Inkl. koncertbillet

Berlin & Koncert med Elton John · Farewell Yellow Brick Road

Busrejser
4 Dage

Nu er det sidste chance for at opleve Elton John optræde live! Vi har sørget for gode billetter til koncerten "Farewell Yellow Brick Road" i Berlin. Tag på storbyferie med vores dygtige rejseleder og et indholdsrigt dagsprogram inkluderet. Vi bor på 4-stjernet hotel på Alexanderplatz i hjertet af byen, som der også bliver god tid til at udforske på egen hånd. 

Elton John er intet mindre end en levende legende. I mere end 50 år har han turneret verden rundt og spillet mere end 4.000 koncerter over 80 lande. Den anmelderroste afskedsturne "Farewell Yellow Brick Road" nærmer sig sin afslutning, og vi...

Nu er det sidste chance for at opleve Elton John optræde live! Vi har sørget for gode billetter til koncerten "Farewell Yellow Brick Road" i Berlin. Tag på storbyferie med vores dygtige rejseleder og et indholdsrigt dagsprogram inkluderet. Vi bor på 4-stjernet hotel på Alexanderplatz i hjertet af byen, som der også bliver god tid til at udforske på egen hånd. 

Elton John er intet mindre end en levende legende. I mere end 50 år har han turneret verden rundt og spillet mere end 4.000 koncerter over 80 lande. Den anmelderroste afskedsturne "Farewell Yellow Brick Road" nærmer sig sin afslutning, og vi er stolte over at tilbyde denne særlige koncertrejse til Berlin, hvor vi har sikret gode siddepladser i kategori 1 i Mercedes-Benz Arena. Kom med på en musikalsk og visuel rejse gennem Elton Johns imponerende karriere, og syng med på Bennie and the jets, Rocket man, Candle in the wind, Your song og de utallige mange andre hits.  

Vi bliver indlogeret på det velkendte Park Inn hotel på Alexanderplatz i hjertet af Berlin, og i dagene op til koncerten oplever vi en lang række af Berlins største attraktioner til fods og med vores egen bus. Der bliver også rig mulighed for selv at udforske byen, som altid har noget nyt at nyt og spændende byde på, uanset om man er til kunstudstillinger, shopping eller listige knejper med skummende fadøl. Berlin har et forrygende udvalg af restauranter og et rimelig prisniveau. 

Kort - Berlin

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
930,-
Afbestillingsforsikring
300,-
Frokostbuffet Rostock-Gedser, inkl. øl, vin og vand ad libitum
155,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Middag i mørke
450,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 3 overnatninger i Berlin på Park Inn by Radisson****
  • 4 x morgenmad (2.-4. dag)
  • 1 x frokost (3. dag)
  • Besøg på hotellets tagterasse, inkl. entré
  • Lille byvandring i Berlin
  • Byrundtur i Berlin
  • Elton John koncertbillet, kategori 1, værdi kr. 1.350,-
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider. 

Hovedrute 1 · Gedser-Rostock t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvejen (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Gedser ved Scandlines billetkontor 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø ved busterminalen 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Alexanderplatz

Vi krydser Østersøen med færgen fra Gedser til Rostock, og under overfarten nyder vi den store brunchbuffet. Midt på eftermiddagen ankommer vi til centrum af Berlin og vores hotel. Når vi har fundet os til rette, viser rejselederen rundt i området omkring Alexanderplatz på en lille byvandring, hvor vi blandt andet passerer det ikoniske fjernsynstårn og Berlins røde rådhus. Vi fortsætter til Spreefloden og besøger det hyggelige område omkring Nikolaikirken, hvor mange små barer frister med tyske fadøl i en afslappet atmosfære. Tilbage på hotellet tager vi sammen op på tagterrassen, der ligger helt oppe på 40. etage. Herfra er der en fantastisk udsigt over Berlin - særligt lidt før klokken 18, hvor solen går ned. Der er trapper fra 37. etage op til tagterassen. Der findes et stort og varieret udbud af restauranter i området omkring Alexanderplatz, og rejselederen er gerne behjælpelig med anbefalinger til dagens middag.  

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Udsigt over Alexanderplatz med tv-tårnet.

Udsigt over Alexanderplatz med tv-tårnet.

2. dag: Byrundtur i Berlin

I dag skal vi ud og nyde Berlins mange højdepunkter på en stor byrundtur i bus og til fods. De gamle skillelinjer mellem øst og vest er udviskede, men eksisterer for mange tyskere endnu mentalt, ligesom at den tydeligt manifesterer sig arkitektonisk i byen. I Østberlin ser vi Berlins domkirke på museumsøen, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie, pragtgaden Unter den Linden og den berømte byport Brandenburger Tor. Ved byporten besøger vi mindestedet for Europas dræbte jøder og beliggenheden for den tidligere førerbunker, hvor Hitler tog livet af sig. I byens vestlige del ser vi Tiergarten, Schloss Bellevue, de nordiske ambassader, Kulturforum og Schloss Charlottenburg. Til slut besøger vi Berlinmurens monument i Bernauer Strasse, hvor vi tydeligt kan få en fornemmelse af, hvordan den delte by så ud.

Nyd aftenens middag på egen hånd, eller deltag i en sanselig middagsoplevelse i total mørke.

Ekstraarrangement: Middag i mørke
I aften venter os en intens og meget anderledes middagsoplevelse i et fuldkommen mørklagt lokale, hvor tjenere med synshandicap serverer en 4-retters menu og tilhørende drikkevarer, som er uden alkohol. Når det ikke er muligt at se maden på tallerkenen, må alle andre sanser træde i kraft, hvilket giver et helt anderledes og stærkt indtryk af madens duft, temperatur og konsistens. Samtalerne ved bordet kan også få en ny dimension, når øjenkontakt ikke er muligt. Samtidig får vi indblik i, hvordan blinde mennesker oplever hverdagen. Inden vi sætter os til bords og stearinglysene pustes ud, bliver vi budt på en velkomstdrink og får forklaret menuen og konceptet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Soldat ved Checkpoint Charlie.

Soldat ved Checkpoint Charlie.

3. dag: Elton John koncert

Formiddagen er sat af til egne oplevelser i Berlin. Besøg eventuelt butiksgaden Kurfürstendam, indkøbscenteret KaDeWe eller Potsdamer Platz, som er blevet Berlins nye fashionable centrum. Byen har også et stort udvalg af museer og skiftende kunstudstillinger, som hotellets reception og rejselederen kan vejlede om. Vi nyder en sen frokost på en bryggerirestaurant i nærheden af vores hotel. Sidst på eftermiddagen kører vi til det interessante East Side Gallery, som er et stykke af Berlinmuren, der er dekoreret med gadekunst. Efter at have beundret de mange vægmalerier spadserer vi en kort tur til Mercedes-Benz Arena, hvor aftenens koncert finder sted. Dørene åbner klokken 18, inden koncerten starter klokken 20 og varer i cirka tre timer. Der er flere madboder på koncertstedet, så det er muligt på egen hånd at købe lidt at spise, inden koncerten starter. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Elton John i fuldt vigør.

Elton John i fuldt vigør.

4. dag: Hjemrejse

I dag kan vi kan sove længe og nyde hotellets morgenbuffet. Om formiddagen sætter vi kurs mod Rostock, hvor vi kører ombord på færgen til Danmark. Det er muligt for at forudbestille færgens store frokostbuffet med øl, vin og vand ad libitum.

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Hotelinformation

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz ****, Berlin
VisSkjul

Flot hotel med en rigtig god beliggenhed midt på Alexander Platz. Med sine 40 etager er hotellet det højeste i Berlin, og på øverste etage kan du nyde udsigten til fjernsynstårnet fra den udendørs tagterrasse (mod betaling). Elevatoren går til 37. etage. På hotellet findes der flere restauranter og barer samt spaafdeling (mod betaling). 

Værelser

Vi bor på pænt indrettede værelser med tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks, gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om hotellet her.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.
Standard værelse med udsigt til byen.
Standard værelse med udsigt til byen.
En af restauranterne på Hotel Park Inn Berlin.
En af restauranterne på Hotel Park Inn Berlin.