Nyhed!
Busrejser
4 Dage

Oplev den gamle hansestad Hamborg, der er en af Tysklands førende shopping- og kulturbyer med storslåede seværdigheder og et livligt byliv. Vi oplever byen på byrundtur og havnerundfart samt besøger den spektakulære Elbphilharmonie og det fascinerende Miniatur Wunderland. 

Kør med på en smuttur syd for Femern Bælt, og oplev Hamborgs sprudlende kulturliv, spændende arkitektur og unikke charme. Hamborg er også en af Europas rigeste byer - og her sker der altid noget, lige meget hvor man befinder sig. På Reeperbahn og i Skt. Pauli-kvarteret er der altid liv og glade dage, og der er rigtig gode shoppingmuligheder i de attraktive forretningsarkader,...

Oplev den gamle hansestad Hamborg, der er en af Tysklands førende shopping- og kulturbyer med storslåede seværdigheder og et livligt byliv. Vi oplever byen på byrundtur og havnerundfart samt besøger den spektakulære Elbphilharmonie og det fascinerende Miniatur Wunderland. 

Kør med på en smuttur syd for Femern Bælt, og oplev Hamborgs sprudlende kulturliv, spændende arkitektur og unikke charme. Hamborg er også en af Europas rigeste byer - og her sker der altid noget, lige meget hvor man befinder sig. På Reeperbahn og i Skt. Pauli-kvarteret er der altid liv og glade dage, og der er rigtig gode shoppingmuligheder i de attraktive forretningsarkader, som for eksempel Europa Passage, Alsterarkaden eller i de mondæne gågader i centrum og langs berømte boulevard Jungfernstieg. Hamborg har desuden et meget stort udvalg af musicals, teater og andre kulturelle tilbud. Er du interesseret i at se en forestilling under besøget, anbefaler vi dog, at du selv reserverer billetter hjemmefra.

Vi har inkluderet en havnerundfart samt en byvandring i centrum, hvor rejselederen fortæller om Tysklands næststørste by, et besøg på udsigtsplatformen i Elbphilharmonie samt et besøg i det sjove og detaljerige Miniature Wunderland. På hjemvejen gør vi stop i Lübeck, hvor du får tid til at se nærmere på den UNESCO-beskyttede by bag Holstentor, hvor der er en fantastisk stemning i det historiske centrum.

Kort over Tyskland - Hamborg

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
565,-
Afbestillingsforsikring
240,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladseservation og WiFi
 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi: 4/5
 • 3 nætter i Hamborg på Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte***
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x frokost (1. dag)
 • 3 x middag (1.-3. dag)
 • Byrundtur i Hamborg
 • Byvandring i centrum af Hamborg
 • Besøg på udsigtsplatformen i Elbphilharmonie
 • Havnerundfart i Hamborg
 • Besøg på Miniatur Wunderland
 • Byvandring i Lübeck
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved DSB-kiosken 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø ved busterminalen 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Hamborg

Med færgen fra Rødby til Puttgarden er vi hurtigt fremme i delstaten Slesvig-Holsten. Området gemmer på mange spændende historier - nogle endda med en dansk vinkel - og rejselederen fortæller naturligvis om stort og småt, som vi måtte passere på vejen til Hamborg. Vi holder pauser med passende interval og spiser også frokost undervejs. 

Vel ankommet til Hamborg starter vi med at køre en lille orienterende byrundtur, hvor vi blandt andet kommer rundt i det enorme havneområde med byens ikoniske kraner, containerskibe, færger og krydstogtskibe. Derefter kører vi til vores hotel, hvor vi om aftenen spiser middag i restauranten. 

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Hamborgs imponerende havn.

Hamborgs imponerende havn.

2. dag: Byrundtur med bus og til fods samt Elbphilharmonie

Om formiddagen kører vi den store byrundtur i hansetaden Hamburg. Turen bringer os blandt andet forbi parken Planten und Blomen med udsigt til byens 271 meter høje fjernsynstårn. Forbi Museum für Hamburgische Geschichte og Bismarckmonumentet til St. Pauli Landungsbrücken, hvor indgangen til Alte Elbe Tunnel findes. Vi skal også på en byvandring i den gamle bydel med Skt. Michaelis Kirken, der er en utrolig smukt dekoreret barokkirke med hvide vægge med guld og mintgrønne detaljer. Fra kirkens tårn er der en formidabel udsigt over byen. Der er 453 trappetrin op i tårnet - men der nu også elevator. Sammen spadserer vi videre til Hamborgs imponerende rådhus med det 112 meter høje tårn. Ikke langt fra rådhuset finder vi den mondæne boulevard Jungfernstieg med eksklusive forretninger og Alsterpavillionen med dyre cafeer og udsigt over Binnenalster. Byvandringen slutter ved Kunsthalle med fremragende samlinger af malerier og skulpturer. Kunstmuseet ligger lige ved hovedbanegården, som er byens trafikale knudepunkt.

Om eftermiddagen skal vi se nærmere på byens nye arkitektoniske mesterværk - Elbphilharmonie. Den utraditionelle bygning, der ligger ovenpå et tidligere kakaolager, er en del af Hamborgs store byplanlægningsprojekt i Hafencity-området. Vi besøger den udendørs udsigtsplatform, hvorfra vi får et godt indtryk af byggeriet og hele havnemiljøet med de gamle lagerbygninger. Om aftenen mødes vi til middagen i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Binnenalster med rådhuset i baggrunden.

Binnenalster med rådhuset i baggrunden.

3. dag: Havnerundfart og Miniatur Wunderland

På havnerundfarten skal vi opleve en af verdes største havne, som ikke blot er en stor containerhavn, men også et virvar af kanaler og broer mellem de mange områder med lagerbygninger. Vi sejler forbi de kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftsanlæg og kanaler. Hamborg havn kaldes også Europas port til verden - og havnerundfarten er er en imponerende oplevelse. 

I dag skal vi også besøge Miniatur Wunderland, som er verdens største modelbane og en af de mest succesfulde seværdigheder i Nordtyskland. 2.300 m2 modelbane og miniaturebygninger fra forskellige lande og byer samt scenarier med specielle effekter. Wunderland kan ikke kun begejstre børn, men så sandelig også voksne i alle aldre.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Miniatur Wunderland byder på verdens største modelbane.

Miniatur Wunderland byder på verdens største modelbane.

4. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden pakker vi bussen og sætter kursen mod Danmark. Undervejs besøger vi Lübeck - en anden af de attraktive nordtyske hansestæder med charme og historie i de gamle gader og stræder. Der bliver tid til en lille byvandring i Lübecks gamle centrum bag Holstentor, og måske ønsker du at købe lidt af den berømte Lübecker-marcipan med hjem? Du kan også finde dig en bid frokost på egen hånd, inden vi fortsætter til færgen, der sejler os fra Puttgarden til Rødby. Vi når Danmark sidst på eftermiddagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Holsten Tor - porten til Lübeck.

Holsten Tor - porten til Lübeck.

Hotelinformation

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte ***, Hamborg
VisSkjul

Moderne og centralt beliggende hotel nær Berliner Tor og havneområdet. På hotellet finder du restaurant, bar, døgnåben reception og elevator. 

Værelser

Vi bor på pæne standardværelser med aircondition, skrivebord, tv, telefon, sikkerhedsboks, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.    

Læs mere om hotellet her.