Køreplaner, ruter og opsamlingsruter

Over 400 busafrejser med opsamling fra Sjælland og direkte sydpå. Du kan se hele Vitus Rejsers store udvalg af busrejser her.  Nyhed! 5-stjernet bus på udvalgte rejser.  Læs mere om vores lækre 4- og 5-stjernede busser her. 
 

Der opkræves intet tillæg, hvis du deltager fra et af de opsamlingssteder, der er anført under hver rejse og i køreplanen.
Når der kun er ganske få deltagere på en opsamlingsrute, kan Vitus Rejser i visse tilfælde bede dig benytte offentlig transport til nærmeste opsamlingssted. 
 
Hvis der på hjemrejsen kun er få gæster til et afsætningssted, sker evt. busskifte på færgen, i Tappernøje eller i Karlslunde.
 
Specielt i højsæsonen og ved højtiderne kan hjemkomsttidspunktet variere lidt. Rejselederen orienterer om væsentlige afvigelser.
 
På visse hjemrejsedage med mange busser over Østersøen, kan der forekomme ventetider. Tag venligst dette med godt humør! Vi kan ikke garantere, at transferbusserne er af samme standard som hovedbusserne. Der er rygeforbud i alle busser.
Samlede grupper på minimum 15 personer afhentes efter ønske overalt på Sjælland.
Evt. ændring af opsamlingssted skal ske senest 4 dage før afrejse. Ønskes ændring af opsamling mindre end 4 dage før afrejse er prisen kr. 250,- pr. person. 
 

Jyder, fynboer og bornholmere

Alle Vitus Rejsers rejser udgår fra Sjælland. Vi tilbyder gæster med fast adresse på Fyn, i Jylland og på Bornholm et tilskud på kr. 250,- pr. person ved afrejse fra Sjælland. Ønske om dette tilskud skal fremsættes ved tilmelding.

Alle tider er afgangstider

Mødetid er altid 15 minutter før afgang.
NB: Der er kun opsamling og afsætning der, hvor dette er bekræftet på billetten.