Centralt 4-stjernet hotel

Hamborg · Julemarked · 2022

Busrejser
3 Dage

Oplev Hamborgs flotte julemarked på torvet foran det smukke gamle rådhus. Tysklands næststørste by er en suveræn handelsby med et utal af shoppingmuligheder. Vi bor på det dejlige Lindner Hotel am Michel i gåafstand til byens centrum.

Der er ikke langt fra Danmark til de store, flotte julemarkeder i den gamle hansestad Hamborg. Byen har utroligt meget godt at byde på - særligt i juletiden. Her er et væld af mondæne modebutikker, talrige forretningsarkader samt hyggelige markeder med lokale handlende. Alsterarkaden langs Elben indbyder til en slentretur, og Schanzenviertel er det nye trendy område.

Leder du efter gode julegaver til dem derhjemme?...

Oplev Hamborgs flotte julemarked på torvet foran det smukke gamle rådhus. Tysklands næststørste by er en suveræn handelsby med et utal af shoppingmuligheder. Vi bor på det dejlige Lindner Hotel am Michel i gåafstand til byens centrum.

Der er ikke langt fra Danmark til de store, flotte julemarkeder i den gamle hansestad Hamborg. Byen har utroligt meget godt at byde på - særligt i juletiden. Her er et væld af mondæne modebutikker, talrige forretningsarkader samt hyggelige markeder med lokale handlende. Alsterarkaden langs Elben indbyder til en slentretur, og Schanzenviertel er det nye trendy område.

Leder du efter gode julegaver til dem derhjemme? Du får rig lejlighed til at juleshoppe både i de kendte butikker og i boderne på de flotte julemarkeder. Hamborg er en af Europas rigeste byer, og her findes tilmed et stort udvalg af kulturelle tilbud som teaterforestillinger, musicals og shows. Vil du kombinere et traditionelt tysk julemarked med en storartet musicaloplevelse, så er Hamborg stedet!

Byens traditionsrige julemarked finder vi på torvet foran rådhuset. Den flotte julepynt og julemusikken inviterer til en spadseretur blandt de mange varer og til at slukke sult og tørst i de mange lokale lækkerier: Glühwein, kandiserede æbler, lune kastanjer, sprøde kartoffelkager, kolde tyske øl og grillet bratwurst. Går man sulten fra et julemarked i Tyskland, er det vist selvforskyldt! Vi har i rejsen inkluderet havnerundfarten gennem Speicherstaadt, forbi Elbphilharmonie og Hamburger Elbbrücken samt et besøg i stemningsfulde Lübeck på hjemrejsen. 

Kort over Tyskland - Hamborg

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
580,-
Afbestillingsforsikring
150,-
Brændstoftillæg
49,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 2 nætter i Hamborg på Lindner Hotel Am Michel****
  • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
  • 1 x frokost (1. dag)
  • Byrundtur med bus i Hamborg
  • Havnerundfart i Hamborg
  • Besøg på julemarked i Hamborg
  • Byvandring i Lübeck
  • Besøg på julemarked i Lübeck
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Vigtigt! Opsamling i København:

Indtil d. 31/12 2022 vil opsamlingsted Sjælør Station være ændret til:

Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen).

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke længere er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Hamborg

Med færgen fra Rødby til Puttgarden er vi hurtigt fremme i delstaten Slesvig-Holsten. Området gemmer på mange spændende historier - nogle endda med en dansk vinkel - og rejselederen fortæller naturligvis om stort og småt, vi måtte passere på vejen til Hamborg. Vi holder pauser med passende interval og spiser også frokost undervejs. 

Vel ankommet til Hamborg starter vi med at køre en lille, orienterende byrundtur, hvor vi blandt andet kommer rundt i det enorme havneområde med byens ikoniske kraner, containerskibe, færger og krydstogtskibe. Det store julemarked finder vi på torvet foran byens imponerende rådhus. Om aftenen kan du nyde middagen på en af byens mange restauranter. Rejselederen arrangerer fællesmiddag for dem, som ikke har lyst til at gå ud på egen hånd.

Inkluderede måltider: Frokost.

Julemarked på Rådhuspladsen i Hamborg

Julemarked på Rådhuspladsen i Hamborg

2. dag: Havnerundfart og julemarked 

Om formiddagen besøger vi en af verdens største havne. Her tager vi på en spændende havnerundfart med opvarmede både, der bringer os forbi de kæmpestore oceangående skibe, containerterminaler, værftsanlæg og kanaler. Vi sejler gennem den historiske Speicherstadt og rundt om Hamborgs nye vartegn, Elbphilharmonie, som er bygget ovenpå et tidligere kakaolager ved havnefronten. Hamborg havn kaldes også Europas port til verden, og besøget her er en imponerende oplevelse. 

Du har mulighed for individuelt at tage op på Elbphilharmoniens udsigtsterrasse eller besøge Miniatur Wunderland - rejselederen er gerne behjælpelig med anvisning. Med bussen kører vi gennem Speicherstadt og Altstadt med stop ved Sct. Michaeliskirken. Her ligger de rigtig gamle bindingsværkshuse i den smalle gade Krayenkamp - et rigtig sømandskvarter med et spændende miljø.

Ved frokosttid tager vi til centrum og det store julemarked foran rådhuset, der byder på alle de delikatesser, julehjertet begærer. Det traditionelle julemarked er utrolig indbydende med pynt, hyggelige boder, juletræer, godter og duften af varm Glühwein. Der er også flere overdækkede arkader og shoppingcentre i nærheden af rådhuspladsen, hvor man kan juleshoppe indenfor. Er du ude efter lidt mere eksklusive julegaver, er du også godt hjulpet her. Resten af dagen er på egen hånd, men rejselederen arrangerer gerne middag for dem, som ikke ønsker at besøge en restaurant på egen hånd.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hamborgs imponerende Elbphilharmonie.

Hamborgs imponerende Elbphilharmonie.

3. dag: Lübeck og hjemrejse

Vi kører til Lübeck, hvis hyggelige julemarked, der har eksisteret i mere end 400 år, er et af de mest kendte i hele Tyskland. Med rejselederen går vi gennem den historiske bykerne, og der er rigeligt at se på med blandt andet Holstentor, rådhuset med våbenskjoldene og de karakteristiske huller i facaden, det mere end 700 år gamle Helligåndshospital og den gotiske Mariakirke. Lübecks centrum er på UNESCO´s liste over verdenskulturarv, og byen kan også prale af at have hele tre nobelprisvindere blandt sine bysbørn. På torvet ved rådhuset finder vi et af julemarkederne, og tæt derved ligger en anden kendt attraktion, nemlig Niederegger Marcipan, der er et slaraffenland af søde sager.

Der bliver lidt tid til at besøge julemarkederne og eventuelt spise frokost på egen hånd. Herefter kører vi mod Puttgarden, færgen og Danmark. Vi er hjemme i København først på aftenen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Julemarkedet i Lübeck er byder på masser af julestemning.

Julemarkedet i Lübeck er byder på masser af julestemning.

Hotelinformation

Lindner Hotel Am Michel****, Hamborg
VisSkjul

4-stjernet hotel med god beliggenhed i Hamborg. Her befinder vi os blot 1,3 kilometer fra Rådhuset, og i gaderne nær hotellet findes der flere gode restuaranter. Hotellet har 225 værelser, restaurant og bar. Der er desuden sauna og fitness på hotellet.

Værelser

Vi bor på rummelige dobbelt- eller twinværelser med store vinduer, tv, radio, WiFi, aircondition, kaffe- og tefacilititer samt badeværelse med enten bruseniche eller badekar og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her.

Eksempel på dobbeltværelse på Lindner Hotel am Michel.
Eksempel på dobbeltværelse på Lindner Hotel am Michel.