Inkl. besøg i Hamborg og Lübeck

Bremen · Jul · 2023

Busrejser
5 Dage

Bremen er gammel Hansestad og en af Tysklands mest charmerende byer. Glæd dig til at fejre jul midt i det gamle centrum på det 4-stjernede Radisson Blu Hotel, hvor vi juleaften bliver forkælet med julemiddag inkl. drikkevarer. Første juledag byder på middag i den historiske restaurant Ratskeller og lille juleaften smager vi den lokale specialitet Røverridderspyd. Og undervejs på rejsen kan du også se frem til at opleve både Lübeck, Hamburg og Bremerhaven. 

Få byer har så stemningsfuld en bykerne som Bremen. Midt i byen rejser middelalderens katedraler sig mod himlen, mens byens smukke rådhus og de gamle købmandspalæer omkranser torvet. I bydelen Schnoor står...

Bremen er gammel Hansestad og en af Tysklands mest charmerende byer. Glæd dig til at fejre jul midt i det gamle centrum på det 4-stjernede Radisson Blu Hotel, hvor vi juleaften bliver forkælet med julemiddag inkl. drikkevarer. Første juledag byder på middag i den historiske restaurant Ratskeller og lille juleaften smager vi den lokale specialitet Røverridderspyd. Og undervejs på rejsen kan du også se frem til at opleve både Lübeck, Hamburg og Bremerhaven. 

Få byer har så stemningsfuld en bykerne som Bremen. Midt i byen rejser middelalderens katedraler sig mod himlen, mens byens smukke rådhus og de gamle købmandspalæer omkranser torvet. I bydelen Schnoor står gamle fiskerhuse side om side og læner sig mod hinanden i en labyrint af smalle, charmerende gader. Her er små specialbutikker, lokale spisesteder og gode kaffebarer, som brygger videre på Bremens historie som centrum for tysk kaffeimport.

Midt i byen har rige handelsfolk bygget imponerende palæer og gaden Böttcherstrasse er sågar opført som et 110 meter langt kunstværk. Det er ved denne gade, midt i den gamle by og få minutters gang fra det store, smukke julemarked, at vi bor på det flotte 4-stjernede hotel Radisson Blu Hotel. Her fejrer vi juleaften med drikkevarer ad libitum og har alle Bremens herligheder serveret lige uden for døren. Som ekstra krydderi på rejsen oplever vi også Lübecks hyggelige julemarked, tager på udflugt til Bremerhaven og runder rejsen af med et besøg på Hamburgs store julemarked foran byens imponerende rådhus. 

Bremen, Hamborg, Lübeck og Bremerhaven.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1200,-
Afbestillingsforsikring
380,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter i Bremen på Radisson Blu Hotel Bremen****
 • 4 x morgenmad
 • 3 x middag
 • 1 x julemiddag, inkl. vin, øl, sodavand og kaffe
 • 1 x frokost (4.dag)
 • Besøg i Lübeck
 • Byvandring i Bremen
 • Rundvisning på Rådhuset
 • Udflugt til Bremerhaven
 • Besøg på Udvandrermuseet i Bremerhaven inkl. entre
 • Besøg i Hamburg
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby - Puttgarden t/r · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 18.45
05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 18.30
06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) - tilslutning af opsamlingsrute 7 18.00
06.45 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 17.30
07.00 Ølby Station ved Netto 17.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 16.45
07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 16.30
07.55 Højmølle Kro 16.15
08.30 Maribo Banegård 15.45
08.40 Rødby Færge ved kontrol 15.30

Rute 4 · opsamlingsrute · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Bane 19.00
05.15 Svebølle Center 18.40
05.30 Jyderup Bane 18.30
05.50 Ruds-Vedby Bane 18.15
06.05 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 18.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 17.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 17.30
07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 17.45

Rute 5 · opsamlingsrute · Benyttes i 2023

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland bane 18.55
05.35 Vig forsamlingshus 18.40
05.40 Herrestrup busterminal 18.35
06.00 Holbæk, Jernbanevej 6 (ved Borgerservice) 18.05
06.15 Tølløse Bane 17.40
06.40 Ringsted Bane 17.35
07.00 Haslev Bane 17.15

Rute 7 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2023 og 2024

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 20.00
04.45 Helsingør Station ved Sundsiden 19.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 19.00
05.40 Holte Station ved Stationsvej 18.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 18.30
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Lübeck og ankomst til Bremen

Efter opsamling begiver vi os mod Rødby og sejler med Scandlines til Puttgarden. På vores hyggelige julerejse kommer vi til at opleve ikke mindre end tre gamle hansestader og vi starter rejsen med at nyde den helt særlige julestemning i Lübeck. Byens gamle brostensbelagte gader, de smukke kirker med de spidse tårne og de mange gavlhuse i røde mursten skaber en perfekt ramme om det hyggelige og altid livlige julemarked. De mange små træboder lokker med alverdens fristelser og der bliver selvfølgelig tid til at smage lidt på mange af de tyske julespecialiteter. 

Fra Lübeck fortsætter vi direkte til Bremen, hvor vi sidst på eftermiddagen ankommer til vores perfekt beliggende hotel. Der bliver lidt tid til at slappe af på værelserne, inden vi om aftenen mødes til middag i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Middag.

Lübeck klædt i hvidt.

Lübeck klædt i hvidt.

2. dag: Byrundtur og julemarked i Bremen

Med hotellets beliggenhed midt i den gamle by har vi alle seværdighederne i gåafstand og rejselederen inviterer efter morgenmaden på en spændende byvandring. Her kommer vi selvfølgelig igennem det utroligt charmerende kvarter Schnoor, hvor brostensbelagte gyder og stræder snor sig mellem små, skæve bindingsværkshuse. De gamle bygninger danner i dag rammen om et levende byliv med specialbutikker, kunsthåndværkere, restauranter og cafeer.

Vi skal også se nærmere på den helt specielle Böttcherstrasse, som nærmest er ét stort 110 meter langt kunstværk, hvor arkitekter og kunstnere har givet fantasien frit løb. Ved byens store markedsplads kan vi lægge nakken tilbage og beundre domkirken og rådhusets smukke facade. Og intet besøg i Bremen er komplet uden at vi også får hilst på de berømte "Bremer Stadtsmusikanten".

Om eftermiddagen er der god tid til på egen hånd at udforske byen nærmere og måske lade sig friste af julemarkedets mange små boder, specialbutikkerne i de smalle gader eller de store varehuse på byens hovedstrøg. Når mørket falder på, juleudsmykningen tændes og duften af dampende varm glühwein breder sig fra julemarkedet, er det umuligt ikke at komme i julestemning. 

Aftenens middag står på den lokale specialitet "Røverridderspyd", som vi nyder i historiske hvælvinger under den gamle by.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Det gamle kvarter Schnoor i Bremen.

Det gamle kvarter Schnoor i Bremen.

3. dag: Rundvisning på Rådhuset, Julegudstjeneste og juleaften

Vi starter juleaftensdag med en rundvisning på det smukke rådhus, som uden tvivl er Bremens stolthed. Hele bygningen står som et symbol på byens uafhængighed og vidner om en rig og spændende historie. Det er ikke uden grund, at rådhuset allerede i 2004 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv. Rundvisningen giver os et indblik i både historien og nutidens politiske system, hvor Bremen fortsat er selvstyrende.

Efter besøget på rådhuset er der god tid til at nyde stemningen i byen og måske det kunne friste at sætte sig på en af de mange gode kaffebarer og nyde duften og smagen af de bønner, som har gjort Bremen rig og berømt. Eftermiddagen byder også på mulighed for at deltage i en julegudstjeneste, hvor rejselederen viser vej for alle, som har lyst til at deltage.

Om aftenen samles vi på hotellet og fejrer julen i hyggelige omgivelser og hinandens gode selskab. Hotellets kokke og tjenere sørger godt for os hele aftenen og vi kan se frem til den store julebuffet med vin, øl, sodavand og kaffe inkluderet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

I dag er er god tid til at hygge over maden.

I dag er er god tid til at hygge over maden.

4. dag: Udflugt til Bremerhaven

Ovenpå en hyggelig juleaften starter vi dagen i ro og mag med god tid til at nyde morgenmaden. Midt på formiddagen begiver vi os afsted på dagens udflugt til Bremerhaven, som er Bremens søsterby med en af Tysklands største havne. Det var herfra, at tusindvis af tyskerne udvandrede og satte kursen mod den nye verden og et nyt liv i Amerika. På det spændende udvandremuseum får vi en rundvisning, der giver et indblik i de mange skæbner og historier, som lå bag den store udvandring for over hundrede år siden.

Efter rundvisningen samles vi til frokost på museet, hvor menuen står på "Bedstemors Kartoffelsuppe" inklusive vand eller æblejuice. Der bliver også tid til at se lidt nærmere på Bremerhaven og havnefronten inden vi kører retur til Bremen. Resten af eftermiddagen er der mulighed for at gå på opdagelse i Bremen på egen hånd eller måske blot slappe af på hotellet.

Om aftenen kan vi glæde os til en tre-retters middag på Bremer Ratskeller, der er placeret under det gamle rådhus og er en af Bremens mest kendte og ikoniske restauranter. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Solen går ned bag Bremerhaven

Solen går ned bag Bremerhaven

5. dag: Hamburg og hjemrejsen

Efter morgenmaden forlader vi Bremen og begiver os mod den største af de gamle Hansestæder, nemlig Hamburg. Her tager vi en lille rundtur med bussen og kommer bl.a. gennem det enorme havneområde og ser den helt nye og topmoderne bydel Hafencity, der krones af det storslåede koncerthus Elbphilharmonien. Foran byens historiske rådhus, der er opført som borgerskabets slot, finder vi Hamburgs største julemarked og her tager vi os god tid til at nyde den sidste julestemning og måske endnu et glas dampende varm glühwein. Herefter sætter vi kursen mod færgen i Puttgarden og sejler retur til Rødby. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Julemarkedet i Hamborg er fyldt med ægte tysk julehygge.

Julemarkedet i Hamborg er fyldt med ægte tysk julehygge.

 

Hotelinformation

Radisson Blu Hotel****, Bremen
VisSkjul

På det 4-stjernede Radisson Blu bor vi direkte ud til den historiske Böttcherstrasse, der i sig selv er kunstværk. Blot få hundrede meter fra hotellet finder vi også rådhuspladsen, domkirken, den gamle havn og det charmerende område Schnoor.

Derudover byder hotellet også på moderne, komfortable værelser, fitness og en god restaurant.

Værelser

Moderne, rummelige værelser, som har alt hvad der kræves for at sikre et komfortabelt ophold. Vi bor på standard værelser på ca. 21 m2 med gratis WiFi, kaffe/te-faciliteter, sikkerhedsboks og badeværelse med hårtørrer.

Kom indenfor hos Radisson Blu Hotel i Bremen.
Kom indenfor hos Radisson Blu Hotel i Bremen.
Velkommen i receptionen hos Radisson Blu Hotel i Bremen.
Velkommen i receptionen hos Radisson Blu Hotel i Bremen.
Hotellets atrium med lobby, bar og restaurant.
Hotellets atrium med lobby, bar og restaurant.
Hyggelig stemning i hotellets atrium.
Hyggelig stemning i hotellets atrium.
Fitnessafdelingen på hotellet.
Fitnessafdelingen på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.