synet af nye horisonter vi alle savner. Vi savner også det gode selskab.

Derfor introducerer vi nu Vitus-udflugten. Vores nye koncept er spækket med hyggelige og prisvenlige oplevelser i en særlig tid, hvor mange efterspørger socialt samvær og fælleskab. 

Nyhed! Dronningens Christiansborg · En royal rejse gennem historien  · Søndag d. 25/4-2021

Vores nyeste udflugt byder på rundvisning på Christiansborg Slot og frokost i Nyhavn. På rundvisningen med lokalguide ser vi både slottets flotte sale, Det Kongelige Festkøkken samt De Kongelige Stalde. Dagen afsluttes på Nyhavn Færgekro, hvor vi nyder det helt store sildebord.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Afbestillingsforsikring
20,-

Inkluderet i prisen

  • Besøg på Christiansborg Slot med rundvisning af lokalguide
  • Entré til Christiansborg Slot, Det Kongelige Festkøkken, De Kongelige Stalde og Slotskirken
  • Sildebord ad libitum med en øl eller vand på Nyhavn Færgekro

Bemærkninger

Bemærk: Vitus-udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.

Dagsprogram

Dronningens Christiansborg · En royal rejse gennem historien  · Søndag d. 25/4-2021

I mere end 1. 000 år har der siddet en konge eller en dronning på den danske trone, og gennem århundreder har de regeret landet fra Danmarks mest magtfulde ø, Slotsholmen, hvor Christiansborg Slot står i dag. Bag slottets mure i de kongelige pragtsale udfylder Hendes Majestæt fortsat rollen som Danmarks regent.

Tag med os på en kongelig rejse gennem historien, hvor vi i selskab med en lokalguide kommer rundt på hele Dronningens slot og hører om majestætens rolle, ritualer og pligter. Her skal vi nyde synet af slottets sale, fyldt med guld, lysekroner og kunstskatte, samt se, hvor Dronningens gallafester og de officielle besøg løber af stablen. Vi ser også, hvor audienser, nytårskure og statsbesøg finder sted. 

På denne særomvisning besøger vi desuden Det Kongelige Festkøkken, hvor festforberedelserne til gallamiddagene finder sted. Vi skal også en tur i De Kongelige Stalde, og sidst men ikke mindst oplever vi den smukke Slotskirke, der danner ramme den ceremonielle ramme om kongefamiliens liv fra vugge til grav.

Efter den spændende rundvisning med lokalguide går vi til Nyhavn, hvor vi skal spise frokost i Nyhavn Færgekros historiske lokaler, der tidligere husede agenturet for det legendariske dampskibsrederi White Star Line. Her i de hyggelige og maritime rammer skal vi nyde kroens populære sildebord med syv forskellige specialiteter. Vi har inkluderet en øl eller vand i prisen. Der kan for egen regning tilkøbes snaps, og her kan du vælge imellem 20 forskellige specialfremstillede krydderbrændevine. 

Bemærk: Rundvisningen går over toppede brosten og op og ned ad trapper, hvorfor denne udflugt ikke er egnet for gangbesværede.

Fakta:

Dato: Søndag d. 25/4-2021
Mødested: Gl. Strand Metro station (ovenfor trappen)
Mødetid: Kl. 9.30
Distance: Ca. 2 kilometer

Prisen inkluderer:

Besøg på Christiansborg Slot med rundvisning af lokalguide, entré til Christiansborg Slot, Det Kongelige Festkøkken, De Kongelige Stalde og Slotskirken, sildebord ad libitum med en øl eller vand på Nyhavn Færgekro. 

Bemærk: Vitus-udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.

Christiansborg Slot.

Christiansborg Slot.

Konceptet for Vitus-udflugten er simpelt:

  • Du transporterer dig selv til mødestedet, som altid vil være tæt på offentlig transport samt gode parkeringsmuligheder.
  • Ved mødestedet bydes du velkommen af en Vitus´ rejseleder, som fører an på dagens udflugt.
  • Indholdet af udflugten varierer fra gang til gang, men det kan f.eks. være en vandretur, en særrundvisning på et museum eller en musikalsk oplevelse. 
  • Undervejs på udflugten skal vi både røre benene, tilegne os ny viden, samt sludre og nyde hinandens gode selskab.
  • Udflugten rundes altid af med lidt godt til maven og ganen.
  • Udflugterne gennemføres selvfølgelig under trygge forhold med håndsprit, god afstand og overholdelse af gældende Covid-19 anbefalinger.
  • Det gode selskab og humør sørger vi for i fælleskab.

Bemærk: Vitus-udflugten kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.